Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Прибак игра во Nantes во Франција и има изјавено дека е завршено за него играње на Балканот. Каков играч имавме. Заедно со Ракчевик таа сезона ги дадовмеMora da se smeni bekovskata linija u Vardar i ke bide sosema druga prica... Lazarov, Petric i onij Simovic aut, a na nivno mesto da se vratat Pribak, Rade Stojanovic i Aleksandar Stojanovic Tie trojca plus ova sto se ima sega e dobitna kombinacija
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:58 PM ---
Steta sto Komiti ne navivaat.
Се согласувам дека треба ремонт на надворешната линија,но имам чувство дека Филип останува. ОК ми е да остане,греши многу,но и дава голови, гледам Вујо го игра нонстоп. и башка тој не е најголемиот проблем. На десен бек сме најтенки. Се пореметија плановите кога русинот Аслањан не дојде во заради жена му,па мораше да се крпи со Бели кој е стварно потрошен. Симович,цела кариера во Вардар му е просечна,треба многу подобар човек да имаме десно.
Селекцијата на играчи ни е лоша,и тука Вујо го има големиот дел од вината,кога ги зима ова пензионериве. Треба малку посистематски да се пријде на засилувањата,зошто Михо има финансии да го поддржи тоа,а грев е еден Петриќ да ги зема парите,а да не дава ништо на терен.Да најде Михо озбилни познавачи и да носат играчи од калибарот на Александар стојановиќ,Прибак или Марковиќ од Металург. Таков шутер ни треба.
Мене ми е важно да ги задржиме Стоилов,Ојлески,Јовчевски,Марковски,Собол,Борко па ајде и Марковиќ,Лазаров,Ангеловски на подолг рок за да може да градиме тим постепено,а не како практиката до сега,тотален ремонт на првата постава да се прави. И само релативно млади момци да се зимаат,до 28 години,а не со пензионери да се влечеме
Колку само таленти има во младинците што еве веќе трета сезона ги мачкаат металург