Фан клуб - РК Вардар

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Mora da se smeni bekovskata linija u Vardar i ke bide sosema druga prica... Lazarov, Petric i onij Simovic aut, a na nivno mesto da se vratat Pribak, Rade Stojanovic i Aleksandar Stojanovic;) Tie trojca plus ova sto se ima sega e dobitna kombinacija;)
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:58 PM ---

Steta sto Komiti ne navivaat.
Прибак игра во Nantes во Франција и има изјавено дека е завршено за него играње на Балканот. Каков играч имавме. Заедно со Ракчевик таа сезона ги дадовме:(

Се согласувам дека треба ремонт на надворешната линија,но имам чувство дека Филип останува. ОК ми е да остане,греши многу,но и дава голови, гледам Вујо го игра нонстоп. и башка тој не е најголемиот проблем. На десен бек сме најтенки. Се пореметија плановите кога русинот Аслањан не дојде во заради жена му,па мораше да се крпи со Бели кој е стварно потрошен. Симович,цела кариера во Вардар му е просечна,треба многу подобар човек да имаме десно.

Селекцијата на играчи ни е лоша,и тука Вујо го има големиот дел од вината,кога ги зима ова пензионериве. Треба малку посистематски да се пријде на засилувањата,зошто Михо има финансии да го поддржи тоа,а грев е еден Петриќ да ги зема парите,а да не дава ништо на терен.Да најде Михо озбилни познавачи и да носат играчи од калибарот на Александар стојановиќ,Прибак или Марковиќ од Металург. Таков шутер ни треба.

Мене ми е важно да ги задржиме Стоилов,Ојлески,Јовчевски,Марковски,Собол,Борко па ајде и Марковиќ,Лазаров,Ангеловски на подолг рок за да може да градиме тим постепено,а не како практиката до сега,тотален ремонт на првата постава да се прави. И само релативно млади момци да се зимаат,до 28 години,а не со пензионери да се влечеме

Колку само таленти има во младинците што еве веќе трета сезона ги мачкаат металург

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Утакмицата со Металург од СЕХА лигата ќе се игра у понеделник од 6 саат во Автокоманда.
Ќе не смачкаат....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.134
Вчера дел од ракометарите му дадоа поддршка на КК Вардар против Работнички(y)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас сум сигурен дека Вардар добро ќе изигра во Автокоманда и во никој случај нема така лесно да биде поразен. Инаку карти има во продажба во тоа билетарата што е во сала во Автокоманда.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.134
Инаку Филип Лазаров нема да игра денеска, поради директниот црвен картон против Татран. Искрено немам никакви очекувања за денес, али се бар на добро и борбено издание:)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.368
Поени од реакции
8.470
Комити ќе одат на утакмицата да му помогнат на клубот или уште сте во бојкот ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.134
Комити ќе одат на утакмицата да му помогнат на клубот или уште сте во бојкот ?
Нема да одиме...
Комити не се во бојкот него едноставно веќе нема да навиваат како навивачка група за РК Вардар.
Зошто и како си е работа на групата.
Кажав лично не се согласувам со таа одлука. Кој сака може да оди и да си навива, како што беше случај на мечот со Татран...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.697
Поени од реакции
6.070
Судиите уште од почеток ни кажуваат како ќе биде мора металург да победи ти ебам плачковците

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.535
Поени од реакции
29.099
Добро е добро се држиме сега за сега и не ми изгледа од ова до сеа дека Металург се класи над нас. Судииве се океј само што чист аут не видоа, не искористивме шанси да дојдеме до водство и со играч повеќе ама тоа е ... Олјевски :cuc:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.697
Поени од реакции
6.070
Ќе пукнат пичкиве ајде ВАРДАР нека им покажат на овие уфилманиве на тој миркуловски пичката како се игра ракомет
--- надополнето: Nov 28, 2011 6:32 PM ---
Ќоравиот ги прееба на крај а кога ќе дојдат на кале има да платат за се пичкиве

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.535
Поени од реакции
29.099
И дефинитивно ова не се класи, супер ракомет после толку време и конечно фер судење, не ми е јасно како може со играч повеќе да играме послабо сепак заслужено 18-18...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.953
Поени од реакции
15.135
бравооооооооо. 18-18 одличен резултат. Со секој изминат натпревар се повеке и повеке ми се навива :)

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
ц.ц.ц. ебати среќите овие скапаниците металург....а овоа наумчето педерчето провокатерчето ега се скапе !!
Требаше Вардар да ги победе али спасија се скапаниците....

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Гази ВАРДАРЕ!!! Нека патат искомплексираните! Па уште кога ќе ми текне дека некои членови на форумов ги правеа Металург 4та екипа во Европа. Bitch please:))))

Горд сум на момците,влегоа борбени и без респект за плачковциве! Се повеќе и повеќе се разигрува тимот,конечно Николиќ и Петриќ покажуваат колку вреди нивното искуство! Имаме добри играчи на клупа,Собол влага и одма има ефект,пикерската линија ни е подобра од таа на металуг,само бековите шкрипеа до сега, но еве денес дадоа важни голови!

Најодговорно тврдам дека имаат голема среќа селолург,што имаат вонсериски голман како Станиќ,инаку ќе го изедеа денеска! Голем мерак ми се правеше кога цела сала замолчи кога Вардар толчеше! Борко и Столе ја дупат како сакаат цела сала!

Дефинитивно не ни бегаат класи,како што се очекуваше. Преубаво беше да се гледа како се фрустрираат металург,убедени дека ќе не смачкаат!

Напред ВАРДАРЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom