Фан клуб - РК Вардар

П

Паспарту

Гостин
Извадок од колумната на Таки:

Ги гледам сите парови во сите европски купови (освен у Челинџ Купот, ама тоа ионака е куп за слабите). Освен Вардар, само уште Чеховски Медведи од Русија е клуб кој не доаѓа од Германија, Шпанија или Франција. И пошто на Чехов и не му давам многу шанси против Хамбург во 1/4 финалето на ЛШ, Вардар веројатно ќе биде единствениот полуфиналист кој не доаѓа од една од овие три земји. Доказ за сите оние малодушници што викаат дека малите не можат против големите...Епа ете ви го Вардар. Гледајте и учете!

А онаа Фортуна, племе и ебем, можеше да се стрпи пред на Вардар да му го сврти грбот во ждрепката за полуфиналето вчера во Виена. Му шибна таков еден шамар, и си зема назад све она што даде во досегашниот тек на КПК. Најодговорно тврдам дека против Трембле, Вардар имаше 50% шанси. Против Сан Антонио, помалку ама реални....ама Губерсбах??? Биваше ли вака о Фортуно, семка ти се исушила....Али нема простор ни за малодушност, ни за очајување. На мака се познаваат јунаците. У Скопје и порано паѓале Германски екипи (Магдебург, Кил), така да нека повелат, нека дојдат. Бујрум! Предноста на Вардар е у тоа што ќе игра растеретено, без пртисок за победа. Прилика на германците да им се покажат зуби. А за тоа и те како сме кадарни. Денеска ги читав реакциите на германските спортски портали за жрепката од Виена. Сите се едногласни: Гумерсбах е далеку појак, ама да се игра во Скопје значи да се игра под страшен притисок. Епа драги мои читатели и далеку подраги читателки...да им дадеме пекол!!!!

Целата може да ја прочитате тука: http://kirilica.com.mk/vest.asp?id=63998

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
Си останавме на традицијата барем еднсаш да не плеснат Тинекс пролет во сезоната, и нормално на домашен терен. Вардар-Тинекс 23-25...
Битно ние ќе го победиме Гумерсбах :tv:
Ајде им простувам, и онака ја загубивме битката. Бтв во среда имаме меч со Металург (13 април).

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Си останавме на традицијата барем еднсаш да не плеснат Тинекс пролет во сезоната, и нормално на домашен терен. Вардар-Тинекс 23-25...
Битно ние ќе го победиме Гумерсбах :tv:
Ајде им простувам, и онака ја загубивме битката. Бтв во среда имаме меч со Металург (13 април).
Ѕвер е Темелковски:pos2: само ме чуди што не доби шанса у Металург или Вардар..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
Ѕвер е Темелковски:pos2: само ме чуди што не доби шанса у Металург или Вардар..
Јас да сум би му дал една шанса во Вардар :)
Искрено кога беше селектор не ми беше нешто многу обожаван, али кога гледам какви се ретарди стануваат селектори, сваќам дека и тој може да се карактеризира како добар избор :pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
На а2 ја имате утакмицата сега.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.445
Поени од реакции
8.574
Komiti гледав на а2 мала работа и никаде не ве видов што е работата да не бојкотирате ?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Се најавува бројка од 150 Комити али незнам колку ке се оствари бидејки баш тој ден се паѓа Велигден!
кога се игра точно на 23 или 24 април,иначе и во германија е велигден тој викенд?!имам намера и јас да одам таму

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Најнова информација дека дуелот со Гумерсбах ке се одигра на 21 април(четврток) и фактички се ослободува обврската од големиот празник Велигден! Значи сигурно ке се иде од тука али нз колку точно,мислам дека рекоа околу 150 али ке има потврда во наредните денови!

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Штета што нема да можеш да дојдеш, Интер имаат припреми... :(

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Штета што нема да можеш да дојдеш, Интер имаат припреми... :(
Незнам зошто сакаш да шириме омраза меѓу нас? Тоа претходно со Интер беше моја работа али сеа не претерувај,јас човечки се извинив поради таквата одлука али вие продолжувате по ваше!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
Уф тоа ќе биде ултра глупава одлука ако го направат сега. Не соодветувале резултатите, епа што сакаат повеќе дојдовме до полуфинале во Европа, а титулата и онака веќе беше изгубена. Нити од Перо сум задоволен, ниту пак од Вујо бев задоволен, така да подобро да му оставиме на Перо да си ја доврши работата.
И глупавоста на управата нема крај, сакале да го закажат реваншот за 28.04. (ЧЕТВРТОК) заштооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо:nerv::nerv::nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom