Фан клуб: Партизан!

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Сепак, треба да играат во еворпа, за да можат да им парираат на моменталниот тим на партизан. Се надеваме дека ќе се сретнат во финалето на лигата, освен ако Жлезда не ја усере нешто.

btw. RIP Зоран Вујевич, навивачот на Партизан кој загина на денешен ден, во протестите кај Американската амбасада во Србија

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Звезда не е дораснат противник за Партизан,се докажа и денес од време на време ќе стигнат,ама Партизан си гази константно.
Ај нека ни е со среќа прв трофеј сезонава,нормално нема да биде последен.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Сепак, треба да играат во еворпа, за да можат да им парираат на моменталниот тим на партизан. Се надеваме дека ќе се сретнат во финалето на лигата, освен ако Жлезда не ја усере нешто.

btw. RIP Зоран Вујевич, навивачот на Партизан кој загина на денешен ден, во протестите кај Американската амбасада во Србија

Ај да бе на денешен ден е загинат Зоран Вујевич-Вујке RIP.

http://righthools.net/wp-content/gallery/rip/zoran_vujovic.jpg

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито победа нека ни е над Циганчињата....ги згазивме...:vozbud:

Отишо си Вујке остала је туга,увек че те волети Гробари са Југа... RIP

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
честито победа.. одлична игра на партизан
ми смо гробари најачи смо најачи ... одлична атмосфера

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
AJDE SITE OVOA E MOLBA DO SITE GROBARI KOJ KE PISUVA OVAA CELA NEDELA NEKE NAPISE BAREM EDNAS "STO JA VOLIM TAAJ SEX"U IME NA SILOVANJETO SO SE DESI NA DEN 21.2.2009 OD STRANA NA PARTIZAN VRZ PRVO OSUDENATA KOMSINICA
JA PRV POCNUVAM STO JA VOLIM TAAAJ SEX!!!!

Член од
3 јануари 2008
Мислења
167
Поени од реакции
0
[SIZE=-1]Iz veoma pouzdanih izvora saznali smo da su čelnici KKCZ poslali žalbu na adresu KSS, NLB, i ULEB, jer Partizan nije ispoštovao dogovor sa starta sezone. Navodno, Partizan je pre početka sezone obećao da će protivnicima dozvoliti da povedu sa 10-15 poena razlike, a tek onda početi da igra košarku. Na većini utakmica NLB i kupa Srbije Partizan je to ispoštovao, ali i pored toga na kraju utakmice je ipak beležio pobede. [/SIZE]
[SIZE=-1]Na turniru za kup Srbije, Partizan je dozvolio Vojvodini i Hemofarmu da dođu do vođstva od desetak poena a onda je počeo da igra... i na kraju ih sasvim razvalio. U slučaju komšinice Partizan nije ispoštovao dogovor, i dozvolio je zvezdi da vodi sa samo 1. poenom razlike, a već u drugoj četvrtini im nabio kompleks, pardon razliku od 16 poena, koju je povećao na 22, a da je hteo moglo je to i na 30. [/SIZE]
[SIZE=-1] - Dogovor je dogovor. Da su nas pustili da povedemo sa 15 razlike, utakmica bi bila mnogo zanimljivija, jer bi se u finiš ušlo nerešeno, pa bi i onih stotinak navijača Crvene zvezde moglo nečemu da se nada. A ne ovako, stoka je opet htela da nas nabije, mada eto na kraju su bili bar malo fer i dozvolili da smanjimo na podnošljivih 15 razlike. [/SIZE]
[SIZE=-1]- Tražimo od KSS da se utakmica poništi i da se igra nova, u kojoj će Partizan ispoštovati dogovor i dozvoliti nam da povedemo sa 15 razlike. Ukoliko se to ne desi tužićemo ih i Evroligi i tražiti da "sledeće sezone" izbaci Partizan, i njihovo mesto prepusti stubu srpstva, odnosno KKCZ- izjavio je Žika Žvaka, nezvanični funkcioner KKCZ.ЦИГАНСКЕ ПИЧКЕ
[/SIZE]

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Глодарски воџа звани Кими...
Знам какви сте вие циганите :) Не си гледате во својата чиниа. Инаку знаев кој е само сакав овој горбарипфц да ми одговори, зошто гледам го потенцира нешто, изигрува некој голем навивач:helou:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
хаха браво на продолженија ги ебавме уникаха иако водеа по 2ра четвртина :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom