Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Одлична тактичка поставенос браво за Макс :)

SASUKE имаш пиво :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Браво за победата потребна беше и многу важна !
Браво и за капитенот наш ! Неста и Силва страшно изиграја .. Матри Тони Јакинта ДедоПеро уште ги бараа се изгубиле :)
Сакаш да кажеш дека Јуве имаа напаѓачи? :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Значи Ибра ко Меси е, неможе да изигра слаба утакмица ако не гол асистенција обавезно, има многу голем придонес. Ван Бомел достојно го менува капитенот ако продолжи вака заслужува година плус. На победата се израдував најмногу поради копилето Мело ќе го колнев до века ако беше нешто посериозно со Боатенг, стварно ганецов дава енергија на тимот и помоќно се чувствуваме со неговото карпа тело колку и да звучи ова геј. :icon_lol: Јанко добро си ја изврши работата толку од него следно коло ни се враќаат Бонера и Антонини. :pos2: Гатузо знаел и да даде гол освен да се курчи и да шутира над гол така да МАЈСТОРЕ РЕДНО БЕШЕ ОД ТВОЈА СТРАНА. Силва - Неста меѓу први три штоперски тандеми во СВЕТ!

Не гледав на Телма може некој да ми каже какви емоции побуди победава кај Бранко наш?
ко на погреб да беше хахахахах

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Не гледав на Телма може некој да ми каже какви емоции побуди победава кај Бранко наш? Си пратам на Супер Спорт. Коментаторон скоро па и ич да не го разбирам ама пак поинтересно ми е за слушање од нашиве. Колку пати само викна Супер Силва!!!!!!!!!!!

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Не гледав на Телма може некој да ми каже какви емоции побуди победава кај Бранко наш? Си пратам на Супер Спорт. Коментаторон скоро па и ич да не го разбирам ама пак поинтересно ми е за слушање од нашиве. Колку пати само викна Супер Силва!!!!!!!!!!!
Не беше Бранко......Стево беше на коментаторската позиција...:smir:

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Марек = Мерак :) Тотенхем ќе сисате тек сеа !

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дечки штета за Боатенг дај некој линк нека најде да не е нешто сериозно : |

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Убава победа....неможам да замислам како боли кога Гатузо ти дава гол....:tv: .
Што е со Боатенг?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дечки штета за Боатенг дај некој линк нека најде да не е нешто сериозно : |
Не верувам дека е нешто посериозно од едноставна причина што после ударот остана во гира и го заврши првото полувреме.Да беше нешто сериозно сигурно уште одма ќе излезеше ...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не верувам дека е нешто посериозно од едноставна причина што после ударот остана во гира и го заврши првото полувреме.Да беше нешто сериозно сигурно уште одма ќе излезеше ...
На тоа и ја се надевам на клупа беше му правеа преврски нешто,само да игра со Тотенхем другото не е битно!! :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ибра со популарното МАЈАГЕРИ!

Ибра се спрена:

Ибра во акција:

А овај шупелката изгледа му се смеј на Дел Нери:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Абе а Абијати никој не го пофали. Како само ги чукаше копачките од статива секоја чест

Kajgana Shop

На врв Bottom