Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
М

Мартин`

Гостин
Дајте предлог за аватар и тајлт на Хакет Мен да го облечеме зошто изгуби на кладбава.

Јас предлагам тајтл JuBentus ft Agnelli - Let it B

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Се изнамачи човеков во последниве две утакмици :pos2:

Со Боатенг само да не е нешто сериозно а и не верувам дека е :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
ЧЕСТИТКИ се надеваам титула да земете :back:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честитки за победата,и со среќа понатаму. Титулата ви е на дофат. Поздрав

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.966
Вреди да се спомне уште еднаш играта на Јанкуловски, искрено мислев дека Красич ќе го силува болно и мачно, ама ме изненади денес пак, нека ја повтори утакмицава против Ленон и кај мене му се избришани сите гревови. :D
Исто така и Фламини заслужи пофалба, многу добро одигра, многу покри многу претрча и фино поврзуваше. Освежи, одамна нема вака изиграно.

Касано зарибува малце со Ибра али прашање на време е кога и они ќе почнат да читаат убаво, и со Робињо имаше вакви проблеми на почеток, ама во брзо време се најде решение, не сумњам дека и за Касано ќе се најде.

Сеа останува да се надеваме дека на Биатенг повредата не е сериозна и ќе игра со Тотенхем. Иначе останавме со Меркел и Сидорф само :D

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
btw Среќен нека му е 24-от роденден на Боатенг да си го дочека без повреда, а за аватар дека е прочка денес нека побара прошка од тебе и да каже дека поштено си изгубија и немора да носи аватар :)))

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Вреди да се спомне уште еднаш играта на Јанкуловски, искрено мислев дека Красич ќе го силува болно и мачно, ама ме изненади денес пак, нека ја повтори утакмицава против Ленон и кај мене му се избришани сите гревови. :D
Исто така и Фламини заслужи пофалба, многу добро одигра, многу покри многу претрча и фино поврзуваше. Освежи, одамна нема вака изиграно.

Касано зарибува малце со Ибра али прашање на време е кога и они ќе почнат да читаат убаво, и со Робињо имаше вакви проблеми на почеток, ама во брзо време се најде решение, не сумњам дека и за Касано ќе се најде.

Сеа останува да се надеваме дека на Биатенг повредата не е сериозна и ќе игра со Тотенхем. Иначе останавме со Меркел и Сидорф само :D
А кај беше денес Меркел?

Kajgana Shop

На врв Bottom