- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Одлична тактичка поставенос браво за Макс
SASUKE имаш пиво
SASUKE имаш пиво
Сакаш да кажеш дека Јуве имаа напаѓачи?Браво за победата потребна беше и многу важна !
Браво и за капитенот наш ! Неста и Силва страшно изиграја .. Матри Тони Јакинта ДедоПеро уште ги бараа се изгубиле
ко на погреб да беше хахахахахНе гледав на Телма може некој да ми каже какви емоции побуди победава кај Бранко наш?
Не беше Бранко......Стево беше на коментаторската позиција...:smir:Не гледав на Телма може некој да ми каже какви емоции побуди победава кај Бранко наш? Си пратам на Супер Спорт. Коментаторон скоро па и ич да не го разбирам ама пак поинтересно ми е за слушање од нашиве. Колку пати само викна Супер Силва!!!!!!!!!!!
Не верувам дека е нешто посериозно од едноставна причина што после ударот остана во гира и го заврши првото полувреме.Да беше нешто сериозно сигурно уште одма ќе излезеше ...Дечки штета за Боатенг дај некој линк нека најде да не е нешто сериозно : |
На тоа и ја се надевам на клупа беше му правеа преврски нешто,само да игра со Тотенхем другото не е битно!!Не верувам дека е нешто посериозно од едноставна причина што после ударот остана во гира и го заврши првото полувреме.Да беше нешто сериозно сигурно уште одма ќе излезеше ...
Што ќе го фалиме де јас 2 кола го немам видено човеков тотално се изгуби ...Абе а Абијати никој не го пофали. Како само ги чукаше копачките од статива секоја чест