- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Одлична тактичка поставенос браво за Макс ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
SASUKE имаш пиво![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
SASUKE имаш пиво
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Сакаш да кажеш дека Јуве имаа напаѓачи?Браво за победата потребна беше и многу важна !
Браво и за капитенот наш ! Неста и Силва страшно изиграја .. Матри Тони Јакинта ДедоПеро уште ги бараа се изгубиле![]()
ко на погреб да беше хахахахахНе гледав на Телма може некој да ми каже какви емоции побуди победава кај Бранко наш?
Не беше Бранко......Стево беше на коментаторската позиција...:smir:Не гледав на Телма може некој да ми каже какви емоции побуди победава кај Бранко наш? Си пратам на Супер Спорт. Коментаторон скоро па и ич да не го разбирам ама пак поинтересно ми е за слушање од нашиве. Колку пати само викна Супер Силва!!!!!!!!!!!
Не верувам дека е нешто посериозно од едноставна причина што после ударот остана во гира и го заврши првото полувреме.Да беше нешто сериозно сигурно уште одма ќе излезеше ...Дечки штета за Боатенг дај некој линк нека најде да не е нешто сериозно : |
На тоа и ја се надевам на клупа беше му правеа преврски нешто,само да игра со Тотенхем другото не е битно!!Не верувам дека е нешто посериозно од едноставна причина што после ударот остана во гира и го заврши првото полувреме.Да беше нешто сериозно сигурно уште одма ќе излезеше ...
Што ќе го фалиме де јас 2 кола го немам видено човеков тотално се изгуби ...Абе а Абијати никој не го пофали. Како само ги чукаше копачките од статива секоја чест