- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
Друже,вчера кога јас го објавив ова ме праесе будала,добро си знеа Алегри дека треба да се игра со два деструктивци..а Фламчо не му е сигурен доста топки губи во одбрана а во напад е стерилен.....така да Силва после Ибра е најдоброто нешто што го имаме,и како што кажав со зверскиот Јепес во одбрана и Неста ,Силва Гатузо и Сидорф/Боатенг/Меркел ке играат во средина кој покрај ( Г и С) ке нема многу дефанзивна задача и ке се осврне на креаторство. Тоа е тоа подршка за Алегри за потегот.....За со Тотенхем се враќа Абате и Алегри изјави дека има можност Силва да игра во средината во друштво со Гатузо и Фламини/Меркел а централни дефанзивци логично би биле Неста--Јепес.
--- надополнето ---
Добра вест Фиорентина го тепа Палермо на гости со 2-4...збеснаа Џиља,Монтоливо и компанија.....сега имаат страшен мотив да го изделкаат шинтер во среда бар ке ни ја напраат таа услуга...GokiMilanelo напиша:Друже,вчера кога јас го објавив ова ме праесе будала,добро си знеа Алегри дека треба да се игра со два деструктивци..а Фламчо не му е сигурен доста топки губи во одбрана а во напад е стерилен.....така да Силва после Ибра е најдоброто нешто што го имаме,и како што кажав со зверскиот Јепес во одбрана и Неста ,Силва Гатузо и Сидорф/Боатенг/Меркел ке играат во средина кој покрај ( Г и С) ке нема многу дефанзивна задача и ке се осврне на креаторство. Тоа е тоа подршка за Алегри за потегот.....