Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Само од нас зависи дали ќе одиме понатаму, ако ја покажеме нашата игра ќе немаме проблем, ако влеземе потценувачки ќе го јадеме. Ама нема да влеземе така сигурна сум :icon_mrgr: , па Боатенг кога ќе им лупоса некое голче ќе има да си ја чешкаат главата и да не знаат што понатаму :P
Како и да е јас сум задоволна од ждрепката, а и се израдував што голот на принцот наш е на прво место според уефа за досегашниот тек од лигава.

И честитки 112 години, да ни се множат годините, титулите, навивачите, победите ...

Него зашо Пато сам дојде на забавата?

А и кога се очекува враќање на гатузо? се знае нешто?

Ко што гледам по сликиве ич не ми е за враќање спремен.:cautious:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
И да, Тиаго Силва и Вермален се изедначени, да следеше малце повеќе фудбал ќе знаеше.
Грешка си Тиаго Силва е повисок еден сантиметар.:icon_lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Vermaelen
http://en.wikipedia.org/wiki/Thiago_Silva_(footballer)

Сериозно, ти да следеше фудбал немаше да го пишиш ова.;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да следеше малце Премиер Лига, немаше оваа глупост да ја истрескаш.
Арсенал е далеку поконсолидиран сега за разлика од Октомври. Забораваш дека купивме 6 играчи во последни 2 дена од трансфер рокот и им требаше време да се вклопат во тимот, плус го загубивме Вилшер.
И забораваш дека го натртивме Челзи 3-5 на Стемфорд Бриџ.
И да, Тиаго Силва и Вермален се изедначени, да следеше малце повеќе фудбал ќе знаеше.
Да,се гледа кој следи фудбал,а кој не.Вие не го исплескавте самите се исплескаа со тактитака на Боас.А и да ќе видиме стаклената кралица до кога ќе издржи! :D

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Да следеше малце Премиер Лига, немаше оваа глупост да ја истрескаш.
Арсенал е далеку поконсолидиран сега за разлика од Октомври. Забораваш дека купивме 6 играчи во последни 2 дена од трансфер рокот и им требаше време да се вклопат во тимот, плус го загубивме Вилшер.
И забораваш дека го натртивме Челзи 3-5 на Стемфорд Бриџ.
Брат,ако Арсенал го помине Милан оваа година јас ке поднесам неотповиклива оставка на функијата ,,Ватрен росоњер,,

и да ,ај шетај детенце...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Барем нема да мора стримови да бараме, на ТВ ќе ги даваат :icon_lol:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.231
Тиаго Силва и Вермален изедначени , лооол :pos:

Можам да кажам само RIP ARSENAL и толку. Не знам што се потресовте, ќе им го начукаме в дуп овај пат, не е Калач на гол.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Ете го Арсенал, ќе биде добар натпревар со добра игра на Сан Сиро би можеле 1/4 финале да видиме.

За утре .. можно е Рома да брани дека Абијати и Амелија небиле 100% спремни, Таиво ќе биде пред Антонини, Бонера пред Мексес :tapp: а со Ночерино може и нема да се ризикува

Рома/Амелија
Абате - Бонера - Силва - Таиво
Аквилани - Бомел - Сидорф/Ночерино
Боатенг
Ибра - Пато/Робињо
Абате и Антонини не се повикани, Алегри го става Бонера пред Мексес :tapp:
Амелија/Рома, Де Шиљо, Бонера, Силва,Таиво, Аквилани, Ван Бомел, Ночерино, Боатенг, Ибрахимович, Пато/Робињо

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Amelia, Roma, Bonera, De Sciglio, Ely (53), Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
55-45% се шансите за нас.. ипак мислам можеме да ги пратиме дома децата,мада ништо не се знае ..
Едит : Ме испровоцира една глупа компарација,толку глупа...нема крај.. Т. Силва (од Милан тој) не бил ништо подобар од некојси ШверБрален....? Why lord? :D

И да... Ибрахимович ги има овие убиено со Барселона, осеќам дека пак ќе ги гази !

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Е сега им кажа.............................................виц.

:pos:
Најјак виц ми е што ми глумите фаворити, а лани испаднавте од Тотенхем.
Факинг Тотенхем! :pos::pos::pos::pos::pos:
Или можда сезонава сте појаки од лани?
Можда факинг Аквилани е клучот за успехот! :pos:

Англискиот фудбал е 10 класи подобар од италијанскиот. Тоа ќе се докаже по којзнае кој пат во Февруари.

Кис4е, поздраф4е. :pipi:

Се гледаме во Февруари, само да не плачете како Сидорф4е! :pos::pos::pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Најјак виц ми е што ми глумите фаворити, а лани испаднавте од Тотенхем.
Факинг Тотенхем! :pos::pos::pos::pos::pos:
Или можда сезонава сте појаки од лани?
Можда факинг Аквилани е клучот за успехот! :pos:
Англискиот фудбал е 10 класи подобар од италијанскиот. Тоа ќе се докаже по којзнае кој пат во Февруари.
Кис4е, поздраф4е. :pipi:
Тотенхем се појаки од вас :P :icon_lol:
Ајде сега оди :drk: до февруари не замарај на овај фан клуб оди пишувај вицови на вашио :tapp:
ОК класа е подобар со 2 екипи затоа не поминаа групи :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom