Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Само од нас зависи дали ќе одиме понатаму, ако ја покажеме нашата игра ќе немаме проблем, ако влеземе потценувачки ќе го јадеме. Ама нема да влеземе така сигурна сум :icon_mrgr: , па Боатенг кога ќе им лупоса некое голче ќе има да си ја чешкаат главата и да не знаат што понатаму :P
Како и да е јас сум задоволна од ждрепката, а и се израдував што голот на принцот наш е на прво место според уефа за досегашниот тек од лигава.

И честитки 112 години, да ни се множат годините, титулите, навивачите, победите ...
386368_298077970231223_112951102077245_849498_1575112259_n.jpg

tumblr_lw5phgU3ZH1r6uks9o1_500.jpg

Него зашо Пато сам дојде на забавата?
tumblr_lw8htgSQPl1qdd14do3_400.jpg

А и кога се очекува враќање на гатузо? се знае нешто?
tumblr_lw9xgllkf11qf4kydo1_500.jpg

Ко што гледам по сликиве ич не ми е за враќање спремен.:cautious:

И да, Тиаго Силва и Вермален се изедначени, да следеше малце повеќе фудбал ќе знаеше.

Грешка си Тиаго Силва е повисок еден сантиметар.:icon_lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Vermaelen
http://en.wikipedia.org/wiki/Thiago_Silva_(footballer)

Сериозно, ти да следеше фудбал немаше да го пишиш ова.;)

Да следеше малце Премиер Лига, немаше оваа глупост да ја истрескаш.
Арсенал е далеку поконсолидиран сега за разлика од Октомври. Забораваш дека купивме 6 играчи во последни 2 дена од трансфер рокот и им требаше време да се вклопат во тимот, плус го загубивме Вилшер.
И забораваш дека го натртивме Челзи 3-5 на Стемфорд Бриџ.
И да, Тиаго Силва и Вермален се изедначени, да следеше малце повеќе фудбал ќе знаеше.

Да,се гледа кој следи фудбал,а кој не.Вие не го исплескавте самите се исплескаа со тактитака на Боас.А и да ќе видиме стаклената кралица до кога ќе издржи! :D

Да следеше малце Премиер Лига, немаше оваа глупост да ја истрескаш.
Арсенал е далеку поконсолидиран сега за разлика од Октомври. Забораваш дека купивме 6 играчи во последни 2 дена од трансфер рокот и им требаше време да се вклопат во тимот, плус го загубивме Вилшер.
И забораваш дека го натртивме Челзи 3-5 на Стемфорд Бриџ.

Брат,ако Арсенал го помине Милан оваа година јас ке поднесам неотповиклива оставка на функијата ,,Ватрен росоњер,,

и да ,ај шетај детенце...

Барем нема да мора стримови да бараме, на ТВ ќе ги даваат :icon_lol:

Тиаго Силва и Вермален изедначени , лооол :pos:

Можам да кажам само RIP ARSENAL и толку. Не знам што се потресовте, ќе им го начукаме в дуп овај пат, не е Калач на гол.

Ете го Арсенал, ќе биде добар натпревар со добра игра на Сан Сиро би можеле 1/4 финале да видиме.

За утре .. можно е Рома да брани дека Абијати и Амелија небиле 100% спремни, Таиво ќе биде пред Антонини, Бонера пред Мексес :tapp: а со Ночерино може и нема да се ризикува

Рома/Амелија
Абате - Бонера - Силва - Таиво
Аквилани - Бомел - Сидорф/Ночерино
Боатенг
Ибра - Пато/Робињо

Абате и Антонини не се повикани, Алегри го става Бонера пред Мексес :tapp:
Амелија/Рома, Де Шиљо, Бонера, Силва,Таиво, Аквилани, Ван Бомел, Ночерино, Боатенг, Ибрахимович, Пато/Робињо

Amelia, Roma, Bonera, De Sciglio, Ely (53), Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

55-45% се шансите за нас.. ипак мислам можеме да ги пратиме дома децата,мада ништо не се знае ..
Едит : Ме испровоцира една глупа компарација,толку глупа...нема крај.. Т. Силва (од Милан тој) не бил ништо подобар од некојси ШверБрален....? Why lord? :D

И да... Ибрахимович ги има овие убиено со Барселона, осеќам дека пак ќе ги гази !

Е сега им кажа.............................................виц.

:pos:
Најјак виц ми е што ми глумите фаворити, а лани испаднавте од Тотенхем.
Факинг Тотенхем! :pos::pos::pos::pos::pos:
Или можда сезонава сте појаки од лани?
Можда факинг Аквилани е клучот за успехот! :pos:

Англискиот фудбал е 10 класи подобар од италијанскиот. Тоа ќе се докаже по којзнае кој пат во Февруари.

Кис4е, поздраф4е. :pipi:

Се гледаме во Февруари, само да не плачете како Сидорф4е! :pos::pos::pos:

Најјак виц ми е што ми глумите фаворити, а лани испаднавте од Тотенхем.
Факинг Тотенхем! :pos::pos::pos::pos::pos:
Или можда сезонава сте појаки од лани?
Можда факинг Аквилани е клучот за успехот! :pos:
Англискиот фудбал е 10 класи подобар од италијанскиот. Тоа ќе се докаже по којзнае кој пат во Февруари.
Кис4е, поздраф4е. :pipi:
Тотенхем се појаки од вас :P :icon_lol:
Ајде сега оди :drk: до февруари не замарај на овај фан клуб оди пишувај вицови на вашио :tapp:
ОК класа е подобар со 2 екипи затоа не поминаа групи :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom