Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Кога видов дека ни се падна Арсенал истото го помислив. Добро е што го имаме Ночерино, тој ќе заврши доста работа по левата страна.
Ако успеат да го скротат Волкот добиен ни е натпреварот. Абате мислам лесно ќе го добие дуелот против Жервињо, а Перси не би требало да писне и нема да може сам нешто да напраи измеѓу Силва и Неста освен ако Волкот не исолира нешто па да му асистира на Перси. Срцето на Арсенал средниот ред не е онакво какво што беше години наназад со Фабре, Насри, каде каде се послаби на овој дел од теренот па мислам дека лесно ќе го добие Милан овој дел. Како и да е преубава утакмица ќе биде со доста голови се надевам, не глеам како одбраната на Арсенал ќе се справи со нападот на Милан само отом потом да бидат фит играчиве и сигурно ќе бидат страшно мотивирани за нешто повеќе годинава.

Само да не напрај грешка Алегри како лани што им ја препушти скроз играта на Тотт па не снајде онаква беља, се надевам дека ќе тргне храбро и без никаков респект да го сомелат Арсенал.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Првата на Сан Сиро се игра на 15.02.2012, а втората на Емирати на 06.03.2012.
12/02/12 Удинезе-Милан
15/02/12 Милан-Арсенал
04/03/12 Палермо-Милан
06/03/12 Арсенал-Милан

За мечевите од Серија А не сум сигурен дека ќе се одиграат на тие дати што значи дека може да бидат и ден порано односно на 11/02 и 03/03.Со Јуве играме на 26/02/12.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Можеше Челзи, можеше РЕАЛ... па и Баерн!
Коа ќе видите и не е таке лоша ждрепката, децата ДА играат убав фудбал, ама они се најдобро нешто што можеше да ни се деси после Апоел и Бенфика, неможем да тврдим од сеа што како пошто се игра дури февруари се зависи од тогашната форма и повредите, ама знам дека нема да биде баш лесно... ама мора ОДМАЗДА! :sneaky:

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Еј што нема да прочиташ денеска, фановите на Арсенал се ставаат рамо до рамо со Баерн, Реал, Барса, Милан и остали европски победници, а незнат дека заедно со Челзи само ќе бидат вечити учесници во ЛШ.

Факт е дека Милан имаше еден страшен период послем калчополи скандалот, али конечно работите се враќаат во нормала и за некоја година повторно ќе бидат на врв во Европа што за нив може само да биде еден вечен сон.

За малку ќе заборавев среќен 112 роденден Милан.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Еј што нема да прочиташ денеска, фановите на Арсенал се ставаат рамо до рамо со Баерн, Реал, Барса, Милан и остали европски победници, а незнат дека заедно со Челзи само ќе бидат вечити учесници во ЛШ.

Факт е дека Милан имаше еден страшен период послем калчополи скандалот, али конечно работите се враќаат во нормала и за некоја година повторно ќе бидат на врв во Европа што за нив може само да биде еден вечен сон.
Само Bookmarks па ако ја биде работата ќе биде интересно.;)

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Само Bookmarks па ако ја биде работата ќе биде интересно.;)
Ма смешни се само, ни грам реални ни се. Јас разбирам сите си ги сакаме клубовите али бар малку објективност мајку му .. на што личи тоа со тие коментари што ги оставиле .. Милан тренинг меч ? Без проблем ќе ги поминеме ? и остали тотални апсурдни работи, просто чоек да се зачуди али очигледно стануе збор за деца од по 13,14 години па ние најдовме со нив дискусија да тераме, јазикот да си го гризнеш на крај да ти дојде.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ма смешни се само, ни грам реални ни се. Јас разбирам сите си ги сакаме клубовите али бар малку објективност мајку му .. на што личи тоа со тие коментари што ги оставиле .. Милан тренинг меч ? Без проблем ќе ги поминеме ? и остали тотални апсурдни работи, просто чоек да се зачуди али очигледно стануе збор за деца од по 13,14 години па ние најдовме со нив дискусија да тераме, јазикот да си го гризнеш на крај да ти дојде.
Ги читав прееска што пишувале и искрено да ти кажам жал ми падна.

Сега во Италија ако може да сврземе 4 победи во низа би било супер.
17/12/11 Milan 20:45 Siena
20/12/11 Cagliari 20:45 Milan
08/01/12 Atalanta 15:00 Milan
15/01/12 Milan 20:45 Internazionale

Со Сиена би требало лесно да излеземе на крај па и со Каљари додека со Аталанта не очекува тешко гостување.Со Интер тешко е да се прогнозира уште сега зошто има месец дена до тогаш но очекувам победа и во Миланското дерби па да се искачиме на самиот врв на табелата.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јунајтед не наполнаа, од Тотенхем испаднавме со минимален пораз, сега со Арсенал поминваме :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ете го Арсенал, ќе биде добар натпревар со добра игра на Сан Сиро би можеле 1/4 финале да видиме.

За утре .. можно е Рома да брани дека Абијати и Амелија небиле 100% спремни, Таиво ќе биде пред Антонини, Бонера пред Мексес :tapp: а со Ночерино може и нема да се ризикува

Рома/Амелија
Абате - Бонера - Силва - Таиво
Аквилани - Бомел - Сидорф/Ночерино
Боатенг
Ибра - Пато/Робињо

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Па треба да знаеш со кого да дискутираш.
Јас мислам дека Арсенал и Милан се доста изедначени.
Милан ги има еден од најдобрите напаѓачи во Европа, додека Арсенал го има фантастичниот ван Перси кој знае сам да реши утакмица.
Во средниот ред мислам дека сме појаки од вас, додека одбраната ни е каде-каде изедначена. Вие го имате Тиаго Силва, ние Вермален.
Арсенал треба да се пази во воздушни дуели и од прекини (корнери и нафрлени слободни удари), катастрофа сме во воздух, но затоа имаме брз и експлозивен напад кој треба да е клучот против Милан.
Ќе ги оставам прогнозите за исход за Февруари, толку од мене.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Ги читав прееска што пишувале и искрено да ти кажам жал ми падна.

Сега во Италија ако може да сврземе 4 победи во низа би било супер.
17/12/11 Milan 20:45 Siena
20/12/11 Cagliari 20:45 Milan
08/01/12 Atalanta 15:00 Milan
15/01/12 Milan 20:45 Internazionale

Со Сиена би требало лесно да излеземе на крај па и со Каљари додека со Аталанта не очекува тешко гостување.Со Интер тешко е да се прогнозира уште сега зошто има месец дена до тогаш но очекувам победа и во Миланското дерби па да се искачиме на самиот врв на табелата.
Јас чекам прво место уште в среда со пораз на Јуве од Удинезе и нормално Милан да го тепа Каљари претходно.:D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ете го Арсенал, ќе биде добар натпревар со добра игра на Сан Сиро би можеле 1/4 финале да видиме.

За утре .. можно е Рома да брани дека Абијати и Амелија небиле 100% спремни, Таиво ќе биде пред Антонини, Бонера пред Мексес :tapp: а со Ночерино може и нема да се ризикува

Рома/Амелија
Абате - Бонера - Силва - Таиво
Аквилани - Бомел - Сидорф/Ночерино
Боатенг
Ибра - Пато/Робињо
Па ли ќе има нервози од голман..еден Адлер е слободен агент ние држиме голман како Рома..прочитав некаде дека Абијати ќе бил спремен па ништо чудно он да брани или па Сиена дали ќе имаат шут утре на гол :)
Робињо сигурно ќе стартува пред Пато а очекувам Таиво да изигра добро заедно со Ночерино по таа страна доколку игра.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па треба да знаеш со кого да дискутираш.
Јас мислам дека Арсенал и Милан се доста изедначени.
Милан ги има еден од најдобрите напаѓачи во Европа, додека Арсенал го има фантастичниот ван Перси кој знае сам да реши утакмица.
Во средниот ред мислам дека сме појаки од вас, додека одбраната ни е каде-каде изедначена. Вие го имате Тиаго Силва, ние Вермален.
Арсенал треба да се пази во воздушни дуели и од прекини (корнери и нафрлени слободни удари), катастрофа сме во воздух, но затоа имаме брз и експлозивен напад кој треба да е клучот против Милан.
Ќе ги оставам прогнозите за исход за Февруари, толку од мене.
Не сакав ништо пред време да пишам ама гледам вие малце летнавте со мозокот... Како прво ми го споредуваш Арсенал со Милан чекај малу кој!?Тиаго Силва/Вермален?:pos: Кога ќе бидете малце објективни,а да би бил на твое место оваа сезона само би чутел особено после тоа што МАНЧЕСТЕР ви го направи! :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не сакав ништо пред време да пишам ама гледам вие малце летнавте со мозокот... Како прво ми го споредуваш Арсенал со Милан чекај малу кој!?Тиаго Силва/Вермален?:pos: Кога ќе бидете малце објективни,а да би бил на твое место оваа сезона само би чутел особено после тоа што МАНЧЕСТЕР ви го направи! :)
Да следеше малце Премиер Лига, немаше оваа глупост да ја истрескаш.
Арсенал е далеку поконсолидиран сега за разлика од Октомври. Забораваш дека купивме 6 играчи во последни 2 дена од трансфер рокот и им требаше време да се вклопат во тимот, плус го загубивме Вилшер.
И забораваш дека го натртивме Челзи 3-5 на Стемфорд Бриџ.
И да, Тиаго Силва и Вермален се изедначени, да следеше малце повеќе фудбал ќе знаеше.

Kajgana Shop

На врв Bottom