- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
И јас ќе го позајмам !Моја изработка на Аватар за поддржка на Касано, кој сака слободно може да го користи:
![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:00 PM ---
Totti: Forza Cassano !
И јас ќе го позајмам !Моја изработка на Аватар за поддржка на Касано, кој сака слободно може да го користи:
![]()
Другар, најјако батенце си....За Интер навиваш а имаш слика Интер Мерда !!Подршка до Антонио,звер од играч е,многу сакав да дојде во Интер откако замина од Сампдорија,а што е сеа,нека ми каже некој поконкретно,другар мене ми кажа мозочен удар,али не се знаело уште се чекале официјални резултати?
......Мозочен удар мава кај луѓе со мозок.... кај него потврдено е дека таква работа нема !![]()
до сега мислам дека на канал5 немаат давано пренос од 18:00 сигурно и утре нема да има,минатата година вршеа преноси сега немаДијагнозата е поставена од медиумите, но симптомите како што знам се официјални. А еве википедија што вели за симптоми од мозочен удар
Ги болдирав тие што се спомнуваа за Касано дека ги има...
- Слабост или парализа на лицето, раката или ногата
- Лоша координација или рамнотежа
- Тешкотии со зборување или разбирање
- Тешкотии со голтање
- Проблеми со видот (заматен вид, дупло гледање или губиток на видот)
- Здрвеност или губење на чувството по една стана на телото
Него да, баталете ова доволно беше. Најдобро да се почека и да се види што му е всушност. Инаку што се однесува до натпреварот со БАТЕ Борисов некој спомна дека се игра во 18:00, па има потврда дали ќе го даваат на канал 5?
Јебеш га брате,кладба си е кладба,ке ја прифатиш мушки и ке издржиш до крајДругар, најјако батенце си....За Интер навиваш а имаш слика Интер Мерда !!
Ова е напишано од миланњус... колку е вистинито незнам покрај се што прочитавме деновиве, но премногу добро звучи!Cassano has specifically asked to see the game tonight at 18 AC Milan away in Minsk. AC Milan striker does not want to miss the Champions against Bate of his companions, and asked and got the chance to watch on TV.Cassano has sent so many text messages to teammates and has received many.The player appears serene and is much better than Sunday. Continue tour of medical checks.
По охрабрувачки од шефот и да сакавме неможевме да добиеме ! Ова е најохрабрувачкото нешто што сум го слушнал последниве 3 дена!Aldo Biscardi (TV reporter for 7 Gold) affirmed that Berlusconi communicated that there can be an exclusion of an ischemic stroke. Berlusconi said, "The problem is of a cardiac nature that can be resolved with a small operation."