Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ф

ФорцаМилан

Гостин
пс. у четврток ќе не даваат на телма
На Мтв 1 ке иде ко што знам,таму даваат куп.

А на Спорт Клуб + ке даваат реприза од Милан...

22:45 Coppa Italia: Milan – Bari

OFFICIAL: Having the young midfielder Valor.

AC Milan announces that it has acquired jointly by 'UC Albinoleffe performance of the player Matt Valor, midfielder class of 1993.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Според sky sport најверојатно Зиглер ќе биде новото засилување, Сампдорија си нашле замена за таа позиција.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кој сака нека дојде само да не ги гелдам Антонини и Бонера.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ако тепаме утре против Бари, ќе играме против Сампдорија :)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Ќе си ја удараме главата у ѕид заради Удинезе и Лече... :tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Со Удинезе киксот може да пројде некако ама со Лече :kesa:
Баталете тие 2 утакмици, поминаја заминаја, мене ми е страв по втор пат дане кикснеме со Чезена ги гледав преска со Интер прво полувреме, и богами со одбранава наша незнам. Незгодни се.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Баталете тие 2 утакмици, поминаја заминаја, мене ми е страв по втор пат дане кикснеме со Чезена ги гледав преска со Интер прво полувреме, и богами со одбранава наша незнам. Незгодни се.
Со Чезена мора значи мора да се тепа ! Ако кикснеме сега отиде титулата.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Како да баталиш 2 утакмици во кој твојот омилен тим ја " изгуби " титулата во Италија ? Ај барем позитивна страна е што Интер ептен некако се провлекува со овие победи и послем она против Чезена не веруем дека и нареднава против Удинезе ќе победат освен ако не дадат 3 или 4 гола. Одбраната вчера им беше смешна а и целата игра им беше премногу на сила што на крај едно добри 10 минути се бранеа иако имаа и играч повеќе што малце ми делуваше смешно ... Но како и да е ќе гледаме неизвесна трка до самиот крај за титулата.

P

PewDiePie

Гостин
Но како и да е ќе гледаме неизвесна трка до самиот крај за титулата.
Нема да биде неизвесна,Милан можеше да си ја осигура уште Зимава ако донесеше еден квалитетен бек ама они денес ќе го потпишат Зиглер дечкото што како што го гледав вчера нема појма од одбрана,никаков буквално никаков во дуелите еден на еден,тотално самоубиство од БЕК,во напад нешто подобар и нешто подобар на технички план од Антонини.За 3 милиони ќе го земат и толку од бекови за нас,можно е и Лазари да го соберат пошто и тој е шампион како Циглава. Криво ми е што Галијани си го погази зборот дека ако се зема ќе се зема играч од квалитетот на Касано,хех стварно новиот Ешли Кол го земавме. Нека му текне кога пак ќе ја изгуби титулата годинава од Интер,дека на Лето џабе ќе му бидат и Балотели и Џеко и Петко и Стојко,нека му текне дека без одбрана може само прст у гз да си бутне.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Fans Club AC Milan - Macedonia
retro ziglata nov igrac na milan so ke smene ovoj igrac podobar e za nijansa od antonini posto e vo forma
Ова пак википедија сорс или има негде ??

Kajgana Shop

На врв Bottom