Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
ја се 90% согласуем со тебе. Кришито е стварно топ играч, млад е и се(вчера онака погледнав на википедиа колку е стар, и како клуб у кој игра му пишуеше Пелистер:pos2:).
2.Ни јас неможам да го гледам Лазари како ја води средината на Милан, ама у неколку наврати го имам гледано, и стварно играчот има пас,брзина,шут,борбен е и добро игра со глава. Така да нема да биде лош место гатузо или амброзини.
3. Лани красна шанса укењавме за АМФ, кога за неколку милиончиња го заебавме Бен Арфа, ќе беше страшен трансфер.
Поздрав и Forza Milan!
а ВДВ за 10 м

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Кога сте почуствувале страв кога ги погледнете на терен Kalac - Favalli.
Арно што не играат повеќе овие па да не се плашам.:pos:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Тие се верзија два, од нив стравот в коски ти влегува.:pos2:[/QUOTE

Абе ај не зборите што и да е,па Фавали лани ни ја спаси сезоната после повредите на Неста и Силва.
Недај боже место него Лео да го ставаше Бонера.

Запамтите дека Фавали за овие двајца е Џек Николсон.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не бе ја ќе се прекрстам во Франко Барези:vozbud:...

Добар потпис имам, ова е невидено што се случува на форумов!!!
За греота е овој бе тргни го од потпис :vozbud:
Најјакиот потпис е кај мене :tv:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
За греота е овој бе тргни го од потпис :vozbud:
Најјакиот потпис е кај мене :tv:
Па да ти кажам право, тешко да најдиш појак потпис од твојот :)

Инаку сега играат примавера тимот за ТИМ купот во Италија против фиорентина и стартери се Албетраци, Де вито, Верди и Фосати. Овие сигурно нема да ги видиме утре против Бари, а многу сакав да ги видам младиве како ќе се снајдат ама :toe:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
Пак Силва на непотеребна утакмица како со Ајакс таа....пак ако се повреди ќе бидат циркузи :D

Иначе чекајте го Зиглер со Кришито нишо не праиме, тој на Џенова претседателот вебрално го нападнале некоја група навивачи, ради продавањето на се што имаше и мора да спаси образ некако.........башка и трипа за некој 12 милиона што е претерана сума. Ја мислев дека ќе мора да продава ради минусот од групите трансфери ама ете после Ранокија и Скули не може и Кришито да го даде, тимот ќе му се сведе на Паласиос и тие неупотребливите што ги преплати летово.

Разлика од него Кришито до Зиглер нема некоја голема, а и да има, разликата од нив двајца до Антонини е ко од овде до Кина...толку сум во очај што не ме ни интересира кога ќе дојде.

пс. у четврток ќе не даваат на MTB

Kajgana Shop

На врв Bottom