Глупав Консеисао ,мнооогу глуп човек..
Вака се однесува вистински маж и професионален тренер.
Превзема одговорност иако не заслужува,само да не бидат повредени чувствата на примадоните.
Јас да сум сега Курва Суд им одам дома,им тропам на врата,пиштолот во чело и едно прашање:
"Мислиш да играш фудбал за Милан,да или не?"
Не брав, ќе се изгубим од кајгана и избришем социјални мреже, го следам твојот примерАнес тука брав?
Јас само сакам Леао да го продадат и следна сезона Феликс и Салемакерс да ги глеаме како незнаат топка да додадат.Болен пораз е ова. Прво Муса во Загреб, Мењон во првата со Фејнорд, Тео сега... нема крај на глупостите што нашите биполарни играчи можат да ги смислат.
Ги мразам сите до еден колективно, за ниту еден не трошам убави зборови после она вчера. Ибра излегол изјавува дека вториот жолт е престрог. А што да се каже за првиот жолт на Тео? Втората ситуација е 50-50 да добиеш жолт картон, некој судија нема да го даде, но не смееш да си дозволиш веќе да имаш картон пред тоа за чист курч. Жал ми е што ќе го кажам ова, но најдобро е и за Тео и за нас да си бара нова средина од на лето.
Во главите ни живее некоја Скудето верзија од Тео што одамна веќе ја нема, и никој не е крив за тоа освен тој самиот. Не може тебе единствена мотивација да ти биде да го гледаш Малдини да ти доаѓа на тренинг, па откако го нема, да не ти се игра фудбал. Ние сме единствениот клуб на светот чии играчи се мотивираат со бејбиситинг.
Јас само сакам Леао да го продадат и следна сезона Феликс и Салемакерс да ги глеаме како незнаат топка да додадат.
Има да ја умрам темава, уште од сеа да си знаете.
Немој да мислите дека Леао ќе го заменат со Јамал, Вицинус или некој таков играч.
Има да ги глеате смрдлено Феликс, Салемакерс, Окафор и оној Сотил.
Епа еве ги имаш и двајцата и дното го допираат.Јас само сакам Леао да го продадат и следна сезона Феликс и Салемакерс да ги глеаме како незнаат топка да додадат.
Има да ја умрам темава, уште од сеа да си знаете.
Немој да мислите дека Леао ќе го заменат со Јамал, Вицинус или некој таков играч.
Има да ги глеате смрдлено Феликс, Салемакерс, Окафор и оној Сотил.
Кои двајца ги имам?Епа еве ги имаш и двајцата и дното го допираат.
Кога ќе ги немаш двајцава ќе се помириш дека си тапа екипа и ќе си продолжиш со животот. Сега ги имаш и знаеш дека можат подобро ама пак се истата тапа екипа и тоа те нервира повеќе.Кои двајца ги имам?
Леао дно допирал а да играше Окафор уместо него ќе бевме 10 места подоле на табела.
Дека има мани има, исто и Тео али не ми е јасна потребата да се плука како само Леао да е крив за сегашниов Милан.
Ако го сменат леотово со Јамал, Вицинус и други класа играчи ја на раце ќе го однесам од клубов.
Али кога ќе биде замената на Леао Салемакерс, или уште некое ѓубре од Челзи е тогаш пак ќе се вратиме на муабетов.
Еве најдобри леви крила у свет, Леао е пети.
![]()
Most valuable players
www.transfermarkt.com
Кој играч би бил замена за него еве чисто ме интересира пошо има многу експерти у фан клубов?