Глеј што си пишал
И глеј овде
Значи, Интер и со Монца играше 1-1, Реал изгуби пред 3 години од Шериф Тираспол дома, па не значи дека тие екипи се подобри. Не го рамнам Милан со Шериф, да не ме сфатиш погрешно, само сакам да кажам дека еден натпревар не е показател за тоа кој тим е појак. Милан не е појак ниту од Реал ниту од Интер во моментов, колку сакаш ти да тврдиш дека се пата-пата. По кој основ се пата-пата брат ај објасни ми ако не ти е мака... Глеј табела, глеј скор у ЛШ, глеј како играат двата тима, тоа ако не ти показател дека не се пата-пата тогаш имаш проблем со реалноста, без навреда.
Милан има 300 дупки и проблеми моментално, ги разглабате секојдневно тука да не ги повторувам пак, а како таков тим сигурно не е пата-пата со најдобрите, а Интер е моментално топ 3 тим во свет.
Бреј стефане...
Ја ти викам дека со овој ростер и секако со саглам тренер, Милан има екипа да биде во конкуренција за титула, а не 14 поени зад топ 3 екипи кои се издвојуваат.
Тоа е се што сакам да кажам, после многу години, имаме ростер кој е покриен.
А тоа каква ни е сопственичката и раководната структура, се само изговори, барем за она што се покажува на терен.
Викаш сте играле со Монца 1-1, да, ама тука е проблемот, што вашиот тренер знае како, без проблеми да направи резултат со помаливе екипи, додека ние мака мачиме со лаганица натпреварите. Фонсека да си ги добиеше тие натпревари, + некое нерешено да извадеше победа, денес Милан немаше да заостанува толку и ќе беше и понатака во трка за титула. Но, пошто Фонсека е тежок просек и лузер, имаме таква состојба, и сите ние како фанови се прашуваме за целата структура на клубот, од горе па долу. Да имаше типчето формула за победа против слабите екипи, ќе беше друга приказната и немаше да добие отказ.
Немој молим те да ми продаваш приказни дека вие сте топ 3 тима во светот, те молам. Ептен пристрасен муабет е ова
Секој натпревар против сериозен противник во ЛШ ви е тежок бункерај. Играње фудбал 0. Иако, ценам и катенаџо. Ама топ 3 во свет со 0-0 и 1-0 резултати и бранење константно, иди причај на други места. Ме потсеќа ова на есенски прваци муабетот од пред 4-5-6 години
Екипа која што се декларира дека е топ 3 во свет, ќе излезе и ќе покаже некаква игра, а не пичкосување.
Вакви тези у ваш фан клуб да дојдам ја да ви пишувам, ќе ми дојдете дома со ак 47.
Замисли ја, да дојдам во ваш фан клуб и да напишам 7 титули ЛШ хехехехе 100 години не не стигате. За 2 дена пред врата ќе ми се појавите гарант.
Ама нема везе, не ти се лоши намерите
Никаде не реков дека сме подобри.
Ама ете, во 3 месеци да победиш 2 од топ 3те тима во свет (според тебе, секако), и тоа со доминантна и супер игра, значи има нешто во тимот. Ако тимот не игра конзистентно, како што е случај со Милан, ондак од километар е очигледно дека проблемот е во тренерот.