Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.914
Поени од реакции
6.755
Кој и да го замени Фонсека дали Консеисао,Алегри или Сари нема да биде доволно ,одредени играчи мора да пораснат и созреат да превземаат одговорност и почнат да играат како професионални фудбалери.
Овој па OCD спамеров секој пост му е рипање на кур на Леао.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.295
Поени од реакции
14.635
Тео и после 5 години, не научи кога треба да се ослободи од топка и да донесе правилна одлука.
Автоматски споено мислење:

Демек се праиш многу мудар а како мало дете ти се постовиве.
Пак те фаќа лудилото.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.914
Поени од реакции
6.755
Тео и после 5 години, не научи кога треба да се ослободи од топка и да донесе правилна одлука.
Автоматски споено мислење:

Пак те фаќа лудилото.
Незнам кој е луд, со Саше гарант го сањате Малдини :icon_lol:

Додуша он Леао си го сања, му помина више меракот на Пиоли :icon_lol:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.914
Поени од реакции
6.755
Какви пацери, ова требаше пред 2 месеци да се направи.

Или уште боље никад да не се иде по ваков провинциски тренер.

На Консеисао му давам до Март Април и после тоа Бонера се врача кучи :cool:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.663
Поени од реакции
4.293
Кој тренер и да дојдеше на почетоков на сезонава ќе имаше невозможна мисија да го замени Пиоли.
Ми се допадна тоа што Фонсека се обиде да се справи со фудбалерите што не се залагаа за тимот и не заслужуваат да го носат црвени-црниот дрес,му благодарам за тоа што се обиде да го направи за Милан и му посакувам секое добро иако проблемот во Милан неможе веднаш да се реши со промена на тренерот.
Ситуацијата ќе остане неповолна за тимот се додека атмосферата е лоша околу клубот и се додека навивачите се незадоволни од сопствениците и управата.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.615
Поени од реакции
1.168
Какви пацери, ова требаше пред 2 месеци да се направи.

Или уште боље никад да не се иде по ваков провинциски тренер.

На Консеисао му давам до Март Април и после тоа Бонера се врача кучи :cool:
Mislam deka promenava ke donese kolku tolku pozitiven efekt na kratkorocen plan, bas losa atmosfera se stvori okolu Fonseca sto delumno i sam ja stvori so pokazuvanje muda i konflikti so igraci.. Na dolgorocen plan sme vo dalekuuu pogolemi sranja so ovaa uprava!!
Inace koj go pratel,sto trener e ovoj Konsesao,kakov fudbal preferira? Mi ostavil vpecatok na zaebano covece od ona sto sum go gledal vo LS pa neznam..

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.663
Поени од реакции
4.293
Со ваква атмосфера во клубот,со незадоволни навивачи и со оваа управа и менаџмент Консеисао ќе треба да направи чуда со тимот,ќе треба буквално да биде Пиоли 2.0 за Милан.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.295
Поени од реакции
14.635
Ибра место да биде брана, која ќе дозволи да се одвиваат некои процеси, ќе биде брана за промени какви што се потребни.

Камо среќа доколу Фонсека е најголемиот проблем, очигледно дека не е.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.914
Поени од реакции
6.755
Консеисао 6 месеци договор за миљонче, одлично сработено од управата :aplauz:

Штета само за миљончето, сигурно можело да се најде и за и поефтино, по балканскиве лиги има тренери за џабалк, можеле бар да проверат чисто, сигурно има некој со европски пасош.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.295
Поени од реакции
14.635
Сега овој ни е последна шанса за добар преоден рок во јануари. :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.921
Поени од реакции
23.345
Хакан? Иако он не е продаден ама сепак е грешка на управата на Милан.
Па и Хакан бро, топло ладно играше у Милан, сезоната после без него скудето освоија.
Он проигра одкако Инзаги му смени позиција.

Заминал играчот од Милан, дали у Интер дали у Борнмут исти кур, барем за мене, да играше у Милан како у Интер немаше да го пуштат да си иде за пола миљон евра :))

Член од
18 март 2022
Мислења
286
Поени од реакции
1.007
Па и Хакан бро, топло ладно играше у Милан, сезоната после без него скудето освоија.
Он проигра одкако Инзаги му смени позиција.

Заминал играчот од Милан, дали у Интер дали у Борнмут исти кур, барем за мене, да играше у Милан како у Интер немаше да го пуштат да си иде за пола миљон евра :))
9f6jmu.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom