Дајте апдејт на мртвава анкета од 2019 за уште помртвиот Џампаоло.
Сега може прво да гласаме дали Шашко ќе почне да навива за Интер откако неговиот боготац го напушти нашиот клуб, после ќе гласаме кој е боље за нас од Хамес, Иско, Кутињо и Диаз и класика на 1 септември анкета за дали годинава ќе завршиме пред комшиките на конечната табела.
Не, али мене најјаки ми се овие издуваниве ликови као Роко Мајорино, бившиот демек спортски директор додека Галијани беше бог и батина во Милан и овој кловнов Мирабели. Пази, ништо не работат се уште, немаат никаков ангажман, факт што уствари треба да покаже и докаже колку ги бива и покрај тоа што го напуштија Милан којшто им беше последно вработување пред 4-5-6 години и сеа зеле изјави даваат.
Мирабели се праи паметен како и што требало да се работи, како се продолжувале договори и како тој успеал така успешно да се справува со све, а тој ги рачунаше Борини и Калинич како засилувања, пази. И Монтела го дексаше 100 години (успат и тоа дрво уште ништо не работи). Го продолжил Донарума тогаш, у реду браво свака част, ми ги потече топките со тој факт, ама никако да каже дека уз тоа му го донесе и брат му као трет голман за плата од 1 милион годишно (алооо?!) и на татко им му пушти така провизииче некое. Ствар што мислам дека сега ако му ја побараат на Малдини и евреинот Газидис има да ги запалат сосве куќа.
Роко Мајорино братот, 100 пати истата изјава ја дава. Како тој го пикирал и донел Сусо за 200 илјади евра. Тоа му е во CV сигурно живописно и обемно образложено на 15 страни затоа што и онака нема ништо друго да каже за својата кариера. Отишол тој во Ливерпул, али претходно го прател од Кадиз уште и му завршувал договорот на Сусо и го договорил за без пари, али големиот Кеисуке Хонда морало да оди на Азиски куп и магот Роко улетал, го убедил Галијани и го собрале Сусо уште во јануари за да го замени Хонда. Брао Роко уту. Тоа што Сусо таа полусезона не играше ништо и имаше вкупно 53 кила, па Галијани мораше со ургенции кај брат му Прециози да го праќа на поајмица во Џеноа, тоа нема врска што Роко практично ни ја ебал полусезоната затоа што можел нешто друго покорисно од Сусо да најде.
Пак ќе речам после којзнае кој пат. Ех мој Милане, ех мои навивачи, што све ние имаме видено, трпено и осетено во изминатава деценија, јебеш ми матер ако знам како сме останале читави ко тим и горе-доле нормални во главата. Што све има овде поминато и газено трева од директори, управа, играчи, а уууууууу. Мора некако да се сврти тркалото, крајно време е, доста мачење, дај Малдини нека ни се оддолжи и НИКАКО нека не дозволува да го збориме истово за него за некои 10 години отсега коа најверојатно би бил во некоја лудница под јака терапија или би го летал змејот над Вестерос чекајќи да ми се придружи воскреснатата Калиси со војската и да нападнам во секој момент. Или слична некоја халуцинација произведена од мојот тогаш више скроз исушен мозок.
Автоматски споено мислење:
И наравно откако ќе го освоиме Вестерос и убиеме тоа Дрвото врагот, да се опнеме со Калиси таму на врвот на кулата. Уствари тоа ќе ми биде и драјвот.
Е змеју змеју и ти што све мора да трпиш жими топкиве.
Kutinjo ko kec na desetka bi dosol. Samo sigurno ke e pozajmica..znam deka nema igrano previse od koga e u Barsa ama za u Italija ke e bog. Ama cim ne pise Romano nisto.
Kutinjo ko kec na desetka bi dosol. Samo sigurno ke e pozajmica..znam deka nema igrano previse od koga e u Barsa ama za u Italija ke e bog. Ama cim ne pise Romano nisto.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.