Мене ова со Хакан ми е многу смешно некако. Не демек сеа треба да се трескаме ние со класични навивачки реченици демек оди кај лузери и полошата страна на Милано и демек е слаб и не им носи ништо, туку ми е смешно што братот очигледно е изузетно глуп лик хахаха
Прво, се курчи пред европоското демек по завршување ќе видам каде ќе одам, мислиш ќе фати ќе искине таму со Турција, тие дупиња најлошата репрезентација на турнирот испаднаа, тој тек слаб и за никаде и сеа вика аха еве се договорив со Интер, одам таму ќе земам еден милион појше од ова што ми го нуди Милан. А тие градски ривали и све ова се дешава во екот на оваа ситуација со Донарума кога што глеаш дека навивачите и онака се малце поосетливи од обично. А треба да продужи да живее во Милано, скоро секој ден ќе има сусрети со навивачи и бивши соиграчи, најмалку две дерби утакмици го чекаат следна сезона. Не знам, овој има или изузетно превисоко мислење за себе и мисли дека може да се носи и со притисок и со све или има прениско мислење за себе и е од тие људичиња кои бегаат од секој можен вид притисок. Во секој случај личи на изузетно глуп потег.
Сигурен сум дека и навивачите на Интер после ова ќе имаат мислење за него као за гнида од човек и нема да го почитуваат, иако се согласуваме дека Хакан Чалханоглу за безпари и не земајќи ги другите финансиски реперкусии предвид, не е лош трансфер, далеку од тоа. Ќе се најде таму, не знам каков зијан не може да имаат никако, а може да му фати некој шут од 123те против некоја Салернитана здравје.
Не е сеедно чувство коа ќе изгубиш играчи за без пари, и тоа не праиме муабет за отпишани и боси играчи, Донарума и Хакан, туку влијателни колку-толку во бившата игра на Милан и со каков-таков придонес, ама мене ми е мило што се ослободивме од вакви гниди од људи и да не им го глеам суратот више во тим. Мило ми е и што најголем дел од јавноста и навивачите, конкретно во овие два случаи се согласуваат со управата. Сега е момент кога изгледа дека се е лошо и као Милан да е страната којашто го издувала, али мислам дека Малдини и управата биле спремни на вакво сценарио и знаат што треба да се праи.
Ќе речете и Пирло и Сидорф преминале во контра страната во Милано па не биле сметани за гниди и шупаци, ама тоа било друго. Тие биле на некој начин отпишани од Интер и продаени. Овој турчинов на класичен начин во скоро пата-пата понуди, неотпишан, за без пари, на кварно, ниту ја пријавил понудата на Интер за Милан да има можност евентуално да ја изедначи и дозволил неговата довчерашна екипа од трета страна да дознае дека ја прифатил понудата на Интер. Класичен шупак од човек. Шупче.
Во Интер нека се молат жена му од Хакан да не се запознае со симпатичниот Дамброзио и да му го тури курот на сопругот, дека тој ќе почне да плаче и нема да му се трча, ќе преврти очи пет пати и ќе падне болен, во депресија година ипол.