Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Дресовите се одлични, мораат да напраат малку поголема измена заради поголема продажба на новиве дресови, ипак потрошивме и уште трошиме од на Берлускони џебот...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Галијани изјавил дека Гансо е прескап... Да не биде известувањето за Робен или такво нешто???

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Мене ми се топ дресовиве со ретро моменти :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.055
Поени од реакции
51.414
^ eте кој разбира. Ретро фазон се разберете, а белите линии се највеќе што може да приближиш ретро со модерно, баш добар шмек даваат.

пс. уште еднаш да потсетиме на еден Играч !

ова не го прави секој, а на негова возраст ама баш никој не го прави

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
јаки се дресовиве :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Овие до сега беа подобри, на новион, или околу вратот требало да е црно или на крајот од ракавите наместо бел да е ластикот црн..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
^ eте кој разбира. Ретро фазон се разберете, а белите линии се највеќе што може да приближиш ретро со модерно, баш добар шмек даваат.

пс. уште еднаш да потсетиме на еден Играч !

ова не го прави секој, а на негова возраст ама баш никој не го прави
го ставив јас уште вчера цар е ..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Galliani: "Hulk? I like him a lot, but that doesn't mean anything. I also like a player from FC Barcelona...".

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Прејаки се дресојте ... Во ретро фазон се и ако ги носат на мечот со Каљари таман нека ги пушти во игра Инзаги, Сидорф, Гатузо, Пирло, Амброзини, Ван Бомел, Замброта, Неста, Јепес и Одо и во црно бело или сепија нека го вршат преносот, како меч на ветерани :))

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Берета стартер следната!

Абе и мене ми напрај ќеф и сега и претходниот пат ко играше во еден од куп мечојте, ама да бидиме реални далеку е од спремен за компетитивен натпревар. Со Болоња излезе 3 пати во шанса и неискусно изреагира да не речам испаниче, а толку простор имаше зошто бевме со играч повеќе а Болоња одеше на се или ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom