Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Дефо се повампири...

P

PewDiePie

Гостин
Крвта да му ја ебам на Мело,фудбал да не заигра.

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Тешко дека ќе игра Боатенг со Тотенхем...денеска бил на испитување па ќе видиме ..али ипак тешко.
Меркел исто така пред мечот Јувентус имал некој ситна повреда..ама треба да се опорави.

Средина ќе немаме против Тотенхем:Гатузо,Пирло,Амброзини,Бомел,Емануелсон,Боатенг - кој повреден, кој нема право :lut:

Сидорф и Фламини почнуваат, третиот не се знае ... можеби Меркел,Страсер ? А можеби Абате средина,Замброта десен бек или Јепес назад, Силва средина.
Има неколку комбинаци, ќе видиме за што ќе се одлучи Алегри.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.404
Поени од реакции
9.704
stupid fat ugly mello :mad: :mad: voskar skapan ne moze topkata da a pogode pa pocna po nozite :mad:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Силва среде, Јепес назад ќе игра Алегри.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ете го тој Наполи што неможи да издржи до крај :). Им фалеше еден пораз за да паднат и да неможат да ја победат Бреша дома :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Тешко дека ќе игра Боатенг со Тотенхем...денеска бил на испитување па ќе видиме ..али ипак тешко.
Меркел исто така пред мечот Јувентус имал некој ситна повреда..ама треба да се опорави.

Средина ќе немаме против Тотенхем:Гатузо,Пирло,Амброзини,Бомел,Емануелсон,Боатенг - кој повреден, кој нема право :lut:

Сидорф и Фламини почнуваат, третиот не се знае ... можеби Меркел,Страсер ? А можеби Абате средина,Замброта десен бек или Јепес назад, Силва средина.
Има неколку комбинаци, ќе видиме за што ќе се одлучи Алегри.
Леле матер ни ебаа повредиве...
Има неколку комбинации да, овие со Меркел и Страсер чисто сумнњам дека ќе се одлучи да ги игра башка и повреди имаа и двајцата..
1. Замброта да игра лев бек, а Јанкуловски да игра средина со Сидорф и Фламини;
2. Замброта да игра десен бек, а Абате да игра Средина со Сидорф и Фламини;
3. Јепес назад, Силва средина со Фламини и Сидорф;
4. Замброта и Антонини/Одо бекови, Фламини средина и Абате и Јанкуловски како крила (вака само за контри организација 0)
Незнам шо ќе праи Алегри сега треба да покажи што муда има и што знае.
Иначе ја планирав 2јка да играм.. :kesa:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Леле матер ни ебаа повредиве...
Има неколку комбинации да, овие со Меркел и Страсер чисто сумнњам дека ќе се одлучи да ги игра башка и повреди имаа и двајцата..
1. Замброта да игра лев бек, а Јанкуловски да игра средина со Сидорф и Фламини;
2. Замброта да игра десен бек, а Абате да игра Средина со Сидорф и Фламини;
3. Јепес назад, Силва средина со Фламини и Сидорф;
4. Замброта и Антонини/Одо бекови, Фламини средина и Абате и Јанкуловски како крила (вака само за контри организација 0)
Незнам шо ќе праи Алегри сега треба да покажи што муда има и што знае.
Иначе ја планирав 2јка да играм.. :kesa:
Јас би ја играл втората комбинација. Некако најдобра ми изгледа. Супер одбрана и повеќе од солиден среден ред од играчите кои ги имаме на располагање

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не очекувајте многу од натпреварот со Тотенхем испаѓаме од ЛШ ...

P

PewDiePie

Гостин
Абе не го ни мислам Боа за л.ш. таму знам ќе испаднеме а и до негде сакам да испаднеме,туку ми е за во лига таман се врати пак го повредија,ццц крвта да му ја ебам на оној мело крв да просере,фудбал да не заигра,гаден играч,гаден човек !

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Не очекувајте многу од натпреварот со Тотенхем испаѓаме од ЛШ ...
Yup..и ја мислам така...и да го поминеме Тотенхем....после ќе го јадеме од наредните секако....пошо нели среден ред нема да иаме....сеа да е фраер Алегри да пушти за играат 18. 19 години деца :D :D

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Во мојте очи тоа ќе биде една пријателска утакмица т.е утакмица од никаква важност :)
Не заебавај сеа и ти, пријателска и од никаква важност :)

Знам дека неаме сили за нешто посебно ама барем 1/4 финале можевме да влеземе.. не се кузнае кој Тотенхем, не тепаа среќно и поради погрешна тактика и тоа што имаме многу повредени... ни суди некој пенал таму и ќе видат убaо :)
Ќе биде чудо да ги добиеме со ваков крпен состав, а чудо беше и нивната победата на Сан Сиро така да ја не ги отпишувам моиве така лесно.

Пато нема гол оваа сезона во ЛШ така да време му е да испали :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom