Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
imam edno drugarce naviva za milan.. go zaebavam deka E Rino Gattusoooo.. ama toa e komlimient za nego.. i jas go postuvam Gattuso , a navivam za Firenza ... kolku se izraduva drugarmi sto dae gol RINO :))))))))))
Поздрави го другар ти многу :) и дека го заебаваш еден ваков во Фиренца да дае другар ти, да може и тој да те заебава малце :smir:
:back:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Ех колку ми е мака шо не можи во ист состав да се игра со Тотенхем, Гатузо и Ван Бомел ќе фалат многу. Беспрекорни утакмици се одиграја и то не го велам то дека резултатски испаднаја во корист на Милан, ама во ниеден момент не беше загрозен голот. 180 минути се изиграа без противникот да шутни на голот е то се бара и ништо друго до крај на сезона, а голојте сами ќе си дојдат.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Иначе за вчера ,мислам дека овие 2 победи ќе имаат големо значење како психолошко така и за крајниот пласман.Не памтам кога последен пат Гатузо дал гол ама овој вчера беше ептен мерачки.
Тотенхем мислам дека е реално да го поминеме,зашто моментално играме одлично и штета би било да испаднеме

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
MASSIMILIANO ALLEGRI: Gattuso’s goal made me laugh I must admit it, but obviously I’m very happy for him.

мислам дека не е единствен што се смеел на голот на Гатузо :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Искрено за со Тотенхем не се замарам многу што биде нека биде и да испаднеме нема да ми биде ич криво.

P

PewDiePie

Гостин
Нека си тури таквото Л.Ш. претежок распоред не очекува и мора да се запне да се освои Скудетово,не заборавајте Гатузо,Бомел и Касано нема да играат а ако Силва игра деструктивец ни се еба мамата. Така да боље Скудето и евентуално купче да си земеме одколку ништо.

Другата година здрајве друго ќе биде.

--- надополнето ---

Честито Победа ! :smir:
Што честито победа бе,цело време говна јадеш за Милан,типуваш против нив на секој тип,и сеа честито победа викаш :tapp:

Ебате лицемерите.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Оу ЈЕАХ! Јувентус биле јаки со јаки тимови... како не!
Тие биле слаби што играле против нив а не Јувентус биле јаки.

Гатузо највише мерак ми напрае со голот! браво ЦАРЕ!
- Буфон! големиот Буфон :icon_lol:

а на... Мело се по список да му ебем, му ебем тоа глупиот, само да не е сериозно со Боатенг да го имамо против Тотенхем, а и штета ќе биде само што се врати пак да се повреди, ваљда не е баксуз ка Пирло :P

И да, топраа доаѓа тешкото... имамо доста тешки натпревари, само да продужимо вака и немамо гајле!

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Среќен роденден на Боатенг и уште многу голови и победи да дочека со Милан

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Нека му е среќен роденденот на Боатенг да си дочека многу титули со Милан!!!

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Сисај интер... Редно беше веќе. 3 утакмици по ред се провлекуваат

--- надополнето ---

бтв Среќен роденден Боа, голем да ни раснеш, да ми те откупат нашиве и мнооогу титули да прославуваме заедно :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Што е најсмешно се ситеа Милан кога киксна на гостување кај Џенова , а што е потрагично оваа Џенова денеска игра без 3-4 првотимци и си го дупи шампионот .. Се надевам дека нема да го прокоцкаат ова водство во второ полувреме, барем со бод да си идат од Милано.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Што е најсмешно се ситеа Милан кога киксна на гостување кај Џенова , а што е потрагично оваа Џенова денеска игра без 3-4 првотимци и си го дупи шампионот .. Се надевам дека нема да го прокоцкаат ова водство во второ полувреме, барем со бод да си идат од Милано.
Се надевам нема да ја немсти Морати 2у1....:S

Kajgana Shop

На врв Bottom