Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Chestito pobeda dechki!
Golot na Pato boleshe od sovrshenstvo!!!
Fantastichna partija na Pato, a i Prince beshe na visina na zadachata.
I btw, SAKAM USHTE SLIKI! :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Da se nadevame deka ova ke im se sluci na petlinjata od London

.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Поздрав до
Незнам за вас али мене Ван Бомел ме импресионираше највиште днска.

Олку стабилен играч смо немале одамна, штета што не е некоја година помлад, но мислим дека заслужува барем уште еден едногодишен договор!

Иначе кај е сеа тој типот што сакаше да го продаде Пато, се изгубил ?? :pos:

Ај честито нека ни е, да ги дупнемо јадниве од Торино сеа па и Палермо да им ја искористимо ситуацијава. У нормални услови ќе беа тешки две гостувања вака мислим дека имамо големи шансе 6 бода да лапнемо !

Иамо потежок распоред од циганиве, така да почекамо со прославава за титула, мада сигурен сум дека Омо ди мерда ќе га заебе работата уште наредниве кола но ај за сваки случај !

P

PewDiePie

Гостин

Незнам дали ги приметивте,две комични ситуации вчера првата кај 0.29 сек. десно од Ибра Силва не можеше да гледа си ги покрил ушите и иде накај наш гол хахаха а втората на крај на клипов на повторената сника(кога го свирнаа пеналот)јанкуловски сакаше ножички да направи. :tv:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
COACH ALLEGRI: I’m satisfied with Jankulovski’s performance. It was the first time he started a game this season. Seeing how he played, perhaps it was a mistake not to play him before.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
отприлика ова требаше и Тотенхем да го снајде, меѓутоа фалеше еден човек од голема тактичка важност - Ван Бомел. Заради неговото отсуство Т. Силва премина во средината и така се размрда целосната концепција... во средината се доби играч кој не игра на природна позиција, а одбраната беше ослабната. Е сега Алегри може да го обвинувате заради нефлексибилноста и неможноста против Тотенхем да пронајде соодветна формација, но се покажа дека оваа тактика може да биде добитна. Само уште искуство му фали на тернеров за да знае кога да ја употреби.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.700
Поени од реакции
48.961
Никој не спомнал за Кака а? Епа ајде вака. Татко му(агентот негов иначе) бил вчера на утакмица го прашале дали е можно враќање назад рекол “Не знам, прашајте го Галијани’’, после Алегри исто го прашале рекол дека има време до лето. После утакмицата имало некоја вечера со Галијани, Браида и агентот на Кака за Италија али од тоа нема информации.

Како и да е, по се изгледа после Шева и он ќе се врати со свиткана опашка дома, и ја лично го примам и него како Шевченко назад, со радост !!
Поддржувам вакви работи многу. Нека дојде ќе се најде догодина. Кака е куров, нема зијан од него сигурно да имаме како сакаш врти го.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Никој не спомнал за Кака а? Епа ајде вака. Татко му(агентот негов иначе) бил вчера на утакмица го прашале дали е можно враќање назад рекол “Не знам, прашајте го Галијани’’, после Алегри исто го прашале рекол дека има време до лето. После утакмицата имало некоја вечера со Галијани, Браида и агентот на Кака за Италија али од тоа нема информации.

Како и да е, по се изгледа после Шева и он ќе се врати со свиткана опашка дома, и ја лично го примам и него како Шевченко назад, со радост !!
Поддржувам вакви работи многу. Нека дојде ќе се најде догодина. Кака е куров, нема зијан од него сигурно да имаме како сакаш врти го.

Toj Кака куров ми не изиграл утакмица солидна 3 године, и тој Кака ќе зема 8-10 мил евра годишна плата!

Со тие пари 3 играчи млади одлични ќе се плаќаат ! :)

За Шева знаев дека нема никаков аир да видимо кој се врати, но пак сакав да го видим у Милан.

Овој исто нема да видимо аир, и ја барем го нејќем, нека иде кај хомосексуалецот слободно !

P

PewDiePie

Гостин
Е сеа,еден е Шева ипак повеќе направил он за клубов отколку Кака.

Али ок,и ја поддржувам негово евентуално враќање иако знам дека не е тоа тоа веќе.

Иначе не му ја мислете Галијани сигурно прво ќе види што може со Гансо,Ламела или Балотели да се направи Летово па ако не биде ништо со овие ќе го земе Кака. Итоа сигурно на некоја позајмица со право на откуп во која реал ќе му ја плаќа платата. :tv:

М

Мартин`

Гостин
И да се врати Кака, сепак ни сме добитници. Го шитнавме за одлична сума а сега Галијани ќе го врати за некоја смешна сума ..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.700
Поени од реакции
48.961
Toj Кака куров ми не изиграл утакмица солидна 3 године, и тој Кака ќе зема 8-10 мил евра годишна плата!

Со тие пари 3 играчи млади одлични ќе се плаќаат ! :)
Опрај се бе не иде у Сити. Ќе игра за бонуси и реклами, плата ќе зема 70% помала сигурно. Нема да има притисоци ни очекувања големи, ако затреба ќе игра и тоа ќе биде се.
Ако повампири па да игра ко шо играше-уште поубаво за сите. Ако си иде Сидорф таман место се отвара за него. Е сеа на тие Гансо и Ламела ќе подзаборавиме малце, ама мене бар не ми ни дојдено до нив нешто посебно.

Има долг према него Милан, од сите играчи он само реално се мачеше во Милан и за Милан. Да не ве потсеќам колку утакмици сам ги решаваше и како го носеше Милан на грб сам добри 3 години. Неблагодарно е да не се излезе во пресрет на таков човек, нормално под правите услови.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Се спомнува дека ако Кака сака да премине во Милан, ќе мора да прифати големо намалување на платата (50% некаде). Меѓутоа Реал попрво ќе гледа да заработи пари од него отколку да го даде некаде по негова желба, така да јас очекувам Ман Сити и Челзи да бидат во предност затоа што најверојатно ќе понудат солидна сума

Kajgana Shop

На врв Bottom