Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Фантастично ми го честитаа роденденот :pipi:

Фала момци :)

Инаку денес супер утакмица,неам лош збор за никој и така :)

Идеме понатака!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
A највеќе кејф ми се прајт ко ќе го слушам Бранко педерчено со некој негови статистики, како милан ко победил наполи и наполи бил шампион бла бла.. Нек си го пикнит в гз.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
:cuc:

Феноменална утакмица, сите изиграа на ниво неможам да издвојам никого посебно зошто оставија срце на терен и вака треба секоја утакмица да биде. А голот на Пато мераци, кога го даде ми се чини комшииве и на 200 метри што живеат ме слушнаа :)
Исто друже...гласот ми се фати у пм :helou:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Луге да бидеме искрени денеска копациве во срдината ја спасија утакмицата со кинењето на нападите и нивно пресекување дури на нивна половина,пак ке го јадевме ако игравме со три шпица, одлична реакција на алегри со Боа кој игра позади напагачите и добро влече и навлекува двајца противнички играчи.
Значи опции се или Боатенг во средина во 4-3-3 со поофанзивна или позади напагачите во 4-3-1-2 во подефанзивна.
Интересно Дијамантот 3-4-2-1 доживеа фијаско на средината.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419

ај ова нека бидат последните слики од лудаков, оти во геј клуб ќе ни се претвори темава :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
http://www.milannews.it/?action=foto&id=43547&id_album=1365&start=0
Б: Еееее дојдов да си ја гледам Патката.

http://www.milannews.it/?action=foto&start=40&id=43581&id_album=1365#page
И: Така ти качи се погоре!
П: Доста бе море нека ме види Барбара

http://www.milannews.it/?action=foto&id=43589&id_album=1365&start=40
И: Сега јас ќе ти се качам како шо ми се качи Патката мене!
Б: Море ако ти се свртам ќе т'ибам носот неубав!

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Грабање на шутеви!!!! Позитивно ме изненадија Јанкуловски и Ван Бомел, супер изиграа. Ибра не сме навикнати да го гледаме вака, ама затоа Пато ги направи партал! Следни се Јуве, со нив треба да расчистиме некои сметки! :zlo:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Луге да бидеме искрени денеска копациве во срдината ја спасија утакмицата со кинењето на нападите и нивно пресекување дури на нивна половина,пак ке го јадевме ако игравме со три шпица, одлична реакција на алегри со Боа кој игра позади напагачите и добро влече и навлекува двајца противнички играчи.
Значи опции се или Боатенг во средина во 4-3-3 со поофанзивна или позади напагачите во 4-3-1-2 во подефанзивна.
Интересно Дијамантот 3-4-2-1 доживеа фијаско на средината.
Факт е дека кога играме со Боатенг зад напаѓачите изгледаме најсилни !
Се гледа Алегри како замислува да ги игра играчите
Во напад : Ибра, Пато, Касано (и Инзаги)
Треквартерсти (зад напаѓачите): Робињо, Боатенг, Сидорф

Средина: ...(многу се да пишувам сеа)

Вака на клупа ќе остануваат и Касано и Робињо, при здрави Боатенг и Пато. Незнам зашто не го игра Касано на таа позиција треквартериста мислам дека знае да ја игра ама Алегри уште кога го зеде рече дека го зема за напад. Вака губиме на креативност многу со Гатузо и Фламини во прв состав (не смее да играат заедно овие двајца само еден е доволен) незнам малце е деликатно вака на клупа да седат и Робињо и Касано, треба Боатенг да игра на местото од еден од двајцава за да може Робињо/Касано да игра погоре.

п.с. Како би ти изгледала таа 4-3-3 формација ? - ме интересира :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Брат тука треба Алегри да ги покаже своите менаџерски способности...да направи во тимот добар дух а инрачите што ги спомна ни требаат пошто се игра на три фронта скоро секој 3-4 ден. Виде како се осети одмореноста од 8 дена.
Мислам дека Касано и Емануелсон со Бомел треба повеке да се форсираат во серија А поготово сега со Јувентус,да бидат одморени за со Тотенхем Ибра,Боатенг И Пато се разбира и да ги вади ако се стартери.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Убава победа, против тимот кој што е веднаш зад Милан, убава победа против Наполи и многу важна. Честитки.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И ај пред да си легнам, ТИЦИАНО КРУДЕЛИ !

Kajgana Shop

На врв Bottom