Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.194
мурињо,пеп,капело,фергусон не би ни сакале да тренираат ваков тим.
Проблемот не е тренерот,проблемот не се Антонини,Јепес,бонера и остали просеци - такви се играчите неможе да очекуваме како меси 10 души да предриблаат и со лоб гол да дадат. Проблемот е во управата.
Реков и пак ќе речам - кој и да дојде(од тие со кои не поврзуваат) нема многу да се сменат работите и амбициите на овој клуб. А оваа година уште помал профит ќе имаме, ќе видите.
Неаме свежина,немаме желба, нормално е дека секој играч ќе кука како касано и ќе сака да си оди, замислете како му е на боатенг/абате/ночерино/робињо да играат заедно со констант - МИЗЕРНО. И ја да сум у нивна кожа би си отишол штом ми се пружи прилика, за таквите работи ги разбирам(мое мислење е). на нив им трае 10-12 години кариера(а веќе имаат 24-5 години некои и поише) не ли сакаат они трофеи да освојуваат? а со констант,јепес,бонера и антонини,емануелсон и компанија тоа не може да се очекува.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Jas koga vi vikav sampdorija e kandidat za titula :D
Ej ne e se taka crno .... galijani e crven.. ete crno crveno :pos: Stvarno ne se napinjajte be kul e rabotava :D Godinava ke iskocat na povrsina nekoi raboti sto dolgo vreme bile ostavani za da se resat vo idnina.

Baska kolku dobra procenka majstore si iskociv vo 30ta minuta da gleam fudbal... Vardar gazi :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
не можев да ја изгледам цела, премногу болно беше
Зошто бе брат... се сведено на очекувањата. Јас озбилно сакам да гледам со други очи ама тоа е бе. Знаеш кај нас е се со кратко памтење, сигурен сум дека првата изјава на Берлускони/ Галијани сите ќе бидат криви освен они и сите ќе подржат.
Ама ок е го сваќам тоа еден школски апла им угодуваше на професорките у средно, парфеми едно друго трчаше и он секоја година скрос одличен, јас сум ја отерал у пм поспан само што дојден на 3ти час ... ама срце јако јас му викав ти си лижи гз... у една ситуација пијани си се најдовме со овој и ми вика не го лути тој што треба да го молиш. Епа да Берлускони ја има ситуацијата во раце така да залудно е терањето инат (иако со ова си доби некој бод кај мене).

Со несогласувањето не се постигнува ништо и не го оправдувам. Е тука јас ставам Милан пред се односно дека несмее да изиграва курназ зошто Милан не е играчка, и ова појше иритира отколку било која изјава на Касано Ибрахимовиќ и Силва.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Ај поплачите уште малу...
ќе плачете 2-3 кола дур се уиграат после ќе викате колку е јак Констант и Пацини :icon_lol:

бтњ.. Кака е потребен за дигање морал, ќе го гледаат ко Бог ко што беше со Ибра

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не знам колку е вистина, обично не вервам во вакви изјави, но доколку е точно овој Алегри или има проблем со тоа што има шуплив мозок или пак му пречи тоа што можеби Неста има каков таков авторитет и со него не мојт како со Бонера и Јепес. Па и на 50 години ќе е подобар од Бонера. Ми се плачит. А најлошото доаѓа тек сега ако не се купит ништо.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Масимилијано Алегри констатираше дека среќата не била сојузник на Милан на натпреварот против Сампдорија и дека тоа било главната причина за поразот. :pos:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не во право е, вистина и среќа се немаше, и тој утна можта намерно и све се поклопи. Само да е на арно поразов, да се донесит нешто иначе ке го ебаме ежот.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Кај ми е другарчето нино да внесе малку оптимизам,нино брат јас тебе за испукан те сметав ама кој ги ебе и јас сум од денес оптимист ! :icon_lol: А бога ми со ваков тим кој не би бил ?
Каспер, те очекував јас тебе со ваков фундаментален пост. :pos: Таков сум. Испукан.

Страшно слаб и немотивиран Милан денеска. Не можам да го објаснам составот кој беше одбран као први 11, ниту пак замените. Не би исклучил и саботажа на Алегри искрено.
Фламини не сум го разбирал никад као играч. Втора работа, глава ставам дека и Ачерби и Запата ќе изиграа подобро од Бонера и Јепес иако вториов беше најдобар играч на Милан денеска можда. :pos:
Очекувам поразов да го дрмне бордот на директори кој ќе има состанок во вторник. Можеме да се крпиме и горе-доле да се истрпи се, ама таа неконкретност во нападот има најголемо влијаније. Последниот пас фали најмногу од било што друго.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.194
Каспер, те очекував јас тебе со ваков фундаментален пост. :pos: Таков сум. Испукан.

Страшно слаб и немотивиран Милан денеска. Не можам да го објаснам составот кој беше одбран као први 11, ниту пак замените. Не би исклучил и саботажа на Алегри искрено.
Фламини не сум го разбирал никад као играч. Втора работа, глава ставам дека и Ачерби и Запата ќе изиграа подобро од Бонера и Јепес иако вториов беше најдобар играч на Милан денеска можда. :pos:
Очекувам поразов да го дрмне бордот на директори кој ќе има состанок во вторник. Можеме да се крпиме и горе-доле да се истрпи се, ама таа неконкретност во нападот има најголемо влијаније. Последниот пас фали најмногу од било што друго.
хаха и уште се осеќа оптимизам у зборовите ... хахахах =)

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Масимилијано Алегри констатираше дека среќата не била сојузник на Милан на натпреварот против Сампдорија и дека тоа било главната причина за поразот. :pos:
Pa bogami pri kraj epten gi pritisnaa,imaa mislam dve stativi i nekolku sansi,barem remi zasluzija.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
После сите напори Галиани не успева да донесе лев бек па се решава да потпише 1 годишен договор,ако се покаже може и да му се продолжи договорот..веќе почна со тренинзи..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523

Еее какви играчи заминаа... а какви останаа/дојдоа :facepalm:
ама не.. они се стари неспособни, имаат над 30 години...
овие новиве се мед и млеко, малу појќе сезонава на какао е... ама нема гајле, важно подмладени смо... она што сите го сакавмо :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Еее какви играчи заминаа... а какви останаа/дојдоа :facepalm:
ама не.. они се стари неспособни, имаат над 30 години...
овие новиве се мед и млеко, малу појќе сезонава на какао е... ама нема гајле, важно подмладени смо... она што сите го сакавмо :)
Грешка си брат,да,сите сакавме подмладување,ама оваа не е подмладување.. Заминаа ѕвездите на тимот(старите),а како што се сеќавам и младите за кои рекоа ќе најдат замена,уште чекаме на трансфери и да се надеваме ќе му текне на газдите дека требаат играчи минимум 3-ца :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Грешка си брат,да,сите сакавме подмладување,ама оваа не е подмладување.. Заминаа ѕвездите на тимот(старите),а како што се сеќавам и младите за кои рекоа ќе најдат замена,уште чекаме на трансфери и да се надеваме ќе му текне на газдите дека требаат играчи минимум 3-ца :)
Подмладување си е подмалдување... сеа тоа квалитетот што се изгуби е друго, ама важно просекот на годините падна... сеа смо млад и неискусен тим, ќе почекамо за успех :icon_mrgr: Некои играчи од овие што дојдоа уште немаат лигашки настап, а ја едвај чекам да заминат наредно лето, по можност и зима...

Kajgana Shop

На врв Bottom