Фан клуб: Милан

Џампаоло?


  • Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.391
toa bi bilo super on(ili de jong) kako bingo bi ni dosol,preku nok da se vratime na golema scena...
де јонг изгледа била шпекулација од гоал.ком никој друг спортски магазин не го пренесе истото..

ама да се земат 2 јата ... ќе имаме најак состав во италија, а богами и пошиироко
 

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
де јонг изгледа била шпекулација од гоал.ком никој друг спортски магазин не го пренесе истото..

ама да се земат 2 јата ... ќе имаме најак состав во италија, а богами и пошиироко
City veke se zasili na taa pozicija,Galiani se cini deka se dogovoril so Moratti(nokta koga se sretna za cas&Pazz) da ne mu bide konkurencija za de jong,inter veke kupi 2-ca za taa pozicija..a istiot ne e igrac koj trpi da bide rezerva.....pa i ne mora da pisuvat,taka podobro ,Zapata dojde za 30 minuti :)
 
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.692
Поени од реакции
4.520
Не им требаат двајца тепачи доста е еден заедно со Кака ако иде..после одбрана ако зимаат нека зимаат пошто одбранава е за никаде.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Sky Sport have dismissed the rumors linking Milan with Manchester City's De Jong. (n)

Before heading to Milanello, Braida had dinner with Fabio Parisi and Oscar Damiani at Giannino. They, between others, represent M'baye Niang

Alexandre Pato will return on September 23 at the latest. He's expected to return between September 10-17.

Philippe Mexes will most likely not make it for the game against Sampdoria this Sunday at the San Siro.

BRESCIA'S PRESIDENT: "My managers are negotiating, I think that both parties are very near of finding an agreement for El Kaddouri"

Сисоко во Валенсија за 6 мил а ние маана му наоѓавме забите овоа оноа, Антонини и Месбах ни се подобри.
 
Член од
1 јуни 2012
Мислења
64
Поени од реакции
34
Ќе се водат тешки преговори со Реал М,треба да се убедат првин да ни го дадат на позајмица Кака таква е идеата на Галијани циганот нејќе одма да го купи.Тука настанува фрката Перез бара купувач.А шансите да си оди Кака од Реал се преголеми денеска не е во состав против Барса.Другата работа е платата како што прочитав Милан се спремни да дадат 4 милиони евра по сезона,во Реал мислам дека зима 9 или 11.Да се надеваме дека ќе го земеме колку толку ќе се оправи работата на трансфер пазарот.
 

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Пред 3 години Лион го зема за 15 милиони, штом цената толку му паднала значи не бил нешто посебно...
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Аман бе.. 5 дена не бев тука и сеа гледам и што да видам.
Ве читам сеа и гледам трампа Пацини за Касано.. Само нигде точно не прочитав колку доплативме.. Да беше само трампа се јадеше, ама вака шо знам. Макар за овај трансвер ништо не зборам, пошо Касано испадна најголемо лајно, и мило ми е што се ослободија од таквиот одмет, пошо многу ќе смрдеше и ќе ни ги засмрдеше едни од клучните играчи во тимот (Бонера и Антонини и останатите верни), а од друга страна Пацини е гол играч, кој малце по млад, ваљда со поголема мотивација ќе дава голчина ако Пато не е тука. Имам надеж во него, ама од никојпат сум го нејќел, многу неуба фаца имат, ми личит на чоек шо сакат само да наштетит. Ама немат врска, како играч во нападот ќе се најт.

Се изнапрочитав уште 1000 глупости, за Кака, Дијара, Де Јонг, некој си Зе Едуардо и некое си 17 годишно куче од франција.. Ај кажите дали имат некоја вистина или новост околу ова?
И да, прочитав дека Алегри не сметал оваа сезона на Ел Шарави и се разочарав... Мислев дека оваа сезона него ќе му биди баш онака да се биде или не, пошо напред сме катастрофа (исто и назат па и средина), али ајде, доколку земаат друг млад талентиран напаѓач може Ел Шарави да го пуштат на позајмица во Џенова една сезона за да стане по црврст и да стекнит искуство, но исклучиво само позамица без право на одкуп. А тој новиот да се пробвит полека како со Ел Шарави сезонава.
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.836
Поени од реакции
23.074
Дим4е и Hm_Hm мирни седите да не ве врза !!

Иначе реков да го глеам повредениот вечер, тој ни на клупа не бил, да ми речеше некој пред 2-3 месеци дека со одобрување би го пречекал неговиот трансфер у Милан, слатко би му се изнасмеал у фаца....

А сеа па ми изгледа као засилување од Марс.... Уште и Дијара ако дојде мх мх мх, група ќе пројдемо у ЛШ :facepalm:

Иначе Стротман не сте го спомнале одамна, ене го гол даде против Зета :pos:
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Супер ќе биди ако дојдат Кака и Де Јонг/Дијара .
И двајцата ќе бидат првотимци и од скоро никаквата средина ќе напрајме нешто. Јас мислам дека подобро би се вклопил Де Јонг но без разлика, кој и да дојт ќе е супер.
Дијара/Де Јонг/Амброзини
Ночерино Монтоливо
Боатенг Кака
Пато

Дијара/Де Јонг/Амброзини
Ночерино Монтоливо
Кака/Боатенг
Пато Робињо
 
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.025
Поени од реакции
36.795
Дечки настрана од муабетиве за трансфери и слични работи мислам дека е добра идеја да го промовирам малце овој блог и дечките што се трудат и го оддржуваат да го добијат посакуваниот фидбек затоа што навистина се заслужуваат,оригинални се и што е најбитно се 10 класи погоре од сите што имаат било каква страна во Македонија за Милан.

Тука ќе најдете оригинални содржини кои не се копирани од никаде што значи не е класичен copy-paste од некој странска страна и тупнато така.
Исто така интересни се за читање и мислам дека заслужуваат поголемо внимание бидејќи сите знаеме какви се Панче и компанија и каков ремет ни пукаат поради нив. (жал ми е што сум приморан да ги спомнам)

Да напоменам дека блогот датира уште од далечната 2006та но никогаш не добил вистинско внимание сепак јасно е тоа,ретко кој обраќа многу пажња на блоговите денеска.

Да не го тупам,се надевам дека блогот ќе биде попосетен и дека ќе бидете задоволни од поквалитетната содржина што ја нудат за разлика од другиве.

http://milanfansmkd.blogspot.com/

Имаат и страна на фејсбук
http://www.facebook.com/MilanFansMkd

И тоа е тоа народе,благодарност до тие што нема да го игнорираат постот.
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јуве ако го земат Џеко ќе можат комотно да се надигурваат со Барса/Реал и останатите силни екипи во кој нема да спаѓаме ние и Интер. Тоа ми е најболно, што се надевам дека наредна сезона ќе завршиме втори и ќе играме ЛШ. За да освоиме титула ќе требит ептем да не посерит среќа и да ни се поклопат сите коцки како лани на Јуве..
Да нема повредени и дупење од судите и од самиот почеток да се фати за озбилно работата. Секој еден кикс со екипите од подолниот ред на табелата ќе не кошта многу, зошто реално со Рома, Наполи, Фиорентина, Јуве, па можеби и Удинезе ќе бидит многу тешко. Лани не добивме ни едно дерби, но се тешам дека тоа е така ради Ибрахимович и тактиката поставена секоја топка да ја добива тој и све да се играт преку него.

И да, Пато се сјебал пак?? :tapp: Тешко нас ако продолжит вака, детево на кушање требит да ојт, идат во Милано и се ебит одма.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom