Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Нормално се губеше кога Ибра беше главен и цел тим играше за него...

Цел тим играл за Ибра ?? Колку да треба да си фудбалски лаик за да кажеш вакво нешто ???

Ибра играше за цел тим, Ночерино играч стана покрај Ибра ебаве тоа неписмените, Ибра задњиве 2 сезони ни беше пола тим....
Дан испадне Пато подобар и од Ибра ??
Ибра е моментално најдобар шпиц на свет, е тоа изгубивмо мие овој предоен рок, па го пљукале вие до утре...

А ме разбравте погрешно, ја не реков дека Матри е подобар од Пато, реков дека од Бентнер, Роси и Матри го избирам него и у тим ми беше стаен заедно со Пато у напад...

Реков дека појќе доверба би имал у него него ли у Пато пошто е гол играч, кога ни го даде голот лани за 1-1 од таја позиција, тој шут Пато никад не би дал таков гол...

Пато е брз играч, се вади на брзина, затоа и изгледа дека е добар дриблер а не е, ништо посебно барем не е.
Техника ?? Нула пато нема ни Т од техника, нити па некој шут изработен...

А тој со Барселона свака част, кога на Барса централни им беа Бускетс и Маскерано....

Значи, ја неам ништо против него, и ја сакам Пато да стане зверка да даде 40 гола и да го продадемо за 2 године за 80 милиона, ама едноставно не гледам такво нешто у него...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Значи, ја неам ништо против него, и ја сакам Пато да стане зверка да даде 40 гола и да го продадемо за 2 године за 80 милиона, ама едноставно не гледам такво нешто у него...
Ххаха, зш бе да го продајме? После пцујте по Берлускони, а то ние навивачиве криви :pos:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.503
Поени од реакции
8.182
Цел тим играл за Ибра ?? Колку да треба да си фудбалски лаик за да кажеш вакво нешто ???

Ибра играше за цел тим, Ночерино играч стана покрај Ибра ебаве тоа неписмените, Ибра задњиве 2 сезони ни беше пола тим....
Дан испадне Пато подобар и од Ибра ??
Ибра е моментално најдобар шпиц на свет, е тоа изгубивмо мие овој предоен рок, па го пљукале вие до утре...

А ме разбравте погрешно, ја не реков дека Матри е подобар од Пато, реков дека од Бентнер, Роси и Матри го избирам него и у тим ми беше стаен заедно со Пато у напад...

Реков дека појќе доверба би имал у него него ли у Пато пошто е гол играч, кога ни го даде голот лани за 1-1 од таја позиција, тој шут Пато никад не би дал таков гол...

Пато е брз играч, се вади на брзина, затоа и изгледа дека е добар дриблер а не е, ништо посебно барем не е.
Техника ?? Нула пато нема ни Т од техника, нити па некој шут изработен...

А тој со Барселона свака част, кога на Барса централни им беа Бускетс и Маскерано....

Ajde kazi mi inzaghi imase tehnika, imase brzina ? NE! Pato od druga strana ima brzina, i ima nesto sto inzaghi go imase povekje od site drugi napagaci - golgeterski instinkt(sekako ne tolku kako pippo). Pato znae da ja koristi brzinata, znae da se otkriva, znae da istrca, primi topka, znae i da dribla i najbitno od sve e sto pato ima solidna zavrsnica. Samo problemot so pato e sto mora da ima nekoj sto kje mu dava topki. Taka bese so kaka,ronaldinho i pirlo koga bea u milan, tie mu asistiraa na pato. Cisto za informacija, prvata sezona koga dojde ibrahimovic pato imase dadeno 14-15 gola, a tuka nekade bese i ibrahimovic. Prethodnava sezona go macea povredi, zaradi koi toj bese konstantno van forma. Vi teknuva protiv barca? Znaci na patkata mu treba mnogu malku prostor i toj moze da dade gol. Sosema sprotiven tip na igraci se ibrahimovic i pato, taka da nema svrha da se sporeduvaat. Ama smesno e do toj stepen da se potcenuva pato, taka kako sto go pravis ti. Ibrahimovic e mozebi najjak napagac momentalno. Ama pato, momentalno e najdobar mlad napagac u svet, bez ogled dali ti se soglasuvas so toa ili ne. Pozdrav, FORZA MILAN!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Не бе ...нема добар шут....

Не не, со јутуб клипчињава ме ебеш у поим стварно, ме замолчуеш од одма!!
Браво, фраериште си...

Ај пошто си јутуб фраериште еве ти едно од мене

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ајде ајде уште 15 дена надеж остајана. Кака мислам дека ни е најсигурен, пошо на 30 ќе пратат некоја си посрана понуда за него, на која Мурињо ќе се сожалит и ке ја прифатит.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Модрич потпиша за РМ така да Кака има уште поголеми шанси сега да го земат, само треба да се согласи на помала плата...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Не не, со јутуб клипчињава ме ебеш у поим стварно, ме замолчуеш од одма!!
Браво, фраериште си...

Ај пошто си јутуб фраериште еве ти едно од мене

па добро ако не да ти го донесам пато во живо па така да видиш.... Иначе и ја би почнал со идиотизми како Фраериште си, да незнаев шо да вратам....и да добра споредба напари...Бобан Јанчевски имаш право ...исто е да играш во серија А и во Македонска лига...(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Allegri has decided to sign Boriello, Milan will be sending a 1-year loan offer with a buyout clause to Roma. :tapp:
Глупав тренер. :гомце:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Allegri has decided to sign Boriello, Milan will be sending a 1-year loan offer with a buyout clause to Roma. :tapp:
Глупав тренер. :гомце:
не ми се верува дека ваква глупост би направиле по 2 пат...и самите знаат дека го продадоа на рома пошо не го биваше ич :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Веќе нема кој да земат сите добри напаѓачи се нон еу или над 20 мил а они сакаат позајмица и 123456 рати. Мислам дека немерно го земаа Запата за фановите од една страна да бидат задоволни, но од друга страна се затвори можноста за доаѓање на топ играч (Џеко, Дамиао, Хернанес или Тевез) и сега изговор им е се тоа нон еу. :tapp:
Љоренте може да го имаат со парите од Ибра, а парите од Силва веќе отидоа курбан и во газ нека си ги стават тие 45 мил. :гомце:
Во Малага има распродажба нека го земат Иско 20 годишен плејмејќер па Робињо и Касано ќе играат напред со Пато и Ел Шарави и ќе нема потреба од нов напаѓач барем до зимскиот преоден рок кога планираат да го земат Роси или Нијанг.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
леле само не Бориело има многу подобри опции бар за мали пари па и нека не земат никој поарно ќе има шанса за Шарави ќе изигра каде,каде подобро од Бориело мршникот кој провоцираше цела сезона правеше фаули го дупнав од пцуење..Бентнер е најдобра опција од вие што се споменуваат бар според мене..одигра добро на ЕП.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Адебајор нека го земат на позајмица. Кој црн Бориело, не вервам дека Галијани и Алегри се толку смотани, а и самиот Бориело мислам дека имаше изјава во која јасно кажа дека не сакат назат во Милан.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
и самите знаат дека го продадоа на рома пошо не го биваше ич :D
Не зезај сеа и ти, Бориело си газеше у Милан благодарение на Роналдињо, он му црташе топки ко никој... ви текнуе само какви маказици даваше? Е сеа замина од Милан пошто е пиче, се плашеше од конкуренција и греење клупа коа дојде Ибра и Робињо у Милан и замина у Рома... и таму се попедерчи, се радуеше ко дете мало коа ни даде гол, тоа е и причината што ниеден фан го нејќе назад иако е наше дете..

Kajgana Shop

На врв Bottom