Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Адебајор нека го земат на позајмица. Кој црн Бориело, не вервам дека Галијани и Алегри се толку смотани, а и самиот Бориело мислам дека имаше изјава во која јасно кажа дека не сакат назат во Милан.
па најдобро решение ич не ми текна мене на него..изјави Манчини пред некој ден дека може слободно да си бара клуб така да може да го земат..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
па најдобро решение ич не ми текна мене на него..изјави Манчини пред некој ден дека може слободно да си бара клуб така да може да го земат..
Да го земат на позајмица голема работа ќе се заврши.. Човеков во сите натпреварување ќе даде најмалце 20 гола и 10 асистенции.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Адебајор нека го земат на позајмица. Кој црн Бориело, не вервам дека Галијани и Алегри се толку смотани, а и самиот Бориело мислам дека имаше изјава во која јасно кажа дека не сакат назат во Милан.
Да, и ја мислам најпаметно е да го земат него.Во секое време е спремен за позајмица :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Да не го земеа Џеко имаше газот да му го лижат. Сега фали и Џеко да почнат да го шетаат.
Уште некоја сезона ако го дадат на позајмица и без пари ќе им замине. ;) :icon_lol:
Дај боже Тотенхем да не им го откупи. :icon_lol:
Зима 170.000 фунти неделно тоа е проблем инаку 100% нашите ќе го земеа уште пред две сезони.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
АДЕБАЈОР :свиркам: Дечки Милан годинава нема повеќе место за НОН-ЕУ играч, така да тој испаѓа од комбинација...а во врска со трансфер пазарот мое мислење е дека нов напаѓач ќе ангажираме ама тоа сигурно и најверојатно ќе биде некој од претходно споменатите Италијани (Роси,Матри:facepalm:,(најнов на листата)Бориело:icon_mrgr:) тоа црнчето од Франција или Бендтнер.
Ама со оглед на тоа што МИЛАН е во финансиски тешкотии,рака на срце најдобрата опција од горе наведените играчи според мене би бил Бендтнер(на позајмица секако):) Има потенцијал,висок,снажан, нешто што ни треба во овој момент и ќе гарантира одприлика 10-15 голови во сите натпреварувања шо за мене е океј.

И незнам како ПАТО го ставете под ниво на Матри- најголемото дрво во Италија и пошироко...90 % од головите му се на празен гол.
И не е доволен фактот што Пато за Милан заигра на 18 год. а Матри на тие години кариера градеше во Серија Б и Лига Про Дивизион:pos:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Пато за инает на Fantantonio и компанија :)
ја гледав утакмицата и знаев кои ќе бидат реакциите за тацна головите на пато
али добро, гол си е гол. мада који курац, секако ќе биде повреден минимум пола сезона :)

царов им даде два гола на румунците, јас викам одма да го земат у милан! :vozbud:
--- надополнето: 16 август 2012 во 16:48 ---
и да, емануел адебајор е правиот човек за милан, ништо чудно да го земат у последен момент :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ја гледав утакмицата и знаев кои ќе бидат реакциите за тацна головите на пато
али добро, гол си е гол. мада који курац, секако ќе биде повреден минимум пола сезона :)

царов им даде два гола на румунците, јас викам одма да го земат у милан! :vozbud:
--- надополнето: 16 август 2012 во 16:48 ---
и да, емануел адебајор е правиот човек за милан, ништо чудно да го земат у последен момент :)
Пеналот беше над него напраен.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
пато дава два гола за бразил и готово, најјаки сме, се се заборава, газиме сезонава :X3:

сигурно и меѓу фановите на бохум е иста атмосферата :vozbud:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
пато дава два гола за бразил и готово, најјаки сме, се се заборава, газиме сезонава :X3:

сигурно и меѓу фановите на бохум е иста атмосферата :vozbud:
Не дека сме најјаки туку ние се расправаме за нападот, а одбраната ни е дувна ветре развигорче.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Прво го споредуваш Пато со Матри ...после со овој ..:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Го гледав и овој да ти кажем на Јутуб, подобар ми е од Бобан Јанчевски, може да го земемо... На јутуб се свите главни, пушти некое клипче за Фантантонио од Пато да го разубедиш !!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Абе Марли гледам Пато на фантази си го стаел... очекуеш голови да дава стаклениот или шо е работава ? :pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Го гледав и овој да ти кажем на Јутуб, подобар ми е од Бобан Јанчевски, може да го земемо... На јутуб се свите главни, пушти некое клипче за Фантантонио од Пато да го разубедиш !!
Нема везе ај ...ваше мислење е тоа..демкратско право...али ќе видите пато дека ќе ве демантира сезонава па ќе ставате Аватар од него после.... :D :D

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Пред минатата сезона кога даде исто голови колку Ибра во Серија А и реши неколку дерби натпревари не се јадеше гомна за Пато. Има талент, повредите го сопреа малку, ама има 22 години и има уште многу за играње. Не знам друга напаѓач на негови години што дал 50 гола во Сериа А. Сезонава само да нема повреди мислам дека ќе има минумум 20 гола до крајот. Башка кога беше во тандем со Робињо и двајцата добро играа, само уште Кака да биде позади нив и нападот ќе биде комплетен.

Kajgana Shop

На врв Bottom