Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Два пардон, и тоа за нецели 10 минути.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
^
До вчера викаше повреден е стаклен е, а сега ѕверка е. :cautious: :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
^
До вчера викаше повреден е стаклен е, а сега ѕверка е. :cautious: :icon_lol:
Викав минатата сезона, кога се повредуваше, ама како шо забележуваш не е нит повреден нит ништо и растура.Сега да зборувам од инает и да кажам дека пак нечини? Кога е добар, добар е, ко ќе нечини го критикувам.Сфати?

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.203
Поени од реакции
759
Гледам Италиа-Англиа , италианците имат супер мљади играчи Верати,Шарави,Астори,Огбона,Абате,Дестро.......
Ако се поврзува ова ситуациа со Милан и не е така катасрофа тимот (со 2-3 засиљување ) Абате ,Ночерино,Шарави игра/т добро во овој меч.
А читам и по твитер дека Габриел бранељ добро за Бразил
Габриел Абате Астори (?) Ачерби Де шило Кристанте Страсер Иноченти Валоти Шарави Пато тимот на иднината на Милан ( малку позитивна атмосфера во форумот :))

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
му оди со шведска дефинитивно,се сеќавам и пред 3 години им даде гол од некоји 30 М странично..
да се надеваме дека ке биде здрав и најмалку 20 гола да даде ова сезона ...време е да од вечен Талент да стане веќе ИГРАЧ ВРВЕН

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Таман се осмеливте да го споредувате со Матри и останатите просеци ве поздрави Патката.За неполни 10 минути 2 гола против Шведска...Матри сигурно 4 ќе дадеше.Не сте и вие криви зошто и он ја претера со повредите па сте заборавиле каков играч е но да го споредувате со подпросечни играчи не иде никако.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не е будала Пато да ојт во ПСЖ, а и Ибрахимович не би го посакувал тоа. Виде самиот тој дека покрај Ибрахимович се губеше.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Не е будала Пато да ојт во ПСЖ, а и Ибрахимович не би го посакувал тоа. Виде самиот тој дека покрај Ибрахимович се губеше.
Нормално се губеше кога Ибра беше главен и цел тим играше за него...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
еее ја пред некој сат која јадев трици дека го бива Пато ме правеа будала...али затоа сеа ги нема да Гукнат.. или ќе се избацат со коментар од типот е шо напраил дал 2 гола на пријателска утакмица.....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нормално се губеше кога Ибра беше главен и цел тим играше за него...
Погрешно ме свати, немам ништо против Пато, ете и јас сум во тие шо верувет дека сезонава Пато ќе блеснит, и се чудам како некој овде можат да го споредат со Матри...
Само сакам да кажам дека и во ПСЖ да ојт, и 100% да е здрав покрај Ибра не мојт да играт, пак ќе се губит, и тек тогаш ќе го споредвиме со Матри.

Иначе погоре гледав некој состав мислам од Марли беше постот, во тимот ги имаше Хернанес и Кака.. Да дојдат тие двајца, покрај Монтоливо, Ночерино и Боатенг, ќе имаме страшна средина, со повеќе можности за ротирање.. Со тие играчи и те како би се слопил еден солиден тим за да фура до 1/4 1/2 финале ЛШ. Нормално покрај нив да се земит и еден одбрана, па макар и на сметка од Мексес, пошто изгледа на овој не мојме да се потприме..

Пред време не мојме да збориме, незнам што ќе бидит од Запата и Ачерби, но доколку проработат добро (солидно) ќе ни фали само едно лево бекче..
Да сум јас Алегри, би ги форсирал Запата и Ачерби, но на клупа да го имам Мексес.. Ако до зима овие двајца проработаат, би го шитнал Мексес за некој лев бек..
Ама многу си фантазирам, немат да е така, на крај ќе играт Бонера одбрана Антонини лево.

Kajgana Shop

На врв Bottom