Нормално се губеше кога Ибра беше главен и цел тим играше за него...
Погрешно ме свати, немам ништо против Пато, ете и јас сум во тие шо верувет дека сезонава Пато ќе блеснит, и се чудам како некој овде можат да го споредат со Матри...
Само сакам да кажам дека и во ПСЖ да ојт, и 100% да е здрав покрај Ибра не мојт да играт, пак ќе се губит, и тек тогаш ќе го споредвиме со Матри.
Иначе погоре гледав некој состав мислам од Марли беше постот, во тимот ги имаше Хернанес и Кака.. Да дојдат тие двајца, покрај Монтоливо, Ночерино и Боатенг, ќе имаме страшна средина, со повеќе можности за ротирање.. Со тие играчи и те како би се слопил еден солиден тим за да фура до 1/4 1/2 финале ЛШ. Нормално покрај нив да се земит и еден одбрана, па макар и на сметка од Мексес, пошто изгледа на овој не мојме да се потприме..
Пред време не мојме да збориме, незнам што ќе бидит од Запата и Ачерби, но доколку проработат добро (солидно) ќе ни фали само едно лево бекче..
Да сум јас Алегри, би ги форсирал Запата и Ачерби, но на клупа да го имам Мексес.. Ако до зима овие двајца проработаат, би го шитнал Мексес за некој лев бек..
Ама многу си фантазирам, немат да е така, на крај ќе играт Бонера одбрана Антонини лево.