Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Вечер у 10 и пол се игра пријателска со Олимпиа.
Probable line-up vs. CD Olimpia (4-3-1-2): Amelia; Abate - Bonera - Acerbi - Antonini; Nocerino - Montolivo - Constant; Cassano; Robinho-El Shaarawy.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Rosi skrsi noga pred poveke od godina dena, se vrati i odma pak istata povreda mu se desi i pak pauza od cela sezona, ne ocekuvaj mnogu od nego posle prelom na noga x 2 i pauza od godina ipol.
Тука малку ќе те поправам,извини.Не се работи за фрактура на ногата,него оштетување на вкрстените лигаменти на коленото. Повредата што е сериозна ,сериозна е!не го негирам тоа,ама мене лично ми прави мерак играчот па затоа бев и уште сум за овој трансфер(иако е повреден).

Неќеш да е вистина другар. Одличен играч е ама нема шанси да се оправи по повредава. Ја би дал и 30 за него да е здрав ама премногу проблеми со повредите. Незнам како му иде заздравувањето ама не верувам овој да заигра за поголем клуб после ова
Не можеш ништо да предвидеш однапред друже.
А за болдираново пример ти се ЛАРСОН,РОНАЛДО-феноменот,и ред други кои во текот на кариерата се соочуваа со страшни повреди,па успеаа да се вратат посилни,зошто да не и РОСИ.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Вечер у 10 и пол се игра пријателска со Олимпиа.
Probable line-up vs. CD Olimpia (4-3-1-2): Amelia; Abate - Bonera - Acerbi - Antonini; Nocerino - Montolivo - Constant; Cassano; Robinho-El Shaarawy.
не е лош составов бар од ова што го има на располагање Алегри,може да улета само уште Фламини во средина за Констант но добро е и он да добие шанса сепак нов играч е а нема одиграно меч..

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
760
Како идат работите 4 август (-27 дена за трансфери) ова и ке биде конечниот состав за новата сезона со некој измени односно само Абиати и Мексес

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Како идат работите 4 август (-27 дена за трансфери) ова и ке биде конечниот состав за новата сезона со некој измени односно само Абиати и Мексес
Друже, веќе те пратам 1 недела се истото го пишуваш, како било Август како немало време за трансфери, како ова бил крајниот состав... Па добро бе, од вчера навиваш за Милан? Ибра, Робињо, Ночерино, Аквилани(овие од поновите), сите до еден се земени после 25 Август...

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
760
Друже, веќе те пратам 1 недела се истото го пишуваш, како било Август како немало време за трансфери, како ова бил крајниот состав... Па добро бе, од вчера навиваш за Милан? Ибра, Робињо, Ночерино, Аквилани(овие од поновите), сите до еден се земени после 25 Август...
Знам дека сум песимист во право си ,но како Ибра и Робињо јас не очекувам играч над 20 мил Милан нема намера да купи , а Аква и Ночерино дојда како за на клупа , нас ни требат во моментов екстра играч и тоа не 1 туку 3 кој треба да бидат носители на играта на Милан замени за двајцата најдобри играчи.
А за такви тешко бар според мене , не треба да сум во право, и јас сакам 31 август во Милан да дојдат Тевез Астори Кака Шахин :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Знам дека сум песимист во право си ,но како Ибра и Робињо јас не очекувам играч над 20 мил Милан нема намера да купи , а Аква и Ночерино дојда како за на клупа , нас ни требат во моментов екстра играч и тоа не 1 туку 3 кој треба да бидат носители на играта на Милан замени за двајцата најдобри играчи.
А за такви тешко бар според мене , не треба да сум во право, и јас сакам 31 август во Милан да дојдат Тевез Астори Кака Шахин :)
Па добро, никој не очекуваше во 2010 да ги земе Милан, Ибра и Робињо, сите мислевме дека ќе станеме екипа како Лацио, Наполи, Удинезе, т.е. екипа со повремени блесоци но биде што биде. Иначе од средната плеј не верувам дека ќе донесат, таа улога е на Монтоливо, да беше Монтоливо земен за 20М, ќе ви правеше ќеф, вака на фри трансфер дури го и заборавате...

Инаку Монтпеље имаат ултиматум до вечер до полноќ да ја прифатат понудата од 6М за Јанга-Мбива, се шпекулира дека сепак ќе се согласат на крај краева со 6М :)

Џеко изјавил дека е пре-добар за да биде резерва во Манчестер Сити, и кажува дека е можно да замине иако Манчини изјавил дека смета на него за следната сезона.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
^
Жити се кажи каква врска има ова со Милан?
Имаш таму Серија А тема немој да ми го потиш тука.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
^
Жити се кажи каква врска има ова со Милан?
Имаш таму Серија А тема немој да ми го потиш тука.
Кој те праша тебе бе греву еден?

Ти кога ќе ставаш слика стави ја во Серија А и расправај се со дебилите од темата, не ми продавај мене мозок.

П.С Yanga-Mbiwa has asked Montpellier for permission to leave, so that he can join Milan, according to Gazzetta dello Sport.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Ти кога ќе ставаш слика стави ја во Серија А и расправај се со дебилите од темата, не ми продавај мене мозок.

П.С Yanga-Mbiwa has asked Montpellier for permission to leave, so that he can join Milan, according to Gazzetta dello Sport.
добро...ај тогаш кажи каква врска има сликата со милан??

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

Абе да имаше ти мозок ќе видеше што пишува на почеток на темата т.е Фан клуб: Милан !
Кој кур ми ставаш слика од Бонучи? Кого го интересира тоа?

Си имаш тема и постирај си таму,патем ако нејкеш да се расправаш со дебилите од таа тема тогаш не го поти тука за јас да не се расправам со дебилот од оваа тема.

Oke,kido?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Се сложуем со Клипчета, замарате со сликиве...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Гледаше некој Бразил? Како ни брани голманчето?
Гледам втора утакмица по ред пак он бранел...

Kajgana Shop

На врв Bottom