Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе да имаше ти мозок ќе видеше што пишува на почеток на темата т.е Фан клуб: Милан !
Кој кур ми ставаш слика од Бонучи? Кого го интересира тоа?

Си имаш тема и постирај си таму,патем ако нејкеш да се расправаш со дебилите од таа тема тогаш не го поти тука за јас да не се расправам со дебилот од оваа тема.

Oke,kido?
Добро бе глупо детенц, шо се возбудуваш?

И голем кур ако ставив слика ...уствари чекај бе, ти си администратор на темава, на тебе е да кажуваш кој што да прави :facepalm:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Гледаше некој Бразил? Како ни брани голманчето?
Гледам втора утакмица по ред пак он бранел...
Гледав ја, голманчето средно жалосно :)
За првиот гол на спиење го фатија, вториот гол мораше подобро да реагира. Имаше 2-3 одбране од слободен удар.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Добро бе глупо детенц, шо се возбудуваш?

И голем кур ако ставив слика ...уствари чекај бе, ти си администратор на темава, на тебе е да кажуваш кој што да прави :facepalm:
Немој да глумиш нешто што не си жити се..
Доаѓам на темава да прочитам нешто за Милан и да развиеме некоја квалитетна дискусија ко што беше тоа порано а не да читам дебилни работи од тебе,конташ?

У пеинт да ти нацртам треба ли?
Па на крај краева ставај слики бе,ќе те репортнам фино лепо,не планирам да се замарам со тебе.

Ебате преку таквкото од такви ко тебе,поради тоа прекинаа да пишуваат оние со кои порано темава беше громои.

Сиктер сеа.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Немој да глумиш нешто што не си жити се..
Доаѓам на темава да прочитам нешто за Милан и да развиеме некоја квалитетна дискусија ко што беше тоа порано а не да читам дебилни работи од тебе,конташ?

У пеинт да ти нацртам треба ли?
Па на крај краева ставај слики бе,ќе те репортнам фино лепо,не планирам да се замарам со тебе.

Ебате преку таквкото од такви ко тебе,поради тоа прекинаа да пишуваат оние со кои порано темава беше громои.

Сиктер сеа.
Кој бркаш ти од темава бе жити се кога ја сум тука одамна пред тебе! Офф бее :facepalm:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кој бркаш ти од темава бе жити се кога ја сум тука одамна пред тебе! Офф бее :facepalm:
U sure about that son?

Он
Пато со едно подугачко интервју
Pato: "I followed and rooted for Federica Pellegrini on tv the other day." "I'm sad about how it went for her, but I want to tell her that she shouldn’t be discouraged and to stay calm."
Pato: "Federica Pellegrini is a great athlete and she will do well in the future. She must not give up."
Pato: "I feel fine and I’m calm. I can do what I like: to play and score goals." "And for me it’s really important that I play as many matches as possible."
Pato: "We have a great Olympic squad. We’re on the right path. But we were also really great 4 years ago in Beijing." "Back then, we just faced Argentina who were a bit better than us."
Pato: "The Olympics are difficult; did you see what happened to Spain and Uruguay?"
Pato: "But I repeat: we’re in a good shape and we’re a strong team: we will go for the Olympic gold."
Pato: "After the many injuries, I’m happy to be here and contribute to making history for Brazil."
Pato: "Milan’s new philosophy about counting on youngsters in the right one, just like the work that’s being done on rebuilding the team."
Pato: "We youngsters are all motivated and ready to win titles, but we need the support and faith from the fans. We won’t disappoint them."
Pato: "Who knows if the wearing the #9 shirt will bring me good luck and make me score many goals?"
Pato: "The #9 shirt is the number of the great Milan strikers, like Van Basten and Weah."
Pato: "Above all the #9 is the number of my all-time idol: Ronaldo." @ClaroRonaldo
Pato: "I want to repeat what Ronaldo did in his career and for the Seleção; hopefully starting by winning the Olympics."
Pato: "Ibra did great things at Milan. He’s a champion, but we’re ready to play without him."
Pato: "Milan have always been winning, even when great players have left the club. We can still compete for the Scudetto."
Pato: "Milan are strong in every position and I’m sure that we can do well. If we all stay united then we'll also be entertaining to watch."
Pato: "If we all stay united then we will also be entertaining to watch. We can really create a spectacular show."
Pato: "We youngsters are ready for the Scudetto race and ready to entertain the fans."
Pato: "Gattuso’s declarations? Allegri handled the situation in the best possible way."
Pato: "I don’t agree with the way that some of the players have behaved and I can only speak for myself: I’ve always followed the rules."
Pato: "On September 2nd I will have been a Milan player for 5 years. I’m young but I’m a part of the old guard by now."
Pato: "I’m happy that I’m still at Milan. And I’m ready to lead Milan to titles."
Pato: "The teams that have tried to sign me? The media knows it better than I do." "My agent thinks about these things, and he knows that I don’t want to leave Milano for any reason."
Pato: "During my vacation I only thought about working to recover."
Pato: "I’ve really been working hard this summer. I’ve given it my everything. And I’m working well with the Seleção. Finally I feel great."
Pato: "Some of my injuries perhaps could have been treated in a different way. But I don’t know."
Pato: "But last year was just a year to forget and I don’t ever want to go back to that. I only want to think about winning the Olympics."
Pato: "I want to separate my private life from the rest. But yes, I’m more calm and motivated now."

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Многу напнавте со последните постој..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
U sure about that son?

Он
Пато со едно подугачко интервју
Да.Ако си имал некој друг профил, тогаш сигурно те банирале и постапиле исправно тие шо те банирале оти имаш многу „убав“ речник и си многу „паметен“, а такви не требаат.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Да.Ако си имал некој друг профил, тогаш сигурно те банирале и постапиле исправно тие шо те банирале оти имаш многу „убав“ речник и си многу „паметен“, а такви не требаат.
Добро пак ќе те прашам...Каква има врската што ја постираше со милан па волку што се расправаш??

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
ајде рум плочко демантирај си ја нискоинтелегентната иронија у врска со псж.

Kajgana Shop

На врв Bottom