Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Пфф....ма немој да ме јебеш бре, со кој во топ три? Нема гол кој да ни даде, со Бонера во одбрана знаеш колку се може, најголемите аматери голови ќе ни даваат.
демек за јуве лани имаше кој гол да даде??? и за интер има кој голови да дава????

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Пфф....ма немој да ме јебеш бре, со кој во топ три?
Нема гол кој да ни даде, со Бонера во одбрана знаеш колку се може, најголемите аматери голови ќе ни даваат.
Е добро, кој ќе биде во топ 3? Рома, Наполи. Лацио?
Не го спуштај Милан на толку ниско ниво... Пато, Касано, Робињо, Ел Шарави па и останатите незнаат гол да дадат? Бонера не го мешајте сегде... секако нема да игра прв состав.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
До кај е работата со Роландо и Кака?. Има ли најави за некој техничар во средината нешто што најмногу ни фали? И дали ке земеме нов напаѓач?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Е добро, кој ќе биде во топ 3? Рома, Наполи. Лацио?
Не го спуштај Милан на толку ниско ниво... Пато, Касано, Робињо, Ел Шарави па и останатите незнаат гол да дадат? Бонера не го мешајте сегде... секако нема да игра прв состав.
А кој ќе игра во прв состав ако не Бонера? Касано ќе си заминува, Робињо дрвце беше минатата сезона, што ако биде и нареднава сезона?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де бе не ви е толку страшна ситуацијата за во Серие А. За во ЛШ да, проблематично можеби ќе е (моментално, пошо има време до трансфер пазарот). Може сте малце уплашени дека сте фанови ама мене барем од неутрална гледна точка не ми изгледа така лошо за лигата. Играте ЛШ и догодина, само да не остане ова вака.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нема шанса да се останит вака.. Ќе мора средина да се носит некој, еден идат 100%.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
А кој ќе игра во прв состав ако не Бонера? Касано ќе си заминува, Робињо дрвце беше минатата сезона, што ако биде и нареднава сезона?
а што ако пато распали даде 50 + гола во сите натпреварувања?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
а што ако пато распали даде 50 + гола во сите натпреварувања?
И јас мислам дека ќе блесне Пато, ама за освојување на титули треба да бидеме покриени со топ фудбалери на сите позиции а не со Бонера, сфати ме :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пфф....ма немој да ме јебеш бре, со кој во топ три? Нема гол кој да ни даде, со Бонера во одбрана знаеш колку се може, најголемите аматери голови ќе ни даваат.
Не претерувај.Да кажеш дека за во Европа немаме тим да те разберам ама дека немаме тим за во мизерново Калчо...не знам.Составот за во Серија А е на место само повредите да стојат подалеку од клубот и ќе имаме тим за скудето.Ако на овој тим се додае Кака + стопер тогаш сигурно ќе имаме квалитетен тим што ќе може да биде пречка и за оние што фрлаат по 100м за еден играч.

Абијати​
Абате Мексес Нов* Сеедно​
Фламини​
Ночерино Монтоливо​
Боатенг Кака*​
Пато​
Како што кажав...ако повредите не заобиколат ова е еден добар тим што би бил послаб само на позициајта на Силва но подобар на позицијата зад напаѓачите и позицијата што ќе ја игра Монтоливо.Кога ќе се размисли подобро за тоа како се губеше Ибра на големите утакмици тогаш убеден сум дека здрав Пато може да изигра многу подобро од Ибра но ако се повреди тогаш ќе треба да се молиме Робињо да проработи или па Касано да стане убица во шеснаесетник.Во формацијава што ја пишав во случај на повреда на Боа/Кака нивното место може да биде пополнето од Касано/Робињо па и Шарави.Кога би дошло до повреда кај Монтоливо таму се враќа Боатенг,а на негово место доаѓа еден од Касно,Робињо,Шарави.На клупа ќе имаме играчи како Емануелсон и Констант па на послабите утакмици ќе може да се ротира и првотимците да земат одмор.​
Ситуациајта не е толку лоша како што изгледа на прв поглед (ако не заобиколат повредите) но најважно од се ќе биде воигрувањето на играчите,а за да се воиграат тие што планираат да ги донесат најдобро ќе биде тоа да го направат што е можно побрзо.Веќе сме и кнап со време па тие што мислат да ги донесат нека ги носат што е можно побрзо зошто еве го дојде Август па за 1 месец почнува Серија А и за таму ни треба воигран тим.​
п.с Јасно е дека ќе немаме тим каков што имавме пред 5-6 години но сега ситуацијата е таква и најдобро за вас ќе биде да се навикнувате на овој Милан.Не дека мене ми се допаѓа ова што се случува но дојде такво време па мора да се навикнуваме на оваа генерација и овој Милан.​

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
И јас мислам дека ќе блесне Пато, ама за освојување на титули треба да бидеме покриени со топ фудбалери на сите позиции а не со Бонера, сфати ме :)
не мора да значи...јуве не беше на сите позции со топ играчи...со ЏАКЕРИНИ титула освоија...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.894
Што толку си се фатил за Бонера? Навистина е фудбалер кој го имам доста пцуено (можеби само Месбах и Анте повеќе, а Таиво за среќа не играше многу), но последната сезона беше доста солидна за Бонера (како беше она: ’мудар и солиден’ :D). Не, искрено, Бонера имаше подобра сезона од Мексес, на кој може да му се прости за грешките поради повредата, но апла беа идиотски. Ако задржи Бонера ланско ниво, а според подготвителните натпревари (и покрај некој кикс) најверојатно така ќе биде, а зш да не и подобар, нема да има толку нервирање со него. Иако гадно е кога се прават промени кај централните дефанзивци, посебно кога си оди најдобриот фудбалер, па тешко е да се помине без повеќе киксови од нормалното.

Муабетот ми е, Бонера не носи титула, но нема ни да ја изгубиме поради него.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Муабетот ми е, Бонера не носи титула, но нема ни да ја изгубиме поради него.
aj aj...ќе видиш у клучна утакмица кога ќе здене некој гол со глава бонера после сите ќе се крстиме во него :D :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.426
овој 56 на маурицио ганц му е нешто или случајност е ... ? а со тимов ќе се јадете со нас за место во ЛЕ
*без навреда

Незнам дал ти одговорил некој, па еве за сваки случај, син му е малиов на Маурицио, али ја мислим дека се шлепа на име на татко му, не го бива....

Незнам зашто ама овој Просеник некако ептен сакам да го видим како игра....

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Де бе не ви е толку страшна ситуацијата за во Серие А. За во ЛШ да, проблематично можеби ќе е (моментално, пошо има време до трансфер пазарот). Може сте малце уплашени дека сте фанови ама мене барем од неутрална гледна точка не ми изгледа така лошо за лигата. Играте ЛШ и догодина, само да не остане ова вака.

ti pa demek gi sozaluvas niv, glej vasata situacija kakva e oni barem podalekuu stignaa vo ls od vas ti najde da gi tesis so tie 2cata najaki tima od premier liga nemozea ni grupi da pominat ebate premier ligata skapana, samo pari ima tamu kvalitet ic samo overrated futbaleri

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А шампионот сепак од Англија. Frustrasions, frustrasions..... :LOL: Дете, помири се, ПЛ >> Серие А , моментално. И да, Милан ќе му пружи отпор на Јувентус, не е тоа сожалување, реално согледување е, сакал ти или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom