Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Факт е дека многу би изгубиле со заминување на Силва и Ибрахимович. Никој не оправдува, ни јас.. Можда ќе пробам да разберам само, ама никако не оправдувам продажба..
Ќе изгубиме многу да, ама не знаеме што ќе добиеме. Затоа да не судиме предвреме. Галијани праи чуда беспари, а камо ли коа ќе му дојде свеж кеш. Јас се надевам! :) Што и да се деси, се надевам на добар Милан..

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.502
Поени од реакции
10.181
Абе гомното од претседател ако нема пари нека го продаде клубот,и така имаше неколку понуди во минатото. Веќе за потсмев е клубот. До пред некоја година бевме пензионери ама конкурентни,сега ќе не преименуваат во аматери :mad: :mad: :mad: :mad:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Берло кон високата сума на пари што ја нуди ПСЖ:

Ти доволно „висока“, јас доволно луд....

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Абе не се нормални, ке ги шитнат најдобриот напаѓач и најдобриот одбранбен играч.После ни скудето ни ништо нема да освојат без нив, посебно ако донеат нови играчи како Мезбах, Таиво и остали дрва.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сејте, во споредба на другиве тимови, ние и Интер сме бедотија, не ми се отвара друг фан клуб, зш ко ќе прочитам како реагираат на некоја шпекулација за некој играч „Будали сте шо ќе ни е оној врска нема“, а ние и Интер се тепаме за тој играч, и задоволни ќе сме ако го донесат во нашите редови, цар ќе е Галиани...

Нека ајде, ќе поминит и летово, се видиме кој сме и како сме.. Сега џабе нервози ко секоја една информација е измислица на некој новинар/фан...
Поготово ова за Ибрахимович и Силва..
Силва беше пред продажба, но по бурната реакција на фановите го оставија во Милан, и колку што знам потпиша нов договор.. А пак сега ќе го продаеле заедно со си Ибрахимович.. Нема шанси да се деси то, фановите ќе скренат, Берлускони ќе треба да се скирајт негде кај шо ни госпот нема да мојт да го најт.. Двата најдобри играчи нема шанси да се продадат, кој ќе биди лидер на тимот? Траоре? Мунтари? Глупости на кило.

Само се чудам околу Робињо, зш не се потрудат да направат нешто со овој, ваљда не се слепи гледаат дека е бескорисен нека прават чаре со него..
Шо е најтрагично нит шпекулација нема околу овој.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.527
Поени од реакции
14.995
Абе гомното од претседател ако нема пари нека го продаде клубот,и така имаше неколку понуди во минатото. Веќе за потсмев е клубот. До пред некоја година бевме пензионери ама конкурентни,сега ќе не преименуваат во аматери :mad: :mad: :mad: :mad:
Многу ги има што се заинтересирани па тешко им е да се одлучат на кого да го продадат. Нели гледаш дека инцидентно ќе се погоди некој да инвестира во фудбалот во Италија...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Нова понуда од 70 мил евра. Ќелавио со Браида и Алегри бил во Миланело изгледа планираат што ќе купуваат со тие 70 мил.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.502
Поени од реакции
10.181
Многу ги има што се заинтересирани па тешко им е да се одлучат на кого да го продадат. Нели гледаш дека инцидентно ќе се погоди некој да инвестира во фудбалот во Италија...
Не памтам точно од каде беше понудата,имаше сигурно,може да потврдат другите членови. Вака не оди веќе,и така Берлускони освен што понекогаш случајно се глупира во медиумите,нема допирна точка со клубот,сите работи ги брка Галијани.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.527
Поени од реакции
14.995
Не памтам точно од каде беше понудата,имаше сигурно,може да потврдат другите членови. Вака не оди веќе,и така Берлускони освен што понекогаш случајно се глупира во медиумите,нема допирна точка со клубот,сите работи ги брка Галијани.
Од кај знаат тие членови, прочитале на интернет? :) Не зафркавај, сум ги читал и јас тие работи, никогаш не сум сретнал нешто што би изгледало сериозно. Но, погледни што се случува во Итлаија и ќе ти стане јасно. Мислиш дека случајно арапите ја избегнуваат Италија? Колку само газди ќе најдеа алчни за пари, не е само Берлускони.

Туку често ваму се кажуваат желби, ај и јас да си кажам... Ако решат да инвестираат доколку ги продадат овие двајца, јас сум да се земат Јоветиќ и Џеко (меѓу останатите). Малце словенска крв. :) Секогаш имало добри играчи (Савичевиќ, Бобан, Шевченко) од тоа племе во Милан, редно е да се обнови традиција. :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Шо бе? Ја ќе се нервирам за Ибра? Овај курот го боли, си ужива си зема пари, ја ќе го мислам Ибра.

Уживајте во животот бе, нека го продадат.Нас нема да ни смени ништо, ама ќе си пропаднат како клуб.

Нека си игра играчки ќелавко, нека си зема пари, ја ќе го мислам Ибра.Е жими таквото тоа, навивам за Милан ама кога се глупи челниците, нема шо да правам освен да се надевам дека ќе се заменат со подобри фудбалери од нив.

Ај сега уживајте.

Ве честам сите од фан клубов!

И после за десерт нешто...бидете ми поздравени!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
А видиш јас сум малце скептик кога се работи за балканциве денеска што се во оптек.. Порано друг муабет бил.. Ајде некако Јоветиќ, Црногорец може.. ама овој другиов е Босанчерос еј! :pos:
Моја желба е Хулк. Не мора никој друг.:pos:
Шала на страна... Можда ќе искомбинираат некои квалитетни засилувања со дел од парите (ако дојде до трансфер), тие знаат да инвестираат, ама некако ептен нов тим ќе ни дојде. Многу стандардни играчи летово би заминале. Воигрување би бил првиот проблем. Дури и пред квалитет.
Тешко би било, ама ваљда има уште магија во ГиБ..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.527
Поени од реакции
14.995
Шала на страна... Можда ќе искомбинираат некои квалитетни засилувања со дел од парите (ако дојде до трансфер), тие знаат да инвестираат, ама некако ептен нов тим ќе ни дојде. Многу стандардни играчи летово би заминале. Воигрување би бил првиот проблем. Дури и пред квалитет.
Тешко би било, ама ваљда има уште магија во ГиБ..
Точно... Затоа што и да прават нека прават сега, а не на 31 август.

Kajgana Shop

На врв Bottom