Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
на миланњуз имаше дека ако го продадат таиво во Бенфика ќе го зимале со тие пари Дос Сена од Наполи..инаку со Стротман и Сахин ќе завршиме добра работа во средина нека го продадат само таиво заедно со Робињо и ќе се извадат парите башка какви плати шо зимаа играчи си отидоа ако се нема пари незнам..на Ночерино,Мунтари,Монтоливо,Сахин и Стротман добра средина ќе имаме гледам може и Фламини да го продадат или да го вклучат во некој трансфер што би било најдобро.
Дос Сена? Поарно да го земеме Хам Шик. :icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сриозен?! :) Монтоливо замена на Ночерино, Стротман, па и Сахин? Можда во ракомет, ги немам гледано како се снаоѓаат во тој спорт, во фудбал тешко тоа. Монтоливо е пред сите нив.
Нај сериозен сум.. Сезонава, колку што го имам гледано Монтоливо, можам да кажам дека Ночерино во секој момент е пред него.. Сахин исто така, какви пасови дава алал да му е, и него го редам пред Монтоливо.. Е Стротман ќе видиме како би се покажал доколку дојде, ама и од него се очекува многу, а млад е.
Само ме мачи мене едно нешто, не сакам да јадам бурек, сезонава имавме среќа со Ночерино, се надевам дека и наредна ќе игра во исто темпо и нема да подфрли. Да не го гледаме стариот просечен Ночерино од Палермо :S.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
На Фламини му понудиле нов 2 годичен договор со плата од 2милиони годишно.Најверојатно ке прифати.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Подобро Антонини да игра цела сезона отколку овој Досена од Наполи да доаѓа како засилување.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Од сегде го шуткаат, сегде е на клупа... какво засилување а? :icon_lol:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Само ме мачи мене едно нешто, не сакам да јадам бурек, сезонава имавме среќа со Ночерино, се надевам дека и наредна ќе игра во исто темпо и нема да подфрли. Да не го гледаме стариот просечен Ночерино од Палермо :S.
а ти пак ваму го имаш гледано повеќе од еднаш ночерино у палермо... едноставно му се погоди на дечкото сезонава за голови давање, дали чиста среќа, дали до тактичката поставеност на алегри.. којзнае

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.553
Поени од реакции
15.045
Нај сериозен сум.. Сезонава, колку што го имам гледано Монтоливо, можам да кажам дека Ночерино во секој момент е пред него.. Сахин исто така, какви пасови дава алал да му е, и него го редам пред Монтоливо.. Е Стротман ќе видиме како би се покажал доколку дојде, ама и од него се очекува многу, а млад е.
Ќе правиме муабет во ноември. Ќе видиш дека грешиш. :P

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Подобро Антонини да игра цела сезона отколку овој Досена од Наполи да доаѓа како засилување.
како да игра деснучар лев бек незнам..мора да се земе еден добар лев бек и нешто во средина инаку за никаде сме..

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
А како овие просечниве играат за репрезентација бе? Тоа ме интересира мене?
Монтоливо просечен игра во репрезентација.
Ночерино од Палермо просечен играше во репрезентација.
Како?
Не е до тоа проблемот. Проблемот е што 90% од навивачите не сакаат да слушнат за играч некој дека е засилување ако него не го бараат Реал и Јунајтед, ако има над 26 години и ако е земен за помалку од 12-13 милиони. Стротман и Сахин ги имаме глеано само на јутуб, можда на 15 мин утакмица и одма се незаменливи, а уствари никој овде не знае за кого збори.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
како да игра деснучар лев бек незнам..мора да се земе еден добар лев бек и нешто во средина инаку за никаде сме..
Во Наполи го играат како замена за Зунига на лева страна и од тоа што го имам јас видено за ништо не го бива.Некогаш влегува во игра и место Маџо ама и по десна страна е теле невидено.

Асален лев бек не земавме повеќе од 5 години па ова лето кога сите мисли се насочени кон средината ич не очекувам да се засилиме на таа позиција.Сега најважно е да се направи јака средина што ќе тера 5-10 години зошто од онаа страна асална средина што ја имавме пред некој 6-7 години не остана ниту еден играч.Ова 5-10 години го викам затоа што сега се формира еден нов Милан и тие играчи уз Силва,Боа,Ибра ќе треба да бидат темелите на една нова генерација на Милан.Да не претерам ама во последниве 10 години овој трансфер преоден рок ќе биде најважен и треба добро да се размисли пред да се повлече некој потег.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ќе правиме муабет во ноември. Ќе видиш дека грешиш. :P
Ајде, нека дојдат овие во Милан и ќе го прајме муабетот, немат проблем, јас немам ништо и против Монтоливо, но и тие како и него се нови во тимот, на сите би му се дало шанса и ќе игра тој што ќе заслужи.. Односно и да не заслужат баксузи сме со повреди, башка на 3 фронта сме, сакаме неќиме ќе играат.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Дос Сена, so much epicness :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
A.C Milan have renewed interest for Cameroonian central defender Jean-Armel Kana-Biyik :eek:
Real Madrid willing to write-off €60 MILLION to sell Kaka, Diarra :pos:
60
60
60
60
epa dobro togaj
AC Milan willing to write-off €400 MILLION to sell Silva,Pato, Ibrahimovic and Boateng ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom