Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
The Novara midfielder, Marco Rigoni, has agreed personal terms with Milan :facepalm: . His contract with Novara expires next month. However, Marco Rigoni's transfer is still not done. It depends on whether Aquilani and Flamini will stay at Milan or leave.

P

PewDiePie

Гостин
Италијанскиот гигант Милан му ја честиташе шампионската титула на Вардар

30.05.2012 - 12:09 |
Италијанскиот калчолигаш Милан, еден од најпопуларните фудбалски клубови во Серија А и во Европа, упатил официјална телеграма до ФК Вардар, честитајќи му ја шестата шампионска титула.
Оваа вест „црвено-црните“ ја објавија на официјалната интернет страница, истакнувајќи ја честитката од Милан како една од најмаркантните од многуте кои пристигнале во канцеларијата на клубот.
Еве како изгледа телеграмата што ја испратиле раководните луѓе на италијанскиот вицепрвак Милан до ФК Вардар.

Браво :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
A.C Milan have renewed interest for Cameroonian central defender Jean-Armel Kana-Biyik :eek:
Real Madrid willing to write-off €60 MILLION to sell Kaka, Diarra :pos:
60
60
60
60
epa dobro togaj
AC Milan willing to write-off €400 MILLION to sell Silva,Pato, Ibrahimovic and Boateng ;)
pomlad od 30 godini e ? :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
The Novara midfielder, Marco Rigoni, has agreed personal terms with Milan :facepalm: . His contract with Novara expires next month. However, Marco Rigoni's transfer is still not done. It depends on whether Aquilani and Flamini will stay at Milan or leave.
Незнам дал да се смеем или да плачем.... 32 години бе :facepalm:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Им кажал некој на овие од Милано дека Вардар игра у втора лига негде, и дека ова е прва титула на Миравци ??

Иначе за безпари Ригони нека дојде, ионака ќе изигра 2-3 утакмице сезонава, нема зијан од него !

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Site ste za vardar samo ne priznavate :icon_lol:
Ја не сум :icon_lol:
--- надополнето: 30 мај 2012 во 17:31 ---
Инаку овај Ригони нека дојде без пари ама мислам дека може да си фати место, минатата сезона беше добар изигра 35 утакмици и даде 11 голови. Добра статистика за играч за на клупа. Подобро овај отколку Фламини кој цела сезона беше повреден а и не е сигурно дека и наредна ќе биде достапен цела сезона.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Доаѓањето на Ригони би значело место помалку за некој од младинците.Незнам што може Ригони да направи со неговите 32 години а неможе некој од младинците со 19 години.

P

PewDiePie

Гостин
Доаѓање на Ригони ви е исто како да запалиш лист хартија и после да се жалиш дека немаш на што да пишуваш,со други зборови доаѓање на него и играчи слични на него ќе значи уште една пропадната сезона,уште едно цмиздрење на Берлускони а подоцна веројатно напуштање на најдобрите играчи на тимот.

Многу играчи си отидоа,ако ова Лето Милан не создаде тим за идни 10-на години тоа ќе значи станување просечен тим со повремени блесоци,зошто просечни играчи носат просечен успех.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Во овој преоден рок не очекувам да купиме играч од светска класа оти знаеме дека се скапаници овие од управата на Милан тие секогаш штедат за нешто а никој не знае за што, едно е тоа што ние како навивачи посакуваме,а друго е тоа што управата имаат во планот за овој преоден рок. Искрено мене желба ми е Стротман и така за него сме најзагреани а би бил и најреалното а воедно и најдоброто решение за замена на В.Бомел.
И ништо чудно Ригони да ни се приклучи :icon_mrgr:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
pomlad od 30 godini e ? :D
22 имал и веќе четири сезони игра како првотимец во леавр две и во рен две. а рен оваа сезона заврши на 6то место... така да, којзнае можда и добар дефанзивец е :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Се одржувал некој курс за нови тренери и секој ден месец дена ќе им предаваат тренерите на Серија А екипити, денес предавал Страмачиони од Интер

Stramaccioni: "Gattuso seemed to be the most attentive. It was great to see all these players already thinking like managers."
"I'll give you a surprising hint for the future: hire Pippo Inzaghi as a manager. His tactical ideas surprised me."

:vozbud:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ригони сигурно не планираат да го земат како замена за Ван Бомел и да биде стандарден туку за замена на Фламини доколку си отиде, а додека да дојде ред Ригони да игра прва ќе треба пола среден ред да е повреден. Сигурно нема да игра пред Боатенг, Монтоливо, Ночерино, Мунтари, .....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ригони сигурно не планираат да го земат како замена за Ван Бомел и да биде стандарден туку за замена на Фламини доколку си отиде, а додека да дојде ред Ригони да игра прва ќе треба пола среден ред да е повреден. Сигурно нема да игра пред Боатенг, Монтоливо, Ночерино, Мунтари, .....
Ако вака гледаме тогаш можеше да остане некој од овие што си отидоа после утакмицата со Новара и готово.Ако планираа старците да ги менуваат со старци тогаш многу подобро ќе беше да остане некој од нив и ич да не се брукаме со вакви потези.Јас попрво би сакал таа 3-4 замена да биде некој млад играч што може да го биде и да испадне ѕвероња отколку некој играч со 32 години што веќе се наоѓа во Серија Б.

п.с Што бидна со тој Кингсли Боатенг ?

Kajgana Shop

На врв Bottom