Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Денес негираа такво нешто од Милан, пишаа дека Амброзини е капитен, а Абијати заменик капитен и капитенската лента не е нешто што може да се раздава така лесно.
Башка Тиаго Силва ќе биде капитен на Милан од наредната сезона.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Нема да мора.Ако сака ќе го затвори.Не дека сум на негова страна, ама мислам дека грешиш :)

Мие ќе бидемо ако го реализирамо тоа официјален Македонски Фан Клуб Милан, и никој не смее да го користи името официјален фан клуб на Милан за никоја намена без наше одобрение !

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Мњаааааааааааааааааауу

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Ај бе бегај, кога сум рекол дека нема да частим пиво?! Се плашиш? Ако имате доволно луѓе и сериозност во намерата може дасе надевате на моја помош.
Да не испадне работата дека јас сум проблемот ... ете и време за да се расчуе идејава предлагам наредна недела четврток или петок да се состанеме во Скопје негде 5-6 саат (кој е на работа кој на факултет кој има обврски кој е од друг град) мислам дека е најдобар термин...

Се усвојува ?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Да не испадне работата дека јас сум проблемот ... ете и време за да се расчуе идејава предлагам наредна недела четврток или петок да се состанеме во Скопје негде 5-6 саат (кој е на работа кој на факултет кој има обврски кој е од друг град) мислам дека е најдобар термин...

Се усвојува ?
Наредниве две недели сум екстра зафатен, ама од 1-15 јуни сум слободен. Ќе видам да дојдам, ама како и да е мојата поддршка ја имате. Креирање на веб страна, хостинг и домеин би коштало околу 50-100 евра зависно од тоа што би избрале. Ако има интерес сите би дале по 5 евра и плус пиво.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Наредниве две недели сум екстра зафатен, ама од 1-15 јуни сум слободен. Ќе видам да дојдам, ама како и да е мојата поддршка ја имате. Креирање на веб страна, хостинг и домеин би коштало околу 50-100 евра зависно од тоа што би избрале. Ако има интерес сите би дале по 5 евра и плус пиво.
Уште поубаво у сред испитна сум од 1ви до 15ти појше ќе ми одговара, само не сме јас и ти проблем, проблемот се другите форумџии што ниту еднаш не се одзвале на повиците.. еве експериментално нека се надополнува списоков кој планира да учествува во акцијата да видиме до каде ќе иде и колку ќе има присутни...
1. Дим4е

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Јас не сум од Скопје така да и да се пријавам не можам да дојдам.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Уште поубаво у сред испитна сум од 1ви до 15ти појше ќе ми одговара, само не сме јас и ти проблем, проблемот се другите форумџии што ниту еднаш не се одзвале на повиците.. еве експериментално нека се надополнува списоков кој планира да учествува во акцијата да видиме до каде ќе иде и колку ќе има присутни...
1. Дим4е
Можно е да бидам во Македонија во тој период, а ако бидам тогаш може да сметате на мене 100%! И за пивото и за идејава за се ова. Значи во секој случај. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
1. Дим4е
Ја ќе гледам да присуствувам но зависи од денот,сега е матурска вечер па после матура ќе се полага....
Одредете ден и да видиме :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
http://www.football-italia.net/18919/verratti-snubbed-milan-tears

Каков играч пропуштиле Милан, штета. Иако би било добро да се обидат пак, типов претставува голема надеж во Италија. Показател за тоа е и дека е вклучен во поширокиот список на репрезентацијата на Италија за европсково.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Јас се пријавувам за секаков вид на помош.

Kajgana Shop

На врв Bottom