Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Денес негираа такво нешто од Милан, пишаа дека Амброзини е капитен, а Абијати заменик капитен и капитенската лента не е нешто што може да се раздава така лесно.
Башка Тиаго Силва ќе биде капитен на Милан од наредната сезона.

Нема да мора.Ако сака ќе го затвори.Не дека сум на негова страна, ама мислам дека грешиш :)

Мие ќе бидемо ако го реализирамо тоа официјален Македонски Фан Клуб Милан, и никој не смее да го користи името официјален фан клуб на Милан за никоја намена без наше одобрение !

Мњаааааааааааааааааауу

Ај бе бегај, кога сум рекол дека нема да частим пиво?! Се плашиш? Ако имате доволно луѓе и сериозност во намерата може дасе надевате на моја помош.
Да не испадне работата дека јас сум проблемот ... ете и време за да се расчуе идејава предлагам наредна недела четврток или петок да се состанеме во Скопје негде 5-6 саат (кој е на работа кој на факултет кој има обврски кој е од друг град) мислам дека е најдобар термин...

Се усвојува ?

Да не испадне работата дека јас сум проблемот ... ете и време за да се расчуе идејава предлагам наредна недела четврток или петок да се состанеме во Скопје негде 5-6 саат (кој е на работа кој на факултет кој има обврски кој е од друг град) мислам дека е најдобар термин...

Се усвојува ?

Наредниве две недели сум екстра зафатен, ама од 1-15 јуни сум слободен. Ќе видам да дојдам, ама како и да е мојата поддршка ја имате. Креирање на веб страна, хостинг и домеин би коштало околу 50-100 евра зависно од тоа што би избрале. Ако има интерес сите би дале по 5 евра и плус пиво.

Наредниве две недели сум екстра зафатен, ама од 1-15 јуни сум слободен. Ќе видам да дојдам, ама како и да е мојата поддршка ја имате. Креирање на веб страна, хостинг и домеин би коштало околу 50-100 евра зависно од тоа што би избрале. Ако има интерес сите би дале по 5 евра и плус пиво.
Уште поубаво у сред испитна сум од 1ви до 15ти појше ќе ми одговара, само не сме јас и ти проблем, проблемот се другите форумџии што ниту еднаш не се одзвале на повиците.. еве експериментално нека се надополнува списоков кој планира да учествува во акцијата да видиме до каде ќе иде и колку ќе има присутни...
1. Дим4е

Јас не сум од Скопје така да и да се пријавам не можам да дојдам.

Уште поубаво у сред испитна сум од 1ви до 15ти појше ќе ми одговара, само не сме јас и ти проблем, проблемот се другите форумџии што ниту еднаш не се одзвале на повиците.. еве експериментално нека се надополнува списоков кој планира да учествува во акцијата да видиме до каде ќе иде и колку ќе има присутни...
1. Дим4е

Можно е да бидам во Македонија во тој период, а ако бидам тогаш може да сметате на мене 100%! И за пивото и за идејава за се ова. Значи во секој случај. :)

1. Дим4е
Ја ќе гледам да присуствувам но зависи од денот,сега е матурска вечер па после матура ќе се полага....
Одредете ден и да видиме :D

http://www.football-italia.net/18919/verratti-snubbed-milan-tears

Каков играч пропуштиле Милан, штета. Иако би било добро да се обидат пак, типов претставува голема надеж во Италија. Показател за тоа е и дека е вклучен во поширокиот список на репрезентацијата на Италија за европсково.

Јас се пријавувам за секаков вид на помош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom