skup e ovoj ...20 milioncinja... znaes deka u zadnje vreme berlo e cicijaБомба, кога сме кај желбите оваа е мојата!!Многу јака замена за Гатузо,овој и Стротман би ни се вклопиле како на женски газе тангица...
Мора да се инвестира,јбга овој спрема мене вреди 20м,ама нашите ќе се поценкаат за 16-17..skup e ovoj ...20 milioncinja... znaes deka u zadnje vreme berlo e cicija
abe ne vikam deka ne... ali nasive tolkavi pari davaat samo za igraci ko ibra... cicii se se nema parki haha najpametno neso da se sitne binjo pa od tamu nekoj denarМора да се инвестира,јбга овој спрема мене вреди 20м,ама нашите ќе се поценкаат за 16-17..
Мислам дека мислат за регистрирано здружение на граѓани во ЦРМ тука во Македонија.
Ван Дер Вил од Ајакс ја одбил Рома бидејќи сакал да игра во Лига на Шампиони.....Хмммммммм не ќе биде лошо 2та бека да ни бидат од Ајакс
Не дека го величам Холанѓанецов, ама Абате не покажал ништо за да се спореди со Кафу, и не е нешто подобар од него.Па нека се има регистрирано кај сака, ако мие напраемо сајт, и членство над 50 душе, со председател и секретар и успеемо да дојдемо до контакт со Курва суд и официјалното членство на клубот и добиемо дозвола, Панче ако нема такво нешто може да си дува, тогаш ќе мора он да си го затвора фан клубот, ја сум тука ако се собирамо, не ми иде со програмирање така да за сајтот не би можел да работам ништо, друго све можем, ќе пишувам статии, ќе преведувам, у организација ќе помагам не е никаков проблем, само да видим дека смо сериозни !!
--- надополнето: 16 мај 2012 во 15:49 ---
Абате за овој е Кафу !!
Го имаме Абате.Ван Дер Вил од Ајакс ја одбил Рома бидејќи сакал да игра во Лига на Шампиони.....Хмммммммм не ќе биде лошо 2та бека да ни бидат од Ајакс
Нема да мора.Ако сака ќе го затвори.Не дека сум на негова страна, ама мислам дека грешишПа нека се има регистрирано кај сака, ако мие напраемо сајт, и членство над 50 душе, со председател и секретар и успеемо да дојдемо до контакт со Курва суд и официјалното членство на клубот и добиемо дозвола, Панче ако нема такво нешто може да си дува, тогаш ќе мора он да си го затвора фан клубот, ја сум тука ако се собирамо, не ми иде со програмирање така да за сајтот не би можел да работам ништо, друго све можем, ќе пишувам статии, ќе преведувам, у организација ќе помагам не е никаков проблем, само да видим дека смо сериозни !!
--- надополнето: 16 мај 2012 во 15:49 ---
Абате за овој е Кафу !!
А бе обично здружение на граѓани е, не мора да го затвори. Идеата за поврзување е ОК, ама треба доста работа и сериозност. Еве на пример комшииве го имаат добро средено тоа. Да не ги фалам, ама стварно се најорганизирани во Македонија.Па нека се има регистрирано кај сака, ако мие напраемо сајт, и членство над 50 душе, со председател и секретар и успеемо да дојдемо до контакт со Курва суд и официјалното членство на клубот и добиемо дозвола, Панче ако нема такво нешто може да си дува, тогаш ќе мора он да си го затвора фан клубот, ја сум тука ако се собирамо, не ми иде со програмирање така да за сајтот не би можел да работам ништо, друго све можем, ќе пишувам статии, ќе преведувам, у организација ќе помагам не е никаков проблем, само да видим дека смо сериозни !!
Ај бе бегај, кога сум рекол дека нема да частим пиво?! Се плашиш? Ако имате доволно луѓе и сериозност во намерата може дасе надевате на моја помош.Па кога не частиш пиво ... абе добра е идејава за да се збереме негде за да има појше одзив примарна цел нека остане пиво ...
Го потврдувам моето присуство,јас можам да преведувам вести поврзани со Милан од разни страни.
Јас тешко, малку слободно време имам.Ајде друг кој би бил расположен за реализација на идејава нека се пријави!