Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Бомба, кога сме кај желбите оваа е мојата!!Многу јака замена за Гатузо,овој и Стротман би ни се вклопиле како на женски газе тангица... :cool:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Бомба, кога сме кај желбите оваа е мојата!!Многу јака замена за Гатузо,овој и Стротман би ни се вклопиле како на женски газе тангица... :cool:
skup e ovoj ...20 milioncinja... :) znaes deka u zadnje vreme berlo e cicija :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Мора да се инвестира,јбга овој спрема мене вреди 20м,ама нашите ќе се поценкаат за 16-17.. (y)
abe ne vikam deka ne... :D ali nasive tolkavi pari davaat samo za igraci ko ibra... :D cicii se se nema parki haha :) najpametno neso da se sitne binjo pa od tamu nekoj denar :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ван Дер Вил од Ајакс ја одбил Рома бидејќи сакал да игра во Лига на Шампиони.....Хмммммммм не ќе биде лошо 2та бека да ни бидат од Ајакс :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Мислам дека мислат за регистрирано здружение на граѓани во ЦРМ тука во Македонија.

Па нека се има регистрирано кај сака, ако мие напраемо сајт, и членство над 50 душе, со председател и секретар и успеемо да дојдемо до контакт со Курва суд и официјалното членство на клубот и добиемо дозвола, Панче ако нема такво нешто може да си дува, тогаш ќе мора он да си го затвора фан клубот, ја сум тука ако се собирамо, не ми иде со програмирање така да за сајтот не би можел да работам ништо, друго све можем, ќе пишувам статии, ќе преведувам, у организација ќе помагам не е никаков проблем, само да видим дека смо сериозни !!
--- надополнето: 16 мај 2012 во 15:49 ---
Ван Дер Вил од Ајакс ја одбил Рома бидејќи сакал да игра во Лига на Шампиони.....Хмммммммм не ќе биде лошо 2та бека да ни бидат од Ајакс :)

Абате за овој е Кафу !!

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Па нека се има регистрирано кај сака, ако мие напраемо сајт, и членство над 50 душе, со председател и секретар и успеемо да дојдемо до контакт со Курва суд и официјалното членство на клубот и добиемо дозвола, Панче ако нема такво нешто може да си дува, тогаш ќе мора он да си го затвора фан клубот, ја сум тука ако се собирамо, не ми иде со програмирање така да за сајтот не би можел да работам ништо, друго све можем, ќе пишувам статии, ќе преведувам, у организација ќе помагам не е никаков проблем, само да видим дека смо сериозни !!

Абате за овој е Кафу !!
Не дека го величам Холанѓанецов, ама Абате не покажал ништо за да се спореди со Кафу, и не е нешто подобар од него.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Го имаме Абате.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Абате за овој е Кафу !!
Нема да мора.Ако сака ќе го затвори.Не дека сум на негова страна, ама мислам дека грешиш :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
А бе обично здружение на граѓани е, не мора да го затвори. Идеата за поврзување е ОК, ама треба доста работа и сериозност. Еве на пример комшииве го имаат добро средено тоа. Да не ги фалам, ама стварно се најорганизирани во Македонија.

Па кога не частиш пиво :D ... абе добра е идејава за да се збереме негде за да има појше одзив примарна цел нека остане пиво ... :D
Ај бе бегај, кога сум рекол дека нема да частим пиво?! Се плашиш? Ако имате доволно луѓе и сериозност во намерата може дасе надевате на моја помош.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Значи од се ова досега, да сумирам.. Засега заинтересирани сме:
Јас
Дим4е
Ficho7
DadoTom
Марли
OMGWTFBBQ

Некого промашив? Некој се откажува? :)

Ајде друг кој би бил расположен за реализација на идејава нека се пријави!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Значи од се ова досега, да сумирам.. Засега заинтересирани сме:
Јас
Дим4е
Ficho7
DadoTom
Марли
OMGWTFBBQ

Некого промашив? Некој се откажува? :)

Ајде друг кој би бил расположен за реализација на идејава нека се пријави!
Го потврдувам моето присуство,јас можам да преведувам вести поврзани со Милан од разни страни.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас би ви помогнал за пишување статии и слично.Имам колку толку искуство со школскиов весник(во потпис).
Ако има заинетерсирани може барем првични договори да паднат :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom