Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.909
Поени од реакции
726
Незнам за вас, ама првиот пенал вчера од страна на Абате мислам дека беше престрог. Абате само го допре Милито, нит го свлечка нит го турно, а Милито многу добро падна. Мислам и дека судијата немаше да свири пенал доколку не ни беше суден и нас во првото полувреме.
Јас па мислам дека тој беше најочигледен пенал,и дефинитивно за судење затоа што го тегнеше од позади грб за рамења,помалку би го судел оноа на Неста бидејки двајцата беа премногу блиску па немаше време за интервенција,а топката одеше во голманот со што не ја загрозија акцијата на Интер.Ама кога се игра со рака се е до судијата.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јас па мислам дека тој беше најочигледен пенал,и дефинитивно за судење затоа што го тегнеше од позади грб за рамења,помалку би го судел оноа на Неста бидејки двајцата беа премногу блиску па немаше време за интервенција,а топката одеше во голманот со што не ја загрозија акцијата на Интер.Ама кога се игра со рака се е до судијата.
Незнам, јас си кажав мислење, јас не видов тегнејне, видов како само го допре за рамења, а Милито тоа го чекаше за да падни.
Ама то најмалце битно е во моментов.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Незнам, јас си кажав мислење, јас не видов тегнејне, видов како само го допре за рамења, а Милито тоа го чекаше за да падни.
Јас сум сигурен дека Алегри на полувреме им кажал дека на Интер голот од линија беше чист и дека пеналот врз Боатенг не постоеше...така да се знаеше дека Интер беше оштетен и најмал фаул во 16тник ќе беше пенал..арно ама Абате...вечити БоТ. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Сакам маичка со Sci-Fi мотиви, као например со 3 звездички, со 5 звездички, со Звезда смрти од Стар трек , ма кој му ебе матер сакам маичка со созвездие, кај има такви ??
имате поздрав од Марли :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
како не е пенал сам Абате е крив за тоа што ќе направеше остај го он од позади го влече..повеќе не беше пенал според мене на Неста затоа што е дуел еден до друг со Пацини и не гледа кај е топката и го погодува во рака а никој немаше да ја проследи топката никаде..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Flamini is expected to get a 2-year extension of his contract. However, his wages will be decreased, according to Sky Italia.
--- надополнето: 8 мај 2012 во 15:26 ---
Копиљов Цезар му рекол на Ибра, промаши го или ќе ти го одбранам (за пеналот)

Ама нема играње со Златан.Му го испуши бразилчево...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Траорe и Мудингаи :pos: а добро е тоа што агентот потврдил дека Милан го сакаат Хернанес. :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Хехе, и Хамшик и Пасторе ги сакавме и главоболка ни беше тоа како ќе играле во ист тим ама видовме шо бидна..
Камо та среќа Хернанес да дојт.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Савичевич: На Милан пред 6 години им го препорачав Јоветич за 1.5 мил евра ама они не ме слушаа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Савичевич: На Милан пред 6 години им го препорачав Јоветич за 1.5 мил евра ама они не ме слушаа.
затоа ние ги зимаме вакви како овој траоре кој ни мајкаму не го знае оф леле..сеа со шпекулации шо уште нема да се прочита цело лето ќе се редат шпекулации

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633

АЈДЕЕЕЕЕ ИМА СИТЕ ДА ГИ ЗГАЗИМЕЕЕЕ!!!
--- надополнето: 8 мај 2012 во 23:00 ---
Traoré's agent says the player has been a Milan for 2 months already. Montolivo is probably like "so what I've been one for almost 6 months"
--- надополнето: 8 мај 2012 во 23:02 ---
Milan's new away and 3rd kit will be unveiled at Milanello before the first training session of the new season (most likely on July 9th).

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^Не бе 12 број, овој треба да ја наследни 10та од Сидорф :facepalm:

Како и да е, тешко нас ако останеме на вакви играчи, со надеш дека ќе излезит некој Ночерино.
Ваљда не се до толку смотани да го пропаднат Милан во една сезона
Ај камо среќа и овој да испаднит ко Ночерино :вонзем:

Kajgana Shop

На врв Bottom