Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Фалциони капитенот.
Дел од коментарите после натпреварот се дека Лоренцо Коломво (стрелецот на сите 4 гола) треба да добие шанса пред Робињо во нападот :)

Abbiati
Bonera,Nesta,Yepes,Antonini
Nocerino,Van Bommel,Muntari
Emanuelson
Ibrahimovic,El Shaarawy/Robinho

Еве што очекувам јас утре.

Мексес не се осеќал добро и тешко дека ќе почне.
Можно е Макс да му даде шанса на ЕЛ92
Овај Фалциони многу јак бе.Овој ќе биде еден ден играч на Милан верувајте.Ако постој форумов до тогаш, ќе се цитирам ќе видите дека сум бил во право :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Редно е Ибрахимович да постигне гол, ама од игра.
Нема воопшто да биде лесно, доколку Лече ја искористат формата на Наполи, Џенова ќе бидат во опасната зона, не вервам дека ке се предадат така лесно иако имаме добри односи. Да се надевам дека не сум во право и дека лесно ќе ги добиеме.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
само се плашам да не им ја шитнеме на Џенова ...многу им треба а ни помагаат секогаш...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
само се плашам да не им ја шитнеме на Џенова ...многу им треба а ни помагаат секогаш...
Не се до толку, тоа = на губење титула, јас мислам дека ќе се игра чесно, без договарање, и ние ќе се помачиме малце.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ да али они може да се каже дека ја заебаа титулата уште со Фиорентина...а после тоа што го видов со Киево..не верувам во титула..јбг

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^ да али они може да се каже дека ја заебаа титулата уште со Фиорентина...а после тоа што го видов со Киево..не верувам во титула..јбг
Незнам што очекуваше со киево, игравме со втор состав, и тоа не изморен 2 состав туку преизморен 2 состав. Ако победат утре со Џенова, нема да му прецтавува никаков проблем да ги победат сите до крај, 1 неделно ќе играат против бош утакмици. Едино Јуве ако заебаат да не киксат воопшто.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Ќе плачеме по Тевез... голема грешка направија што не го земаа. :(

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Можни состави според Газета:

Малку новости:

Reports emerging from Brazil that Milan and Genoa will try to sign the Brazilian midfielder Casemiro in a co-ownership deal.

Preziosi: "El Shaarawy to Milan? I have an agreement with Galliani. Il Faraone will be bought out by Milan. I'll announce the details later"

Малку статистика:

Milan have played 89 matches vs. Genoa in Serie A: 42 wins, 31 draws and 16 defeats: Goalscore: 142-85 in Milan's favor.

Milan have played 44 home games vs. Genoa in Serie A: 28 wins, 12 draws and 4 defeats: Goalscore: 83-37 in Milan's favor

#MilanVSGenoa - It will be a match between Serie A’s best attack (Milan, 62 goals scored) and the worst defence (Genoa, 58 conceded).

Genoa have not won a Serie A match vs. Milan at San Siro since 25 May 1958 (1-5). That was their last of 4 away wins in 44 matches at Milan.

Milan are undefeated in 10 of their last 11 matches in Serie A.

Ibra is the current Serie A topscorer with 23 goals, and Genoa-goalkeeper, Sebastian Frey, has made the most saves so far (119 saves).

И секако, FORZA MILAN!
Вечерва очекувам победа, макар и минимална да е и со рака гол даден и автогол, само победа да е!Многу битно е да се победи..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Леле забраев Фреј дека им брани... го мрзим!
Све против нас се повампируе :icon_mrgr:
Имаат најлоша одбрана, а ние најдобар напад а и одбранта ни е втора по ред најдобра.Овај ако сака нека умри на гол петарда не му бега :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.960
Поени од реакции
23.490
Млад е Пато, ќе порасне ќе се зајакне, ќе биде најдобар фудбалер на свет.
Не се дава таков играч за Тевез кој можда и забраел фудбал да игра, глеј го у Сити на 3 меча 5 гола и 6 асистенције, ептен забраел фудбал да игра !

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Сега ќе се врати Пато и ќе ја реши сезоната чекајте... кој го е*е Тевез. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom