Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Последните 3-4 кола се играат во исто време недела од 15:00 освен оноа на Милан со комшиите недела од 20:45
Друже требаше да се мени распоредот ако имаше можност и тоа јуве го бараше да се играат во исто време, ради да не се ствара притисок врз двете екипи, верувај дека притисокот е исти и на Милан и на Јуве затоа реков дека најдобре ќе беше да се играа утакмициве во исто време или 15:00ч Недела или 20:45ч али изгледа не ги имаат наредено во исто време заради тв правата!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
не плачете по Пирло,јес да е добар оваа сезона...добар е кога игра еднаш неделно фала богу..одморен е..ама последна сезона му е кај и да е..ќе видиме дали следна ќе биде иста прича...кога ќе игра Среда-Недела..

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Читам некои вести и гледам јуве заинтересиран за Сидорф и за Неста.. Ако се случи тоа, денот кога ќе заминат таму ќе славим како да сум освоил лото . . Ај за Неста не толку, ама за Сидорф уфф. . не ми се гледа милан кога тој игра, како забавена снимка е :mad:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.565
Читам некои вести и гледам јуве заинтересиран за Сидорф и за Неста.. Ако се случи тоа, денот кога ќе заминат таму ќе славим како да сум освоил лото . . Ај за Неста не толку, ама за Сидорф уфф. . не ми се гледа милан кога тој игра, како забавена снимка е :mad:
http://www.sportski.mk/statija/10936 нема да славиш ;)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Бонера, Аквилани, Бомел и Месбах спремни за Џенова
Абате и Амброзини за Болоња, Боатенг и Силва за Сиена
milannews

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Фараонов има се што му е потребно да биде еден од најдобрите играчи во свет само му фали храброст.Уште е млад и неискусен но со тек на време кога ќе се ‘‘опушти‘‘ може да има светла иднина во Милан.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добар е Ел Шарави за годините игра одлично,до некаде добро дојдоа повредите во нападот за да стекне искуство пред се а и да се докаже пред Алегри.
Добро е што почнуваат да се враќаат некој играчи сега некој после бар да го закрпиме составов пред крајов кога ќе биде секој бод важен.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
11:45 се утепа плачејќи :pos:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.335
Некое инфо за Пато, цело време иста повреда ли го мачи? штета таков играч цело време со повреди да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom