Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се чудиме што не снашло, како сме ја изгубивме предноста пред Јуве од 4 бода, а погледенте ги Реал, 100 милјони годишно за трансвери, 10 бода пред Барса беа, а сега се тресат дане ја изгубат титулата.
Сосема нормално е ова што ни се случи заради 35 годишен Бомел на кој годините не му даваат да игра, и заради еден преморен Ночерино кој дојде за пола милјон.
Ногата ќе си ја пушташ колку шо е чергата.
Ако ја изгубиме титулата тоа ќе биде заради скржавост, но јас не губам надеш, можеби и да не беа повредениве друго оро ќе се играше, сеуште сум оптимиста за титулата, ама се надевам дека на лето ќе има малце освежувања во тимот иначе ништо.
Секоја година е истиот муабет, ако и оваа година замачкаат очи со Монтоливо, и некој нов Ночерино ни виден ни чуен тешко ке биди.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Berlusconi: "I won’t return to politics. I'll focus more on Milan that, under my reign, has won the most titles in the history of football."

Има ли подобро фокусирање од тоа да се донесе 20m+ засилување :icon_lol:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.310
Како бе утре играме пак? Не знаев дека има вонредно коло.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Како бе утре играме пак? Не знаев дека има вонредно коло.
А што е најтрагично Алегри не може да го склопи тимот.
Амброзини,Аквилани и Бонера се суспендирани,Тиаго Силва и Бомел повредени....Гатузо и Фламини исто така.

Капак на се е што играме против незгодна екипа ко Киево.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
А што е најтрагично Алегри не може да го склопи тимот.
Амброзини,Аквилани и Бонера се суспендирани,Тиаго Силва и Бомел повредени....Гатузо и Фламини исто така.

Капак на се е што играме против незгодна екипа ко Киево.
Абиати
Абате - Мексес - Јепес - :билокој:
Ночерино - Мунтари - Емануелсон​
- Касано -
Ибра - Робињо

Касано / Боатенг
Робињо / Касано​
;)

Ја би да почне со Касано Ибра и Робињо како што играше на почеток на сезона, мора два гола да се дадат у прво да не биде ка последниве два натпревари...​

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Абиати​
Абате - Мексес - Јепес - :билокој:​
Ночерино - Мунтари - Емануелсон​
- Касано -​
Ибра - Робињо​
Касано / Боатенг​
Робињо / Касано​
;)
Ја би да почне со Касано Ибра и Робињо како што играше на почеток на сезона, мора два гола да се дадат у прво да не биде ка последниве два натпревари...​
Не е се така едноставно,Антонини и Месбах се уште повредени изгледа и пак ли Замброта да игра? за 2 дена 2 утакмици,ќе треба на апарати да го приклучат на полувреме ебате:pos:
Мексес којзнае колку утакмици изигра у последно време се гледа дека е капнат,спор е некако..Јепес нема играно којзнае од кога,прашање е дали е фит.

На Ночерино душата му ја извадивме,човекот којзнае колку утакмици одигра без да одмара...се приметува голем пад и кај него...
Емануелсон е топло ладно....затоа велам дека претешка ќе е утакмицата,а најбитна е.

За нападот горе доле се сложувам,но сепак мислам дека ќе почне со Ибра-Робињо а позади нив Боатенг ако е спремен и тој...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нема Касано од е од 1 минута, тука ќе почне со Боатенг, и ако немаме поволен резултат ќе го реди Касано на местото од Емануелсон дрвоно. Ако не ке го ваѓа Боатенг ќе влегви Касано.
Многу проблеми мајката, кај се најде баш и Аквилани суспендиран кој ке го гледа дрвоно дрвосано.

И да, Гатузо колку што знам беше на клупа нколку натпревари, а сега ве читам и тој повреден? Со стана со него?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Според спорт медиасет Неста, Фламини и Ван Бомел ќе бидат спремни за Киево
Milan (4-3-1-2):Abbiati; Abate, Nesta, Mexes,Zambrotta; Nocerino, Muntari, Emanuelson; Robinho;Ibrahimovic, Maxi Lopez.
A disp.: Amelia, Yepes, Van Bommel, Gattuso, Flamini, Cassano, El Shaarawy.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
повредиве не убија секое коло по некол+повреден и суспендиран..ќе биде заебано утре бар Боатенг да играше друго е со него знае да изашка да напави вишок играч.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ааааааах Боатенг пак си го склси ‘‘лулетооо‘‘ : (((

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Еве ги повиканите:
Abbiati, Amelia, Piscitelli, De Sciglio, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Strasser (n. 24), Valoti (n. 57), Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.

Kajgana Shop

На врв Bottom