Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Дали има сеуште некој кој мисли дека Партизан не е доволно добар сезонава? :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Па изгледа ти имаше такво мислење :D
Мислев во однос не МЗТ. :) Бидејќи мислам дека некој ми се убаци и ми кажа дека Партизан не е ништо посебно оваа сезона и дека имаме шанса, а јас реков дека и со младинци да ни дојдат дека ќе не тепаат и иако Партизан не е како оној од пред 2-3 години дека пак е појак од сите екипи од АБА лигата. :)

A

Aruna_Kone

Гостин
Значи овој Мијајлович од утакмица во утакмица е све по очаен.....

Станко треба да го учи овој Николич како се поставува блок!!!

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
И ОГНЕН ГО ИМАШ НА КЛУПА ТИ ЕБАМ СВИЊАТА РАСИСТИЧКА СРБОМАНСКА !!!

БОБИ МИТЕВ !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Јас па си реков Огнен си заминал од клубот веќе, а ова телево ни минута не му дава во игра:tapp:
Незнам што го форсира овој Мијајловиќ толку, мислам океј играч си е, ама не е дсо толку способен толкав товар да носи :unsure:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Тоа е тој проблем со ротацијата на Ацо. Никогаш нема да сфати човеков некои работи. Иначе треба да ги тепаме овие, не се ништо посебно, деца се 80%, неискусни се, треба да го искористиме тоа. Единствено Вујчич им одскокнува, другите се сите просечни. Треба побрза игра да форсира Ацо, да се изнудат што е можно повеќе фаули и побрзо да влагаат во бонус, а и да не им даваат да ја формираат одбраната.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Што му е на Тодоров? Зошто Огнен не добива минутажа?

P

PewDiePie

Гостин
Јас па си реков Огнен си заминал од клубот веќе, а ова телево ни минута не му дава во игра:tapp:
Незнам што го форсира овој Мијајловиќ толку, мислам океј играч си е, ама не е дсо толку способен толкав товар да носи :unsure:
Ма дупки се бе,кратери се ова србиве и црногорциве во тимов,на клоци треба да ги избркаат. :facepalm:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Ајде бе боса екипа се овие Сплит нека се стегнат малку ќе ги добијат:(
Нема разновидност во нападот, слабо кружи топкава, а и многу брзо се решаваат на шутеви за три...
Не ми се верува дека +10 направија Сплит...
И тоа среќа што два пати топката излага од обрач призакуцување...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Какви бекови се ова бе :tapp: По 20 грешки имаат на натпревар :tapp: Тодоров изгубен во просторот :tapp: Пола екипа треба да се реконструира.

Kajgana Shop

На врв Bottom