Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Aj ke zborime za nekoe vreme. Neka pomine i duelot so feni....
A za stranskive igraci osven dalman, drugive stvarno mislis se podobri od kire zivce jane ? I uste edno prasanje, zasto uopste ne vlagaat u igra djole penov i janevski ?
1.Вака сега, Кире сам си отиде па не би сакал да го коментирам, али по доагањето на Далман неговото отсуство не се забележува баш.
2.Зивче со што е подобар од Дејвис? Сакаш да барам статистика од лани каде од 30 утакмици само изигра 2 утакмици асални ( Фени, Работнички ) а другите му беа 2/18 за три поена ( не викам дека е лош, омилен ми беше лани али вакво мислење имам изгледа ради тоа што немаше со кого да соработува, да беше во овој тим ќе беше топ ). Башка почекај да видиш како ќе игра Дејвис понатаму не можеш со изиграни 2 утакмици да процениш кој е подобар.
3. Јане?!?! Огнен за Јане е 15 класи подобар. И фала богу што повторно не потпиша за МЗТ.
И да знам дека после утакмицата со Фени доколку изгубат МЗТ ќе бидат сите отерани во ПМ што е многу лошо, а доколку тепаат ќе бидат Хероите на Аеродром и споменици ќе им стават околу Сандански.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.895
Поени од реакции
40.714
1.Вака сега, Кире сам си отиде па не би сакал да го коментирам, али по доагањето на Далман неговото отсуство не се забележува баш.
2.Зивче со што е подобар од Дејвис? Сакаш да барам статистика од лани каде од 30 утакмици само изигра 2 утакмици асални ( Фени, Работнички ) а другите му беа 2/18 за три поена ( не викам дека е лош, омилен ми беше лани али вакво мислење имам изгледа ради тоа што немаше со кого да соработува, да беше во овој тим ќе беше топ ). Башка почекај да видиш како ќе игра Дејвис понатаму не можеш со изиграни 2 утакмици да процениш кој е подобар.
3. Јане?!?! Огнен за Јане е 15 класи подобар. И фала богу што повторно не потпиша за МЗТ.
И да знам дека после утакмицата со Фени доколку изгубат МЗТ ќе бидат сите отерани во ПМ што е многу лошо, а доколку тепаат ќе бидат Хероите на Аеродром и споменици ќе им стават околу Сандански.
Кога играше Огнен во Работнички, викавте дека Јане бил 100 пати боље од него...и порано се крстевте во Јане а сеа демек го нејќете?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кога играше Огнен во Работнички, викавте дека Јане бил 100 пати боље од него...и порано се крстевте во Јане а сеа демек го нејќете?
Кој тоа викал, јас? :icon_mrgr:
Јас си кажувам мое мислење а тоа е дека Огнен е класи боље над Јане.
Некои и понатаму го сакаат Јане, али секој со своето мислење.
Јане беше звер за мене пред да иде во Украина, а тоа беше пред 4 години, а за Огнен никогаш ништо не сум рекол. :)

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Toa si e negovo mislenje, ne na site. Sto zboris vo mnozina? Sekoj si ima svoe mislenje! Inter fan si zbori vo svoe ime!

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Јане порано кога беше во форма.. пред да отиде во Украјна беше стварно ѕвер !!! Сега падна од формата овие 2-3 години.. и со сигурност сега огне е подобар.. али и он не е така сјаен.....

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Честитки, мада реално ко неутрален, типот што е донесен ко "центар", е .... Немам зборови за него, ко неписмен е.Подобро Аврамовски да го задржевте, отоколку вакви американци да гледам во лигава.

п.с Добро предавање сте одржиле во Гевгелија :pos:Сите песни ви се препеани, денес во Струмица беа квази навивачите :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Честитки, мада реално ко неутрален, типот што е донесен ко "центар", е .... Немам зборови за него, ко неписмен е.Подобро Аврамовски да го задржевте, отоколку вакви американци да гледам во лигава.

п.с Добро предавање сте одржиле во Гевгелија :pos:Сите песни ви се препеани, денес во Струмица беа квази навивачите :)
Чушкари имаше ли на трибините ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Чушкари имаше ли на трибините ?
Шо збориш сега?Без навреди :D
А иначе како што јас знам, Ајдуци како навивачка група никогаш нема да навиваат за Аба, а и поглемиот дел од Струмичани не го сакаат овој клуб, долга е сега да објаснувам што и како, а и небитно.
Ви зборам за навивачите на Кожув, сите ваши песни ги пејат :D

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Шо збориш сега?Без навреди :D
А иначе како што јас знам, Ајдуци како навивачка група никогаш нема да навиваат за Аба, а и поглемиот дел од Струмичани не го сакаат овој клуб, долга е сега да објаснувам што и како, а и небитно.
Ви зборам за навивачите на Кожув, сите ваши песни ги пејат :D
Значи какви такви Фантоми биле, ајдуци немаат клуб за кого да навиваат, а нововерци имаше ли?

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925

србија до токија!

Kajgana Shop

На врв Bottom