- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 2.706
- Поени од реакции
- 2.181
1.Вака сега, Кире сам си отиде па не би сакал да го коментирам, али по доагањето на Далман неговото отсуство не се забележува баш.Aj ke zborime za nekoe vreme. Neka pomine i duelot so feni....
A za stranskive igraci osven dalman, drugive stvarno mislis se podobri od kire zivce jane ? I uste edno prasanje, zasto uopste ne vlagaat u igra djole penov i janevski ?
2.Зивче со што е подобар од Дејвис? Сакаш да барам статистика од лани каде од 30 утакмици само изигра 2 утакмици асални ( Фени, Работнички ) а другите му беа 2/18 за три поена ( не викам дека е лош, омилен ми беше лани али вакво мислење имам изгледа ради тоа што немаше со кого да соработува, да беше во овој тим ќе беше топ ). Башка почекај да видиш како ќе игра Дејвис понатаму не можеш со изиграни 2 утакмици да процениш кој е подобар.
3. Јане?!?! Огнен за Јане е 15 класи подобар. И фала богу што повторно не потпиша за МЗТ.
И да знам дека после утакмицата со Фени доколку изгубат МЗТ ќе бидат сите отерани во ПМ што е многу лошо, а доколку тепаат ќе бидат Хероите на Аеродром и споменици ќе им стават околу Сандански.