Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Аххх колку само ми фалат овие моменти :)

Се сечавам како вчера а беше пред 6-7 години.... Кортео низ парк..Лудување..... Влагање во сала и пред почетокот на натпреварот фрлање димни на терен..... пархетот во Луна паркот изгоре.. не се дишеше во сала... и се разбира го прекинаа натпреварот... :) На крај и тепачка на неутрална трибина..... :) од цпб една свиња маваше со рачките од тапанот и послем истите рачки во глава му се вратија..... :) Но и ние не пројдовме лесно..... А.Ц.А.В :D

Која година беше ова???
Еден мој другар ја фрли димната ради која го прекинаа мечот :icon_lol:
Којзнае дали оди на утакмици уште...

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Која година беше ова???
Еден мој другар ја фрли димната ради која го прекинаа мечот :icon_lol:
Којзнае дали оди на утакмици уште...
Мислам дека беше 2006-2007.... :) Иначе имаше преку 100 мали димни... баш се сеќавам од мирновец ги набавивме.... 6 идеа во пакетче од 50-60 денари :) не беаа лоши ств :)

Од тука све почна :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.336
Поени од реакции
18.411
малце офтопик али глеам спомнавте окулу димни бакљи..Кај има да се купат сеа као знае некој :)?

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
малце офтопик али глеам спомнавте окулу димни бакљи..Кај има да се купат сеа као знае некој :)?
У државава тешко дека има од тие квалитетните димни(забранети се кај нас ми се чини за продавање).Ние за утакмицата со Шкендија набавивмо од странство..над 100 беа ми се чини,но покрај тоа што димните поминаја незнам колку граници,контроли...сепак ни ги фати нашата ЈАКА полиција:tapp::pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Мислам дека беше 2006-2007.... :) Иначе имаше преку 100 мали димни... баш се сеќавам од мирновец ги набавивме.... 6 идеа во пакетче од 50-60 денари :) не беаа лоши ств :)

Од тука све почна :)
]
Хммм епа јас за некоја друга утакмица изгледа зборам, мислам дека прва година бев средно тогаш....
Имаат прекинато некоја друга ради димна на терен?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Хммм епа јас за некоја друга утакмица изгледа зборам, мислам дека прва година бев средно тогаш....
Имаат прекинато некоја друга ради димна на терен?
Мислам дека има уште една али таа јас не бев.... една година пред оваа.... :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Со многу слаба игра стигнаа до победа, каква таква. Тек на почеток на сезона е и ќе треба уште некој период да помине за да се уиграат како што треба.
Идеме понатаму, МЗТ СКОПЈЕ !

Kajgana Shop

На врв Bottom