Фан клуб: МЗТ Скопје

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Браво Аеродромци...нема како вас никој..супер навивање и бодрење со срце.
Најдобра навивачка група во кошарка сте во Македонија...Му кажавте на нежните како се навива.
Поздрав од Кавадарци.:smir:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
bravo za mzt! konecno i oni da pobedat! sosema zasluzeno,ovie zvezdive od rabotnicki ko edvaj da cekaa da zavrsi mecot.ama ok i oni se lugje pa dosta utakmici izigraa bez pari.me nerviraat ova novinarive vodat li nekoja statistika kolku oficijalni mecevi imaat odigrano rabotnicki-mzt,i kakov e megjusebniot skor (pobedi,porrazi).toj sto komentirase ko uvo da ne go boli za nisto,trese bezveze ,samo da pominuva vreme.nisto ne kazuva na pr. ko srpskite komentatori da ti e milina da gi slusas.sve kazuvaat za igracite,statistika za derbito,a nasive ko za magarinja trka da komentiraat.aj neka mi odgovori nekoj za statistikata vo nasevo derbi.fala odnapred.pozz:salut:

Член од
14 декември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
abe ima li nekoj fan shop kaj sto moze da se kupat salovi, dukseri, kapi... ??? ( od MZT se razbira) :)

M

Mario Gómez

Гостин
Се надевам дека ќе го зграбнат тоа 6-то место, го чекам денот кога МЗТ ќе се врати на големо на мак. кошаркарска сцена. Стварно заслужуваат по такво навивање.

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Се надевам дека ќе го зграбнат тоа 6-то место, го чекам денот кога МЗТ ќе се врати на големо на мак. кошаркарска сцена. Стварно заслужуваат по такво навивање.

Абе само да влезат после ќе има и големи засилувања пред да почне вториот дел.Сеа да ги тепаме Овче Поле и другиве се наши.Ќе го земеме тоа по што сме тргнале.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Tеоретската шанса МЗТ да се најде меѓу шесте најдобри е следниот викенд да го победи Овче Поле во Свети Николе со најмалку девет поени, а потоа да се надева дека Торус ќе загуби од Вардар 2000 и од Плејмејкер Кубус.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе само да влезат после ќе има и големи засилувања пред да почне вториот дел.Сеа да ги тепаме Овче Поле и другиве се наши.Ќе го земеме тоа по што сме тргнале.

До крај уште со кои играте?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Вардар Осигурување, Фени Индустри, Работнички, Пелистер и Овче Поле имаат осигурано Супер лига. Останува меѓу МЗТ, Торус и Плејмејкер борбата за тоа 6-то место.

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Не сум навивач ниту на МЗТ нити пак на Работнички, меѓутоа човек колку и да е неутрален сепак не би можел да остане рамнодушен на атмосферата што ја приредивте со саботата! Спектакл каков што немавме видено уште од славните победи над Реал, Бенфика, Порто...

Во еден неформален разговор на facebook, Марко МЗТ ми спомна дека и белградски пионир може да јаде гомна во споредба со она што го придевите вие во вашето "Јане Сандански", и горе-долу кога ќе се присетам дека цела вечер во глава ми се врткаа и одекнуваа вашите песни, би можел слободно во целост да се согласам со неговата констатација!

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Не сум навивач ниту на МЗТ нити пак на Работнички, меѓутоа човек колку и да е неутрален сепак не би можел да остане рамнодушен на атмосферата што ја приредивте со саботата! Спектакл каков што немавме видено уште од славните победи над Реал, Бенфика, Порто...

Во еден неформален разговор на facebook, Марко МЗТ ми спомна дека и белградски пионир може да јаде гомна во споредба со она што го придевите вие во вашето "Јане Сандански", и горе-долу кога ќе се присетам дека цела вечер во глава ми се врткаа и одекнуваа вашите песни, би можел слободно во целост да се согласам со неговата констатација!
Одлична атмосфера .Имав чест да бидам на дербито и не се каам што отидов

Kajgana Shop

На врв Bottom