Фан клуб: МЗТ Скопје

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
:bravo::bravo::bravo::bravo:
Многу ме бендиса оваа нова песна,одлична е,секоја чест-грмеше салата:zver:
Секоја чест момци,оваа полусезона сте ТОП:zver:.
Секоја чест за се шо напраивте и правите за клубот,за тоа имате чиста 10 ка:salut:

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68

ИГРАЧ ВО ФОКУСОТ - ЕДИ СИНАДИНОВИЌ
За вакви навивачи би играл без пари

Го носеа на раце по победата над Работнички, но најзаслужниот за триумфот на МЗТ не можеше да им го подари дресот, зашто клубот „кубури“ со спортска опрема
Еди Синадиновиќ се вика новиот спортски херој во населбата Аеродром. Младиот 21-годишен лесковчанец беше еден од најзаслужните за победата на МЗТ Скопје во вечното кошаркарско дерби против Работнички во саботата. Домаќините победија со 84-69, Синадиновиќ со 24 поени беше прв стрелец на мечот, а второто полувреме го одигра во транс. Бекот на „штрковите“ постигна пет тројки од шест обиди, а еднаш погоди и со звукот на сирената за крај на третата четвртина. Во вториот дел даде вкупно 17 поени. Не се плашеше да шутне и од 9 метри и да погоди преку човек во моменти кога се „кршеше“ резултатот.

По мечот популарниот Еди беше носен на раменици од навивачите на МЗТ Скопје и за само 20-ина дена стана херој и дел од популарната „Фамилија од Аеродром“.

- Сум одиграл добри натпревари и порано, но може да се каже дека ова е еден од мечевите на мојата досегашна кариера. Влеговме многу мотивирани во дуелот и на крајот тоа се исплатеше. Поддршката од навивачите ми даде дополнителна сила - вели Синадиновиќ, кој беше зачуден од атмосферата.

- Знаев дека мечот против Работнички е големото дерби, но ова е нешто неверојатно. Атмосферата беше фантастична. Вакво нешто немам почувствувано во животот. Според мене, ова дерби и ривалитетот што постои е на исто рамниште како мечевите меѓу Ц.Звезда - Партизан и Паок - Арис. Никаде на друго место мислам дека нема ваква атмосфера. Ова е феноменално - додаде Синадиновиќ, кој им делеше автограми на навивачите, а некои од нив сакаа и да се сликаат за да имаат спомен со јунакот од ова 102. вечно дерби меѓу МЗТ и Работнички.

За МЗТ Скопје ова е 33 победа, додека гостите од „Градски парк“ остануваат на 69 триумфи против „штрковите“.

По мечот Синадиновиќ заедно со околу 1.00 навивачи на трибината го продолжи славјето над големиот градски ривал. Многумина бараа да го добијат дресот од херојот од вечното дерби, но бекот, иако сакаше, не можеше да им го подари, бидејќи во клубот „кубурат“ со спортска опрема. Играчите по мечот истрчаа почесен круг околу салата отпоздравувајќи на „Фемили Аеродром“, кои останаа 20-ина минути и по завршување на мечот, да го слават успехот на своите миленици.

Синадиновиќ, кој има договор до крајот на годината, знае дека ситуацијата во МЗТ не е најрозова, но најави дека би можел да остане и подолго и тоа само поради навивачите, кои речиси цела сала ја обоија во препознатливата сино-бела комбинација.

- За вакви навивачи би останал во МЗТ и да играм дури и без пари, бидејќи ова чувство кое сега го имам со ништо не се купува. Ова се неверојатни навивачи. Имам договор до крајот на годината, но можно е да останам и подолго - вели бекот, кој на крајот погоди 6/7 за три поени, 1/5 за два и 4/4 од линијата за слободни фрлања.

На претходните два меча за МЗТ, Синадиновиќ против Вардар О. даде 15, а против Торус 17 поени. Пред да дојде во МЗТ, Синадиновиќ има играно за ЦСКА Софија, Металец Кралево и Здравје Лесковац. :nesvest::nesvest::nesvest:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
За МЗТ Скопје ова е 33 победа, додека гостите од „Градски парк“ остануваат на 69 триумфи против „штрковите“.

Jako, uste pobeda dve i ke ne stignete. :) Eve vi sansa, ako ostanuva Edi podolgo od godina kako sto tvrdi, moze ke se izramnime.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
............69...................
brojkava zraci so seksualna energija...:pusk: :pusk:
Бројката најсоодветно го кажува она за кое што сте вие предодредени, како што и смајлито што го стави кажува, само за кур пушење ве бива

ПС Препрати, нека се шири :kesa:

Jako, uste pobeda dve i ke ne stignete. :) Eve vi sansa, ako ostanuva Edi podolgo od godina kako sto tvrdi, moze ke se izramnime.
Препрати нека се шири, многу добро изнавивавте....скинавте знаме украдено кога нема никој во сала и со бодрењето и редовноста и уште две три утакмици со „препрати нека се шири„ може и ќе се израмните со Лозари во навивање

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
^^^^

Ај да е знаме па да се израдуваат децата, ама шеталица која седи како декор у салата...неам зборови за нечија глупост и малоумност.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Бројката најсоодветно го кажува она за кое што сте вие предодредени, како што и смајлито што го стави кажува, само за кур пушење ве бива
Boy,69 e poza kade sto edniot pruza oralen sex a drugiot ne e primoran da go pravi toa,e zatoa do 69 staviv i :pusk: za ja doobjasnam situacijata koj na koj mu vrsel dejnost vo ovaa poza 69 pati za da nema zabuni..ama jbg ti ipak se zbuni!!

Za tebe Boy i ilustrovano obasnuvanje gleam se palis po slikici....

:eek:jea: + :smir: = :pusk: x 69 = :pov:

translate:
Ovoj na ovoj 69 pati felacioo,e sea koj e so cvekevo a koj e veseliov toa ti soogledaj ja realno situacijava,bojata na ovoj sto prvo se smeska a posle povrka moze da e presudna..aj cao sea..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Boy,69 e poza kade sto edniot pruza oralen sex a drugiot ne e primoran da go pravi toa,e zatoa do 69 staviv i :pusk: za ja doobjasnam situacijata koj na koj mu vrsel dejnost vo ovaa poza 69 pati za da nema zabuni..ama jbg ti ipak se zbuni!!
Грешка си дечко, едуцирај се .

За превод наплаќам.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ако те сфатив добро, ти мислиш дека ако на некој му го пушиш тоа е поза 69? ...само продолжи со 69-ката :pusk: во тој случај

Само да ти кажа 69-ка, пријателе мој, од нова година пушењето е забрането во јавни простории така да не ќе можете да го пушите по кафиќи и спортски објекти....69-ко моја неписмена

ПС Пушете нека се шири :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Само да ти кажа 69-ка, пријателе мој, од нова година пушењето е забрането во јавни простории така да не ќе можете да го пушите по кафиќи и спортски објекти....69-ко моја неписмена

ПС Пушете нека се шири :vozbud::vozbud::vozbud:
Boy,vo Gradskiot park vo nokta ne se postuvaat zakoni bar koga se raboti na ljuboven plan,se opsti i se opstelo(14 godnini) na golemo dali u zatvoreno dali pod verdo nebo pa taka da ide nova godina ama ne sum siguren dali tebe ke ti bide srekna ko sto mislis so zakonov,nov zakon ama stari naviki :baeh: :baeh:

Грешка си дечко, едуцирај се .

За превод наплаќам.
Izvini Marko ama ne koristam wikipedia okolu sex problematika,ima drugi nacini da go doznaes toa sto te interesira vo vrska so sexot..

Kajgana Shop

На врв Bottom