Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Дали ќе ја има утакмицата на тв и дали има карти во продажба за неутрални гледачи ?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Сеа казаа на А2 дека ке даваат пренос во недела,се надевам ке биде добар натпревар и нека победи подобриот,и сакам да ги видам фемили во сјајно издание како и секој пат.позз

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
I mene mi ostavija dobar vpecatok ovie dvajcava sto se kako skinheads,bar protiv Torus,protiv Vardar ne gi gledav,posebno onoj bekot dribla,znae da iznese topka ama sea jbg kako sto kaza ti ostatokot e katastrofa i ne znam samo sto go furate Sovkovski citam i po vesnici "edinstveniot" dobar igrac vo MZT a deckoto pojma nema,ne znam jas samo koga voopsto izigral nekoja sezona dobro,si napravi ime po vesnici samo togas koga go izlupaa na utakmica i tolku......
Vo ligava osven Feni i Vardar site drugi se tuka nekade,sekoj moze sekoj da tepa osven MZT se izdvojuva malce i ako ne kupite bar uste eden visok igrac(centar) zaedno so ovoj drugiov srbin da se tepaat pod kosevi ili krilo nekoe dobro vo zimskiot predoden rok spored mene ste broj 1 kandidati za ispaganje..
Мислам дека ќелавиот плеј е босанец, али небитно. Добар беше али и он има лимит. Софти играше добро додека не дојдоа овие тројца. Значи под добро мислам да даде 15-20 коша на утакмица. Одеднаш, ко за баксуз падна у форма кога дојдоа појачањата.:toe:

Има уште еден висок центар србин на располагање али шо да се праи кога лимитот е 4 странци. Засега сите 4 ги користиме затоа што иаме 4 странци плус другите што се тука од почеток на сезона.

Има уште 3 утакмици и СФ филм е да се пласираме у први 6. Плејаут ќе играме, па со овој состав кој дополнително ќе се уигра опстанокот не изгледа така далечен.

Дали ќе ја има утакмицата на тв и дали има карти во продажба за неутрални гледачи ?
А2, карти би требало да има.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
http://www.youtube.com/watch?v=WYcRNRnAh18

тренинг е , што сакаш појше ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
многу малце овоа...или овоа е само дел од лудата екипа
Со оглед на нашава тифо сцена друже,ова и премногу е !

Навистина добра бројка за тренинг пред дерби,мада сте можеле уште повеке да дојдете...

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
многу малце овоа...или овоа е само дел од лудата екипа
Malce!?:uvo: e aj kazi mi ti koja grupa vo mk se sobrala na trening olku ? ovaa brojka sto se na trening za mnogu navivacki grupi vo mk e nevozmozna..bez zaebanciii...super brojka FA utre ocekuvam da grmi vo sandanski !

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Мислам после клипов ,незнам што да прокоментирам...
Редовно ја следам темава , малце поретко пишувам постови....но овај клип не ме остави рамнодушен...

Оваа сезона е најспецифичната сезона ,во било кој спорт !

ЗОШТО???

Бидејќи за прв пат во Р.Македонија се случува вакво нешто....
За прв пат олку силно се слуша гласот на навивачите.....гласот на најголемот срце кое чука во Македонија , директно од центарот на аеродром....од “ФАМИЛИЈАТА„
Срцево ми се кине што неможам оваа година редовно да патувам за Скопје и да и јас ги покажам “гласните атрибути“ бодрејќи го МЗТ !

Од играчки (нетпреварувачки) аспект МЗТ Скопје (во однос на играчите) е слаба карика , ама никогаш никој неможе да искоментира дека е слаб клуб.
МЗТ НИКОГАШ додека постојат Фемили нема да биде слаб клуб.

Кога во едно семејство еден член ќе “заглави“ , единствени што од него не се откажуваат се неговите најблиски.....
Сплотеноста е најголема во фамилијата......А ФЕМИЛИ АЕРОДРОМ не потсетуваат што значи Дефиницијата за “ФАМИЈИЈА “ - засекогаш заедно-и во радост и во тага и беда.....крвта не е вода....

Во Македонија никогаш , а и пошироко многу ретко се случувало вака една навивачка група да има однос со култот на својот клуб ,кога му е најтешко ...
НЕМА ШТО ПОВЕЌЕ ТУКА ДА СЕ КОМЕНТИРА....само едно ќе кажам...

МОМЦИ ОД ФАМИЛИ
...МОРАТЕ ! ЗНАЧИ МОРАТЕ !!! Целата оваа сезона , постојано да правите снимки од сите ваши заеднички собири пред, на и после натпревари....сите ваши собири во локални кафичи и кафеани....сето тоа да го снимате - и да НАПРАВИТЕ ФИЛМ за сезоната 2009/10 ....
Снимајте и монтирајте таму , ова нешто што се случува оваа сезона е неверојатно - ова никогаш никој навивач во земјава нема да го заборави.....а тој филм ,од почеток до крај на сезоната - ќе биде задолжителна лекција за секоја навивачка група во целиот свет, која ќе биде гледана и учена насекаде !!!

Браво !

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Редовно ја следам темава , малце поретко пишувам постови....но овај клип не ме остави рамнодушен...

ЗОШТО???

За прв пат олку силно се слуша гласот на навивачите.....гласот на најголемот срце кое чука во Македонија , директно од центарот на аеродром....од “ФАМИЛИЈАТА„
Срцево ми се кине што неможам оваа година редовно да патувам за Скопје и да и јас ги покажам “гласните атрибути“ бодрејќи го МЗТ !

Од играчки (нетпреварувачки) аспект МЗТ Скопје (во однос на играчите) е слаба карика , ама никогаш никој неможе да искоментира дека е слаб клуб.

Кога во едно семејство еден член ќе “заглави“ , единствени што од него не се откажуваат се неговите најблиски.....
Сплотеноста е најголема во фамилијата......А ФЕМИЛИ АЕРОДРОМ не потсетуваат што значи Дефиницијата за “ФАМИЈИЈА “ - засекогаш заедно-и во радост и во тага и беда.....крвта не е вода....

Во Македонија никогаш , а и пошироко многу ретко се случувало вака една навивачка група да има однос со култот на својот клуб ,кога му е најтешко ...

МОМЦИ ОД ФАМИЛИ
...МОРАТЕ ! ЗНАЧИ МОРАТЕ !!! Целата оваа сезона , постојано да правите снимки од сите ваши заеднички собири пред, на и после натпревари....сите ваши собири во локални кафичи и кафеани....сето тоа да го снимате - и да НАПРАВИТЕ ФИЛМ за сезоната 2009/10 ....
Снимајте и монтирајте таму , ова нешто што се случува оваа сезона е неверојатно - ова никогаш никој навивач во земјава нема да го заборави.....а тој филм ,од почеток до крај на сезоната - ќе биде задолжителна лекција за секоја навивачка група во целиот свет, која ќе биде гледана и учена насекаде !!!

Drugar bravo za postot,toa e dobra ideja..:salut:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

ЗОШТО???

МОМЦИ ОД ФАМИЛИ

Браво !
Браво друже за постов.
Денеска на тренинг грмеше ретко кој во оваа наша бедна навивачка сцена го прави ова. И мора сите да соочат со реалноста дека F.A e далеку на врвот.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

:vozbud: после видеово едно браво за Фемили
:bravo::bravo::bravo:
Секоја чест момци,сезонава сте ТОП,најдобра група во Македонија во последните месеци ,овие неколку месеци одкога го прекинавте бојкотот направивте навистина многу,секоја чест.:aplauz:
Мзт има среќа да игра пред вакви навивачи.:pipi:
Се надевам дека клубот ќе се врати на старите патеки,без силен МЗТ не можи да има јака кошарка во Македонја!!!
Со среќа вечер со Работнички:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom